20:14 - 28/07/2024

Να θυμηθουμε οτι για δεκαετιες ειμαστε οι “ψεκασμενοι συνωμοσιολογοι”..Σημερα ολος ο Πλανητης αποσυμβολιζει την Τελετη Ολυμπιαδας !

Διαφημίσεις

Ειναι και λιγο πονετικο να σε εχουν βρισει για δεκαετιες , να σε εχουν ειρωνευτει …να να να ..και σημερα να μιλουν την γλωσσα που εδειχνες τοσα χρονια , εταιριες να παιρνουν πισω τς διαφημισεις ,οργανισμοι να αντιδρουν , πολιτικοι να φωναζουν ….!

Αν για τοσα χρονια ακουγατε απο την αρχη δεν θα φταναμε μεχρι εδω , αν θελατε καποτε να ερευνησετε μονοι σας την πληροφορια μας και αφηνατε την επιφανεια δεν θα ειχαν σημερα τοση δυναμη οι εχθροι της ανθρωποτητας !

Φτασαμε σημεrα στο εδω να δειτε την αρχη για εσας της ενοχλησης …αλλα δεν εχετε δει τι εχετε αφησει να δημιουργηθει εναντιων μας !

Ειναι αλλιως να σκοτωσεις ενα φιδι μικρο και αλλιως να πας για την λερναια υδρα πια …!

Ο πολιτισμος μας λογω του εγωκεντρισμου του σε οτι εχει κατακτησει εχει τεραστια καθυστερηση αντιδρασης σε πραγματικους κινδυνους …σε μερικα χρονια θα γραψω επομενο αρθρο …τοτε οταν θα εχετε αρχισει να κατανοειτε την συνωμοσια της τροφης  , την συνωμοσια των φαρμακευτικων , το μεγαλο εγκλημα του ΠΟΥ και των πανδημιων και ποσα ακομα που …τα γνωριζαμε πριν συμβουν !

Αφησαμε το συμφερον και την δυναμη σε επιπεδο προσωπικο να ξεπερασει τους νομους και τους ελεγκτικους μηχανισμους μας …αυτο η ανθρωποτητα θα θα το πληρωσει με τεραστιες απώλειες !

Ο χρονος αντιδρασης ειναι το μεγαλο μυστικο αλλα δεν θα καλυτερευσει ποτε οσο το συμφερον του βολεματος δεν θα αφηνει αυτους που μπορει να εχουν την γνωση να μπορεσουν να την επικοινωνησουν ..!

Μονοι μας καταστρεφομαστε …κοιτωντας κοντα και οχι μακρια …! Μονοι μας παμε στα βραχια για μερικα κοματακια απο γυαλι που αστράφτουν σαν τους ιθαγενεις που μολις κατακτήθηκαν !

Οταν ανακαλυψουμε την τεραστια ευθυνη που εχουν οσοι ειχαν αποψη-θεση-αξιωμα και δεν εκαναν τιποτα θα κλαψουμε απο το κακο που επιτρεψαμε να συμβει και ….δεν το σταματησαμε με απολυτη ευκολια οταν επρεπε !

Πεθαινουν σημερα ανθρωποι νεοι και παιδια γιατι καποιοι δεν θελησαν να κανουν αυτο το οποιο πληρωνοται να κανουν μιας και μπερδεψαν την πολιτικη προπαγανδα με το μισθο και την καριερα ,….ασχετο αν η καριερα τους η αληθινη θα ειχε παει στα ουρανια αν εκαναν αυτο που οφειλαν να κανουν στο λειτουργημα τους !Με το αυτονοητο θα γλυτωναν την ζωη τους , τα παιδια τους το μελλον τους …ειναι τραγικο το ποσο απλα εχασε η ανθρωποτητα σε αυτη την μαχη ..ποσο ευκολα και χαζα !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*