Διαφημίσεις

Τι στο καλό συμβαίνει στο Ράντσο Πάλος Βέρντες;

Όταν άκουσα ότι η γη «κινείται» εκεί, τράβηξε αμέσως την προσοχή μου, επειδή προειδοποιώ για τη γεωλογική αστάθεια κατά μήκος των ακτών της Καλιφόρνια για περισσότερο από μια δεκαετία. Αυτό που λαμβάνει χώρα έχει περιγραφεί ως μια συνεχιζόμενη «κατολίσθηση», αλλά αυτός ο όρος απλά δεν το αποδίδει. Άλλοι αποκαλούν αυτό που παρακολουθούμε «μετακίνηση γης» σε μαζική κλίμακα, και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ πιο ακριβές. Σύμφωνα με το FOX 11 στη νότια Καλιφόρνια, αυτή η «μετακίνηση γης» σπάει γραμμές φυσικού αερίου, ραγίζει δρόμους και προκαλεί βυθίσεις σπιτιών…

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η μετακίνηση της γης στο Rancho Palos Verdes συνεχίζει να επιταχύνεται. Ως αποτέλεσμα, οι δρόμοι και τα σπίτια συνεχίζουν να ραγίζουν και να βυθίζονται.

Την Παρασκευή, το FOX 11 συμμετείχε αποκλειστικά στην Alpha Structural για να δει από κοντά την κίνηση του εδάφους σε μια γειτονιά κοντά στο Portuguese Bend.«Πρέπει να σκεφτείτε στον εαυτό σας, αυτό δεν είναι πραγματικό», δήλωσε ο Damien Hammond, από την Alpha Structural. «Έτσι αισθάνομαι κι εγώ εδώ. Νιώθω σαν να βρίσκομαι σε κινηματογραφικό πλατό, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για τα σπίτια 25 ανθρώπων».

Αυτό το τελευταίο απόσπασμα πραγματικά το έπιασε.

Σε αυτό το σημείο, το Rancho Palos Verdes μοιάζει πραγματικά σαν να ανήκει στο πλατό μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Πρόκειται για μια φυσική καταστροφή σε αργή κίνηση, την οποία οι αρχές είναι αδύνατον να σταματήσουν, και οι ζημιές χειροτερεύουν κάθε μέρα που περνάει.

Αν επισκεφθείτε το Rancho Palos Verdes θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένα γιγάντιο «χάσμα» που περνάει πλέον ακριβώς μέσα από τη μέση μιας γειτονιάς…

Βίντεο από drone από την ομάδα Alpha Structural δείχνει ουσιαστικά μια γιγαντιαία ρωγμή να διασχίζει τη γειτονιά.

«Όλο αυτό το τμήμα απλά απομακρύνθηκε από εδώ, άνοιξε ένα χάσμα», δήλωσε ο Joe Demers, πολιτικός μηχανικός της Alpha Structural. «Όλη αυτή η περιοχή μετακινήθηκε περίπου 5 πόδια τον τελευταίο χρόνο περίπου, αλλά στη συνέχεια επιταχύνθηκε πραγματικά. Τους τελευταίους δύο μήνες, μετακινήθηκε άλλα 4 ή 5 πόδια».

Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δείτε με τα μάτια σας…

Κανονικά, οι αρχές ανησυχούν αν το έδαφος σε μια συγκεκριμένη περιοχή μετακινείται κατά μερικά εκατοστά το χρόνο.

Σε αυτή την περίπτωση, το έδαφος κυριολεκτικά μετακινείται περίπου ένα μέτρο την εβδομάδα…

Μέσα στον τελευταίο χρόνο περίπου, οι ειδικοί πιστεύουν ότι ορισμένες περιοχές έχουν πέσει πάνω από 12 πόδια. Πρόσφατα, οι ειδικοί είπαν ότι το έδαφος κινείται περίπου 12 ίντσες την εβδομάδα.

Μια συνολική πτώση πάνω από 12 πόδια είναι αρκετά δραματική.

Τι θα συμβεί λοιπόν αν η γη συνεχίσει να πέφτει;

Ήδη, έχει μετακινηθεί τόσο πολύ έδαφος που έχει εμφανιστεί ένα «εκπληκτικό νέο τμήμα της ακτογραμμής»…

Ακόμη και σήμερα, μήνες μετά την έναρξη της μετακίνησης, η γη συνεχίζει να μετατοπίζεται, δημιουργώντας μια απροσδόκητη και εκπληκτική νέα έκταση ακτογραμμής κοντά στο Rancho Palos Verdes.

«Κάποιος είπε, ‘Ω, ξέρεις ότι υπάρχει μια νέα παραλία. Στην πραγματικότητα δεν είναι ακόμη παραλία», δήλωσε ο γεωλόγος της πόλης Mike Phipps. «Μια παραλία συνήθως έχει άμμο πάνω της. Πρόκειται κυριολεκτικά για συντρίμμια κατολίσθησης, πολλά βράχια που σπρώχνονται προς τα πάνω και έξω από το κύμα».

Αυτό δεν συνέβη μέσα σε εκατομμύρια χρόνια.

Αυτό συνέβη μέσα σε μόλις έξι μήνες…

Η διαφορά μερικών μηνών είναι εκπληκτική όταν βλέπεις δίπλα-δίπλα φωτογραφίες της ακτογραμμής πριν από το 2024 και έξι μήνες αργότερα, με μερικές εκατοντάδες μέτρα νέας βραχώδους ακτής που σχηματίστηκε καθώς η γη συνεχίζει να κινείται, συσσωρευόμενη κάτω από την άκρη του νερού.

«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το έδαφος ανεβαίνει και έρχεται προς τα πάνω, ακριβώς μέσα από τον ωκεανό και τον ανασηκώνει από τον ωκεανό», δήλωσε ο Phipps.

Είναι αυτό ένα ακόμη σημάδι ότι εισερχόμαστε σε μια εποχή αυξημένης γεωλογικής αστάθειας για την πολιτεία της Καλιφόρνια;

Εδώ και χρόνια προειδοποιώ ότι είναι απλώς θέμα χρόνου να έρθει το «Μεγάλο», και ο χρόνος κυλάει.

Εν τω μεταξύ, εκατοντάδες χιλιάδες ψάρια πεθαίνουν και ξεβράζονται στις ακτές της βόρειας Καλιφόρνιας…

Εκατοντάδες χιλιάδες άψυχα ψάρια ξεβράστηκαν στις όχθες της λίμνης Σαν Αντόνιο της Καλιφόρνιας, σε μια άνευ προηγουμένου μαζική αποψίλωση που επηρεάζει μεγάλη ποικιλία ειδών.

Οι θάνατοι ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, όταν την Παρασκευή βρέθηκαν μικρότερα δολωματικά ψάρια στην άκρη της λίμνης, αλλά τις ημέρες που ακολούθησαν, όλο και μεγαλύτερα είδη ψαριών ξεβράστηκαν επίσης στις παραλίες της λίμνης.

«Φαίνεται ότι κάθε είδος ψαριού στη λίμνη έχει επηρεαστεί. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιου είδους θάνατο πολλών ειδών, ειδικά σε αυτή την κλίμακα», δήλωσε στο SFGATE ο Bryan Flores, επικεφαλής των πάρκων της κομητείας Monterey.

Οι αρχές δεν φαίνεται να γνωρίζουν γιατί συμβαίνει αυτό, και ούτε εγώ ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.

Πριν τελειώσω αυτό το άρθρο, ήθελα να αναφέρω μερικά άλλα πολύ παράξενα φυσικά γεγονότα που έλαβαν χώρα πρόσφατα.

Πρώτον, την Τρίτη ένας μετεωρίτης εξερράγη θεαματικά πάνω από το κέντρο του Μανχάταν στις 11:15 το πρωί…

Ένας μετεωρίτης πέταξε πάνω από το Άγαλμα της Ελευθερίας πριν διαλυθεί περίπου 30 μίλια πάνω από το κέντρο του Μανχάταν το πρωί της Τρίτης, σύμφωνα με τη NASA.

Ο διαστημικός βράχος πέρασε από την ατμόσφαιρα πάνω από το Μεγάλο Μήλο γύρω στις 11:15 π.μ. – την ίδια ώρα που οι Νεοϋορκέζοι ανέφεραν ότι είδαν μια λάμψη φωτιάς να διατρέχει τον ουρανό και ένιωσαν το έδαφος να τρέμει ελαφρά κάτω από τα πόδια τους.

Γιατί οι επιστήμονές μας δεν είδαν αυτόν τον μετεωρίτη να έρχεται εκ των προτέρων;

Και τι θα συνέβαινε αν ο μετεωρίτης ήταν πολύ μεγαλύτερος και είχε φτάσει μέχρι το έδαφος;

Δεύτερον, νωρίτερα αυτό το μήνα ο τυφώνας Beryl χτύπησε την πολιτεία του Τέξας και κυριολεκτικά αφαίρεσε το κεφάλι ενός διάσημου αγάλματος υπέρ των αμβλώσεων στο Χιούστον…

Καθώς ο Beryl έπληξε το Τέξας αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ρεύμα, ένα συγκεκριμένο σημείο καταστροφής έκανε κάποιους να λένε ότι ήταν πράξη του Θεού.

Το σατανιστικό άγαλμα «Μάρτυρας» υπέρ των αμβλώσεων, που εγκαταστάθηκε στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον μετά την αποκάλυψή του στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε αποκεφαλισμένο στον απόηχο του Beryl.

Τόσα πολλά πραγματικά περίεργα πράγματα συμβαίνουν τελευταία.

Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς;

Δυστυχώς, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο περίεργα κατά τη διάρκεια των πολύ δύσκολων μηνών και ετών που έχουμε μπροστά μας.

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *