15:08 - 26/07/2024

Χρησιμοποιούν την «ΠΑΝΩΛΗ» για να καταστρέψουν την ζωική παραγωγή και να οδηγηθούμε σε επισιτιστική κρίση;

Διαφημίσεις

Αυτή η ζωονόσος που εμφανίστηκε ξαφνικά ΔΕΝ έχει σχέση με τη γνωστή σε όλους μας ΠΑΝΩΛΗ-ΠΑΝΟΥΚΛΑ, απλά ουδείς ΔΕΝ δίνει αυτές τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά, ώστε να μην καταλάβει ο πληθυσμός τι ακριβώς συμβαίνει και να θανατωθούν χιλιάδες αιγοπρόβατα…

Αυτό που αποκρύπτεται είναι πως η γνωστή σε όλους μας, ΠΑΝΩΛΗ ή ΠΑΝΟΥΚΛΑ, προκαλείται από ένα συγκεκριμένο βακτήριο που ονομάζεται «YERSINIA PESTIS» και φυσικά δεν έχει σχέση με αυτή την «φοβερή ΠΑΝΩΛΗ» που έσκασε μύτη δήθεν «ξαφνικά», περίπου όπως ο «κοκογιος», η οποία οφείλεται σε ιό, ονομάζεται ΠΑΝΩΛΗ των μικρών μηρυκαστικών, είναι ευρέως διαδεδομένη στην Ασία, την Αφρική, την Εγγύς και Μέση Ανατολή και εντοπίστηκε στην Ευρώπη το 2016, ενώ μια πρόσφατη μελέτη σε υγιή ζώα ανέδειξε έναν επιπολασμό της νόσου ως και άνω του 60%…

Γράφει ο Βασίλειος Συραναστάσης

Τι στοίχημα βάζετε ότι θα χρησιμοποιήσουν τις π@π@ριες για την “ΠΑΝΏΛΗ” για να καταστρέψουν την ζωική παραγωγή ώστε να εκτινάξουν ακόμα περισσότερο τις τιμές…;

Για να κατανοήσετε το τι παιχνίδια παίζουν, ΟΛΕΣ οι αναφορές των ΜΜΕ στην πανωλη που “εμφανίσθηκε” ξαφνικά μιλάνε για κάποιον ΙΟ, η λεπτομέρεια είναι ότι η γνωστή σε όλους μας, ΠΑΝΩΛΗ ή ΠΑΝΟΥΚΛΑ, προκαλείται από ένα συγκεκριμένο βακτήριο “YERSINIA PESTIS” και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με αυτή την “φοβερή ΠΑΝΩΛΗ” που έσκασε μύτη δήθεν “ξαφνικά”, περίπου όπως ο κοκογιος…

Η χειραγώγηση της μάζας, πάντα χρησιμοποιεί ως βάση την ΑΓΝΟΙΑ που διακατέχει την ΜΑΖΑ και φυσικά παραπληροφορεί και παραπλανα αβέρτα, εφόσον οι αρμόδιοι “ξεχνάνε” τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Ελέγχοντας τις λίγες πληροφορίες που παπαγαλιζουν, από ότι φαίνεται το θέμα αφορά μια γνωστή και συνήθη (σε πολλες χώρες είναι ενδημική ζωονόσος) ιογενή «νόσο» που ονομάζεται PPR “Peste des Petits Ruminants”

Peste des petits ruminants (PPR) or sheep and goat plague is a contagious viral disease of small ruminants

Το Peste des Petits Ruminants (PPR) το ονομάζουν και

“ΠΑΝΩΛΗ των αιγοπροβάτων” ή

“ΠΑΝΏΛΗ των μικρών μηρυκαστικών” και είναι μια μεταδοτική “δυνητικά” θανατηφόρα ιογενής ασθένεια των μικρών μηρυκαστικών.

Και φυσικά αυτή η ζωονόσος ΔΕΝ έχει καμία μα καμία σχέση με την γνωστή σε όλους μας ΠΑΝΩΛΗ-ΠΑΝΟΥΚΛΑ, απλά ουδείς ΔΕΝ δίνει αυτές τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά, ώστε να μην υπάρχει παρανόηση από την αδαή μάζα, ως προς το τί συμβαίνει.

Το κατά πόσο το θέμα (από τότε που “είδαν” τον συγκεκριμένο ιό) αφορά παλι όντως ένα “φοβερό ιό” Θεωρώ ότι είναι προς αμφισβήτηση, απλά και μόνο γιατί, έλεγχος (ξέρετε με σουπερ ντουπερ τεστ) σε υγιή ζώα ανέδειξε έναν “επιπολασμο”, μια θετικότητα, ως και άνω του 60% (τα κάτωθι από την μελέτη).

“Συνολικά συλλέχθηκαν 384 δείγματα ορού από φαινομενικά ΥΓΙΗ πρόβατα και κατσίκες. Ανταγωνιστική Ανοσοροφητική Δοκιμασία Συνδεδεμένη με Ένζυμο χρησιμοποιήθηκε για την ανίχνευση της παρουσίας αντισωμάτων κατά του PPR στο εθνικό κτηνιατρικό ινστιτούτο. Σε αυτή τη μελέτη χρησιμοποιήθηκαν περιγραφικές στατιστικές, chi-square Pearson (X2) και ανάλυση λογιστικής παλινδρόμησης.

Αποτελέσματα

Ο συνολικός επιπολασμός του ιού PPR σε επίπεδο ζώων βρέθηκε να είναι 60,15% (n = 231/384) και το ποσοστό επιπολασμού σε επίπεδο είδους βρέθηκε να είναι 38,18% (n = 42) στα πρόβατα και 68,98% (n = κατσίκες σε 189) τις περιοχές μελέτης”.

ΗΤΟΙ, με βάση τον υφιστάμενο βαθμό επιπολασμου (θετικό τέστ) σε ΥΓΙΗ ζώα, αν ξεκινήσουν να κάνουν τέστ, αβέρτα, δεν θα μείνει πρόβατο, γίδι, κατσίκι και αρνί ζωντανό, αφού οι “οδηγίες” που έχουν είναι η ΘΑΝΑΤΩΣΗ όλης της αγέλης αν βρεθούν “κρούσματα”.

Σας θυμίζει κάτι το κόλπο;

Περι PRP κτηνιατρικές πληροφορίες (ή scientific disinformation) εδώ

msdvetmanual.com

mdpi.com

ellinikiafipnisis



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*