Διαφημίσεις

Ο Γιατρός William Makis MD στον λογαριασμό του στο Twitter έχει αναφέρει ονομαστικά και με φωτογραφίες τουλάχιστο 6.000 περιπτώσεις καρκίνων turbo σε εμβολιασμένους συμπολίτες μας και έχει άλλους τόσους στο συρτάρι του…

Πως προκαλούνται οι νέου τύπου turbo καρκίνοι;

Σύμφωνα με μελέτη που έχει γίνει, με επικεφαλής τον Δρ. Wafik El-Deiry, διευθυντή του Brown’s Cancer Center Legorreta , η πρωτεΐνη ακίδας μπορεί να προάγει την επιβίωση και την ανάπτυξη του καρκίνου μέσω παρεμβολής σε αντικαρκινικές δραστηριότητες, εμποδίζοντας τη λειτουργία ενός κρίσιμου γονιδίου καταστολής του καρκίνου που είναι γνωστό ως p53.

Ο El-Deiry και οι συνεργάτες του παρατήρησαν ότι όταν τα καρκινικά κύτταρα αντιμετώπισαν υπομονάδες πρωτεΐνης ακίδας, μείωσε τη δραστηριότητα της p53, μιας πρωτεΐνης που βοηθά στην άμυνα του οργανισμού ενάντια στους όγκους. Αυτό επέτρεψε στα καρκινικά κύτταρα να ξεφύγουν από τις φυσικές άμυνες του οργανισμού έναντι του σχηματισμού όγκων. Ο El-Deiry εξήγησε επίσης ότι η παρέμβαση στο p53 μπορεί να προάγει την ανάπτυξη καρκίνου και να ενισχύσει την ανάπτυξη του καρκίνου.

Η μελέτη χρησιμοποίησε επίσης φάρμακα χημειοθεραπείας για να ενεργοποιήσει τα γονίδια p53, αλλά αντί να πεθάνουν, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα καρκινικά κύτταρα που περιείχαν υπομονάδες πρωτεΐνης ακίδας εμφάνιζαν αυξημένη αντοχή στη χημειοθεραπεία, μια τυπική θεραπεία για διάφορους τύπους καρκίνου.

«Είδαμε ενισχυμένη βιωσιμότητα των καρκινικών κυττάρων παρουσία της υπομονάδας S2 spike SARS-CoV-2 μετά από θεραπεία με αρκετούς χημειοθεραπευτικούς παράγοντες», δήλωσε ο El-Deiry.

Πολλές οι μελέτες που συνδέουν τα εμβόλια COVID-19 με περιπτώσεις καρκίνου

Μια ιαπωνική μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό Cureus στις 8 Απριλίου, υποστήριξε τα ευρήματα της έρευνας από τον Μπράουν .

Η μελέτη εξέτασε τα προσαρμοσμένα ανάλογα με την ηλικία ποσοστά θνησιμότητας για 20 διαφορετικούς τύπους καρκίνου στην Ιαπωνία χρησιμοποιώντας επίσημες στατιστικές για τους θανάτους, τις λοιμώξεις από SARS-CoV-2 και τα ποσοστά εμβολιασμού από το 2020 έως το 2022.

Κατά το πρώτο έτος της πανδημίας το 2022, δεν υπήρξε υπερβολική θνησιμότητας από καρκίνο (-0,4%). Ωστόσο, τα δεδομένα δείχνουν κάποια υπερβολική θνησιμότητα από καρκίνο της τάξης του 1,1 τοις εκατό μετά τις εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού με την πρώτη και τη δεύτερη δόση το 2021, και στη συνέχεια υψηλότερη υπερβολική θνησιμότητα από καρκίνο κατά 2,1 τοις εκατό το 2022 μετά την κυκλοφορία της τρίτης δόσης εμβολίου

Το 2022, η υπερβολική θνησιμότητα για όλους τους καρκίνους, ειδικά για τους ευαίσθητους στους υποδοχείς άλφα οιστρογόνων και οιστρογόνων καρκίνους, συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων των ωοθηκών, της λευχαιμίας, του προστάτη, των χειλιών/στοματικών/φαρυγγικών, του παγκρέατος και του μαστού, έγιναν σημαντικές. Εκτός από τους ευαίσθητους στο ER? καρκίνους, η μελέτη δείχνει επίσης μια ανησυχητική τάση στα ποσοστά θνησιμότητας για τους πιο θανατηφόρους καρκίνους -του πνεύμονα, του παχέος εντέρου, του στομάχου και του ήπατος- που μειώνονταν πριν από την πανδημία. Ωστόσο, ο ρυθμός μείωσης επιβραδύνθηκε μετά την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID-19.

Και οι έξι τύποι καρκίνου ξεπέρασαν τις αναμενόμενες τιμές θνησιμότητας το 2021 και το 2022, παρόλο που ο καρκίνος του παγκρέατος είχε ήδη μια σταθερή αύξηση πριν από την πανδημία.

Ο υψηλότερος αριθμός θανάτων από καρκίνο σημειώθηκε μεταξύ ατόμων ηλικίας 80 έως 84 ετών, με πάνω από το 90 τοις εκατό αυτής της ομάδας να έχει λάβει τρίτη δόση εμβολίου. Σχεδόν το 100 τοις εκατό των εμβολίων που χορηγήθηκαν ήταν με βάση το mRNA, κυρίως του Pfizer (78 τοις εκατό) ακολουθούμενο από το Moderna (22 τοις εκατό).

Επιπλέον, οι ερευνητές υποστήριξαν ότι ακόμη και με μειωμένους προσυμπτωματικούς ελέγχους καρκίνου και περιορισμένη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη εκείνη την εποχή, η αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας σε αυτούς τους τύπους καρκίνου εξακολουθεί να είναι ανεξήγητη λόγω των επιλυμένων περιορισμών στην πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για προληπτικούς ελέγχους και θεραπείες καρκίνου το 2022. Μια δικαιολογία που έχει χρησιμοποιηθεί κατα κόρον για την αύξηση των καρκίνων και της θνησιμότητας.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *