18:30 - 01/08/2024

Μαθε να σαλαγας της σκεψεις σου …!

Διαφημίσεις

Εισαι οτι σκεφτεσαι , γινεσαι οτι εχεις σκεφτει …!

Καθε σκεψη ειναι δονηση , το σωμα δονειτε μεσα απο αυτες !

Στο τελος , στην σουμα , αν εχεις θαρρος πολυ και θρασος θα δεις οτι το 90% απο ολα οσα υπεφερες και θα υποφερεις βρισκεται μεσα στο νου σου και οχι στην πραγματικοτητα των καταστασεων που αντιμετωπισες η θα αντιμετωπισεις !

Ο περισσοτερος πονος ειναι μεσα σου και δημιουργημενος απο σενα , ο φοβος το ιδιο , η απογοητευση το ιδιο ..και ολα αυτα ειναι κυματα των σκεψεων σου !

Αν τα σαλαγησεις σωστα θα λυσεις το 90% ολων αυτων των “καταστασεων” που νομιζεις οτι σε κανουν να υποφερεις !

Μαθε να απολαμβανεις , να επιμενεις να απολαμβανεις τα παντα , πες μεσα σου καθε μερα , το εδω και το τωρα εχει σημασια ας το απολαυσω…ακομα και δυσκολο να ειναι απολαυσε το ειναι μαθημα !

Αν συνηθισεις τον νου σου στο να μαθει να απολαμβανει θα σταματησει απο μονος του τα κυμματα των σκεψεων που σε εγκλωβιζουν , το αυριο δεν ειναι ηδη εδω το χτες δεν θα ξαναρθει ..!

Το τωρα και η μικρη απολαυση του εχει σημασια , λιγο λιγο , σημειο το σημειο θα χτισεις τη συνηθεια να απολαμβανεις τα παντα και οταν φτασεις να κατακτησεις το εδω και το τωρα θα εχει σιωπησει ο τιγρης μεσα σου !

Μικρες νικες καθε μερα , στις 100.000 σκεψεις σκουπιδια και παραφωνια κανε αυριο 90.000 ….μετα 80.000, η αλλαγες στο χαος της ζωης θα σε σοκαρουν αν με ακολουθησεις !

Σκεψου οτι αν ειμασταν ικανοι να γνωριζουμε το αυριο , το χαος , την τυχη ..τοτε θα ειμαστε ολοι επιτυχημενοι …αλλα αυτο δεν συμβαινει ετσι δεν ειναι ;

Αρα κατι αλλο επεμβαινει μονιμα και σταθερα και μας εμποδιζει στο να αλλαξουμε…τι ειναι σιγουρα μονιμο και σταθερο καθε μερα ;Οι σκεψεις σου …σαλαγα τες μακρια απο σενα !

Αυτα ειναι τα πρωτα βηματα …μετα θα μαθεις μουσικη …θα μαθεις να καλεις τις καλες νοτες να κανουν την δουλεια τους αντι να παιδευεσε εσυ να την κανεις !

Καλη αρχη … στο νεο τσοπανη !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΚΑΣ 08/01/2024 @ 6:37 ΜΜ

    Καλησπέρα Νικόλα οι περισσότερες σκέψεις περιέχουν μίσος και φόβο από την σκληρή καθημερινότητα

  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ 08/01/2024 @ 8:01 ΜΜ

    Γεγονός Νίκο!

    Είναι από το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό γνώρισμα
    ο ΗΝΊΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΆ ΓΚΕΜΜΙΑ.
    Ότι και να πιστεύουμε, ότι και αν γνωρίζουμε, είναι δώρον άδωρον
    χωρίς την ικανότητα διοίκησης!

    Όντως αυτό είναι ΤΌ ΜΆΘΗΜΑ!

    ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΪΑΣΗ, ΑΥΤΟΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ,
    ΑΥΤΟΠΕΠΟΊΘΗΣΗ, ΑΥΤΟΓΝΩΣΊΑ…ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΚΟΠΌ ΟΛΌΚΛΗΡΟ!

  3. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ 08/01/2024 @ 8:11 ΜΜ

    Χαράς λοιπόν σε αυτόν που τον δέρνουν εκατό, μα δεν τον δέρνει ο νους του.

    Όπως αναφέρει η παροιμία.

  4. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ 08/01/2024 @ 8:30 ΜΜ

    Με λίγα λόγια.
    Μπορούμε τα ΔΎΟ ημισφαίρια του εγκεφάλου μας να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΎΝ ΩΣ ΜΟΝΆΔΑ…! ΕΚΕΊ ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΊΑ.

  5. ΛεωνίδαςΤζ 08/01/2024 @ 10:55 ΜΜ

    Έτσι ακριβώς είναι Νικόλα αλλά
    ποιός τα ακούει
    και ακόμα πιο πολύ ποιός τα καταλαβαίνει
    το διάβασα κάπου
    η ανθρωπότητα νοσεί αλλά η θεραπεία που της δίνουν είναι λάθος είναι για άλλη νόσο

  6. Γειά σας.. Άμα έχω μόνο 4 σκέψεις στο κεφάλι μου και τις σαλαγησω.. Θα βρεθώ σε νιρβάνα υποθέτω! Επίσης πως να απολαύσω το δυστοπικο τώρα.. Μες την καλή χαρά; Να είμαι δηλαδή εντελώς στον κόσμο του αναίτιου χαμόγελου? Με το ψυγείο άδειο; Π.χ.Επισης εάν είμαι ερωτευμένη κ σαλαγησω τη σκέψη πάει κι έρωτας ορθολογιστικα.! Σαν καλός τσοπάνη τηρώ ψυχραιμία. Και πετώ μια μια τις σκέψεις όταν παύουν να είναι ωφέλιμες. Πάντως γενικότερα ισχύει στο να ζούμε στο εδώ και τώρα.Χαιρετω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*