16:22 - 22/07/2024

Νοσοκομείο Κιλκίς: Συρροή κρουσμάτων COVID-19 στην Παθολογική κλινική – 3 ασθενείς κατέληξαν, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Διαφημίσεις

Ενδονοσοκομειακή διασπορά της COVID-19 στο Νοσοκομείο Κιλκίς, καταγγέλλει το Σωματείο των Εργαζομένων.

Δώδεκα (12) ασθενείς στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς, η οποία στεγάζεται σε κτίριο του 1938 και παρουσιάζει πολλά προβλήματα- προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό και τρεις από αυτούς δυστυχώς κατέληξαν, σύμφωνα με καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Επτά από τους ασθενείς αυτούς νοσηλεύονται ακόμη.

«Μετά από εσωτερική διασπορά και ταυτόχρονη νόσηση ασθενών με συνοδά νοσήματα και μιας νοσηλεύτριας, δυστυχώς 3 ασθενείς κατέληξαν», αναφέρουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, οι οποίοι επισημαίνουν πως το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Παθολογική Κλινική είναι εντελώς ακατάλληλο για την τήρηση κανόνων υγιεινής, ενώ ταυτόχρονα το νοσοκομείο είναι και υποστελεχωμένο.

«Η Παθολογική κλινική στεγάζεται σε κτίριο που χτίστηκε το 1938 και οι ασθενείς νοσηλεύονται στον 5ο θάλαμο που βρίσκεται στο κέντρο τους τμήματος, το οποίο ευνοεί την διασπορά και που επανειλημμένα λόγω της παλαιότητας, της διάβρωσης και της υγρασίας παρουσιάζει πτώσεις γυψοσανίδων οροφής, ευτυχώς μέχρι σήμερα χωρίς τραυματισμούς», τονίζουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Νοσοκομείο Κιλκίς: Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων
«Σας ενημερώνουμε ότι αφότου έκλεισε το τμήμα Covid-19 στο Νοσοκομείο Κιλκίς, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, στην Παθολογική κλινική, νοσηλεύτηκαν και νοσηλεύονται ασθενείς θετικοί σε Covid-19.

Από αρχές Ιουλίου μέχρι σήμερα νοσηλεύτηκαν 12 ασθενείς από τους οποίους 7 νοσηλεύονται ακόμη. Μετά από εσωτερική διασπορά και ταυτόχρονη νόσηση ασθενών με συνοδά νοσήματα και μιας νοσηλεύτριας, δυστυχώς 3 ασθενείς κατέληξαν. Η Παθολογική κλινική στεγάζεται σε κτίριο που χτίστηκε το 1938 και οι ασθενείς νοσηλεύονται στον 5ο θάλαμο που βρίσκεται στο κέντρο τους τμήματος, το οποίο ευνοεί την διασπορά και που επανειλημμένα λόγω της παλαιότητας, της διάβρωσης και της υγρασίας παρουσιάζει πτώσεις γυψοσανίδων οροφής, ευτυχώς μέχρι σήμερα χωρίς τραυματισμούς.

Οριστική πλέον είναι η κατάρρευση της Παθολογικής κλινικής λόγω της υποστελέχωσης που παρουσιάζει μετά τις συνταξιοδοτήσεις 3 παθολόγων και τις παραιτήσεις άλλων 3, ενώ έχει απομείνει μόνο η Διευθύντρια που απουσιάζει για προσωπικούς λόγους.

Τα εφημεριακά κενά καλύπτονται με μετακινήσεις ιατρών από άλλες δομές του Νομού Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης, σε ένα Νοσοκομείο όπου ο αξονικός τομογράφος δεν λειτουργεί όλες τις ημέρες του μήνα, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το έργο του ιατρικού προσωπικού».

iatropedia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*