15:12 - 08/08/2024

Αμερικανική Έκθεση: «Ήταν όλα προσχεδιασμένα μεταξύ Ισραήλ-ΗΠΑ» – Το ίδιο ισχυρίζονται και Ισραηλινά ΜΜΕ!

Διαφημίσεις

Οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την παρουσία τους στη Μέση Ανατολή τις τελευταίες ημέρες, στέλνοντας αεροπλανοφόρα και μια μοίρα μαχητικών στην περιοχή καθώς παρουσιάζονται έτοιμες να βοηθήσουν στην υπεράσπιση του Ισραήλ.

Τα ΜΜΕ αναρωτιούνται: «Ήταν προσχεδιασμένη η κλιμάκωση του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή;»!

Ο πρώην ανώτερος αναλυτής της πολιτικής ασφαλείας του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, Μάικλ Μαλούφ, ισχυρίζεται ότι τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας μπορεί να μην συνέβησαν τυχαία, αλλά θα μπορούσαν να είχαν προσχεδιαστεί από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ίσως σε συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Μαλούφ έκανε τον προκλητικό ισχυρισμό την Δευτέρα στο πρόγραμμα The Final Countdown του Sputnik .

«Νομίζω ότι είναι εντελώς στα χέρια του Νετανιάχου τώρα και είναι αιχμάλωτος του [Itamar] Ben-Gvir και [Bezalel] Smotrich, δύο από τους πιο ριζοσπαστικούς υπουργούς του χωρίς τους οποίους η κυβέρνησή του θα κατέρρεε», προειδοποίησε ο Maloof.

«Και έτσι πρέπει να συμβαδίσει με τις υπαγορεύσεις τους, και οι υπαγορεύσεις τους είναι να πάρουν πίσω ολόκληρη την βιβλική περιοχή».

Ο Νετανιάχου παρουσίασε το πολεμικό του σχέδιο ενώπιον του Κογκρέσου και εκείνοι χειροκρότησαν –δηλαδή, να επιτεθούν στο Ιράν– και το Κογκρέσο χειροκρότησε», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην πρόσφατη ομιλία του Ισραηλινού πρωθυπουργού πριν από συνεδρίαση του Κογκρέσου στην Ουάσιγκτον.

«Μετά γύρισε πίσω και αμέσως χτύπησε δύο από τα επικεφαλής άτομα της Χαμάς και όλα ξεκίνησαν». «Νομίζω ότι όλα αυτά ήταν προμελετημένα. Νομίζω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να κινούν τα πολεμικά πλοία τους προς την κατεύθυνση ότι όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα».

Οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την παρουσία τους στη Μέση Ανατολή τις τελευταίες ημέρες, στέλνοντας αεροπλανοφόρα και μια μοίρα μαχητικών στην περιοχή. Αναμένεται ότι οι ΗΠΑ θα βοηθηθούν σε οποιαδήποτε προσπάθεια από συμμάχους όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιορδανία, που έσπευσαν σε βοήθεια του Ισραήλ κατά την διάρκεια μιας προηγούμενης αντιπαράθεσης μεταξύ Τεχεράνης και Τελ Αβίβ τον Απρίλιο.

Την ίδια ώρα η Ρωσία δείχνει να παίρνει αποστάσεις από τις πολιτικές του Ισραήλ και να συσφίγγει όλο και περισσότερο την συνεργασία του με το Ιράν σε πολλά επίπεδα!

Δύο στρατόπεδα σχηματίζονται για την Μέση Ανατολή!

«Μέχρι στιγμής ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είχε αποφευχθεί. Αυτή την φορά ο κόσμος μπορεί να μην είναι τόσο τυχερός», τονίζει το Sputnik!

Να υπενθυμίσουμε πως τα Ισραηλινά ΜΜΕ εδω και καιρό μιλούν πως ήταν προσχεδιασμένα τα γεγονότα ακόμα και της 7ης Οκτωβρίου: Η ισραηλινή κυβέρνηση «συνεργάστηκε με τη Χαμάς» για να επιτρέψει τη σφαγή στο Nova Festival!

Η Dailymail.co.uk αναφέρει: Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά κοντά τα μεσάνυχτα με ανώτερα στελέχη του Ισραηλινού Στρατού, όπως ο αρχηγός του επιτελείου του Χερζλ Χαλέβι, να ενημερωθούν για τις προειδοποιήσεις.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια δεύτερη συνάντηση στις 3 τα ξημερώματα με τον Ισραηλινό Στρατό να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Χαμάς διεξήγαγε εκπαιδευτική άσκηση στα σύνορα της Γάζας αντί να προετοιμάζεται για τη θανατηφόρα επίθεση.

Ενώ αυτές οι προφυλάξεις ελήφθησαν από τον ισραηλινό στρατό, δεν διαβιβάστηκαν προειδοποιήσεις στους διοργανωτές του φεστιβάλ που λάμβανε χώρα κοντά στο Kibbutz Re’im, μόλις τρία μίλια μακριά από τη Γάζα.

Λίγες ώρες αργότερα, μετά τις 6.30 το πρωί, τρομοκράτες της Χαμάς εισέβαλαν στην περιοχή, εξαπολύοντας τρομοκρατική επιδρομή, όπου σκοτώθηκαν 360 άνθρωποι και άλλοι 40 ελήφθησαν όμηροι.

Το φεστιβάλ είχε οργανωθεί σε στενή συνεργασία με τον ισραηλινό στρατό και είχε εγκριθεί από τους ίδιους στρατιώτες που εργάζονταν στα βόρεια μέρη της Γάζας.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ ισχυρίστηκαν ότι όταν τηλεφώνησαν με αξιωματικούς με τους οποίους είχαν επαφές καθώς άρχισε να ξετυλίγεται η σφαγή, τους είπαν ότι οι δυνάμεις ήταν σε αταξία και ότι θα έπρεπε να τα βγάλουν πέρα ​​μόνοι τους.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*