15:02 - 17/07/2024

Η Νεα λαιλαπα για την Υγεια σου …προσεχε!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γιατρος δεν ειμαι , ανθρωπος που βλεπει ειμαι , που διαβαζει πολυ , που ερευνα , που μπορει να καταλαβει αρκετα περα απο αυτα που θελουν να μας δειχνουν !

Εχω λοιπον την αισθηση (σιγουρια ειναι αλλα να το γραψουμε με πιο πολιτικος ορθο τροπο) οτι τα επομενα χρονια η ανθρωποτητα θα βιωσει μια μαστιγα απο μεταβολικα συνδρομα , η υγεια σου θα χτυπηθει ανελεητα μεσα απο την διατροφη σου και οι καρκινοι σε παγκρεας , η ασθενεια σε επιθετικο ζαχαρο κλπ θα σπασει καθε ρεκορ στην ιστορια της ανθρωποτητας !

Αν θες να δεις εγγονια τοτε ξεχνας τωρα τους σιωπηλους δολοφονους οπως η ζαχαρη και τα επεξεργασμενα τροφιμα , σαλαμακια , ζαμπονακια , σαλτσες ετοιμες και οτι αλλο εχει επεξεργασια που μεσα του χρησιμοποιητε η ζαχαρη !Δηλαδη η κοκα κολα δεν υπαρχει πια στα ματια σου πχ !

Ο δυτικος πολιτισμος εχει υιοθετησει μια διατροφη που ξεκαθαρα φαινεται να ειναι διατροφη ελεγχου του προσδοκιμου ζωης !

Μας στερουν χρονια ζωης για να ειμαστε καλυτερα ελεγχομενο κοπαδι σε ολα …απο πελατες μεχρι απολαβες (συνταξη) και για ποσο καιρο αυτο επιτρεπεται να συμβαινει με βαση …την δικη τους ορεξη !

Οτι μας εχουν πει να μην κανουμε …τελικα ειναι αυτα που μονο επρεπε να κανουμε !

Πχ αυγα … Σου ελεγαν μην τα τρως για να σε μπουκωσουν στατινες …ενω πρεπει να τρως οσα θες την ημερα !

Ζωικο λιπος το ιδιο , βουτηρα ζωικα το ιδιο …!

Τα προιοντα λαιτ , χαμηλων λιπαρων , ηλιελαια , μαργαρινες και ολη αυτη η βιομηχανια … ειναι εκει για να σε σκοτωσει !

Φαε καθαρη τροφη …φαε περισσοτερο πρωτεινη με ζωικο λιπος … για να μην βγαλεις αμεσα αυτοανοσα να τρεχεις για πελατης !

Κοιτα το οξυμωρο τωρα της υποθεσης ..μολις εγιναν γνωστα τα “λαθη” της διατροφης που τα συστηναν 100δες χιλιαδς γιατροι σε ολο τον κοσμο , μολις εγιναν γνωστα τα κακα μερη της εφοδιαστικης αλυσιδας , μολις εγιναν οι μελετες και ολα ειναι καθρεφτης (οπως γινεται σε ολα τα πραγματα πανω στην γη) …και τωρα πια ο ανθρωπος μπορει να γνωριζει τι του κανει καλο και τι τον αρρωσταινει …ηρθε η κλιματικη κριση που θελει να σου φερει …. αλευρι με γρυλους , να σκοτωσει τα ζωα μεσω νεας απειλης πανδημιας , να σου δωσει κρεας απο πριντερ-πλασμα …με οτι χημικη ουσια αυτοι θα εχουν επιλεξει ..κοκ κοκ !

Κινηση , ο καθιστος τον πινει πρωτος , στην νεα λαιλαπα που ερχεται οπου θα σε χτυπησουν με μεταβολικα συνδρομα και αυτοανοσα σε θελουν να εισαι καθιστουλης , να μην μπορεις να κανεις καθε μερα ενα περπατημα … γιατι; Γιατι οταν περπατας και μετα φας το συστημα σου δεν ανεβαζει το ιδιο ευκολα ζαχαρο .!

Αν σε κλεισουν μεσα πχ ενα χρονο και εσυ συνεχιζεις να τρεφεσαι με τον ιδιο δυτικο τροπο τροφης ..τοτε θα εχεις γινει ακομα ενας που θα μπει στην αλυσιδα ασθενων με μεταβολικα …σαν καλος πελατης !

Τωρα σε ολα αυτα που ηδη συμβαινουν , με τους σιωπηλους δολοφονους να ειναι παντου , απο το ψωμι μεχρι την πατατα που στο τελος και αυτη ανεβαζει ολα τα κακα νουμερακια (θυμισου οτι και αυτη την εφεραν με το ιδιο τροπο που ηρθε το μπολι , την φυλουσαν σαν χρυσαφι) ερχεται παλι ο φοβος …του ειμαστε πολλοι πανω στον πλανητη και δεν θα εχουμε τροφη (πεταμε δισεκατομμυρια τονους τροφης τον χρονο , η Ελλαδα ειναι 4 στην ευρωπη με 191 εκατομμυρια τονους πεταμενης τροφης) αρα αν-οταν σκασει η επισιτιστικη κριση (αφου μονοι τους θα εχουν καψει,σκοτωσει εκατομμυρια ζωα και θα εχουν διαλυσει την κηνοτροφια κοκ) θα σου πουν …αναγκαστικα αλευρακι με γρυλλο!

Αν ερθει η ωρα να φας τον γρυλλο σου και εχεις μεχρι τοτε συνεχισει να δηλητηριαζεσαι ….αδερφε εκει τον ηπιες μπιγκ ταιμ !

Κοψτο τωρα , κοψε ολα τα λευκα και την ζαχαρη , ολα οσα μεταβολιζονται σε ζαχαρη και ξεκινα να τρως με αληθινη τροφη και οχι επεξεργασμενη σε τιποτα !

Ακομα και το τοστακι – ψωμακι ειναι επεξεργασμενο τιγκα στην ζαχαρη !

Αν με ακουσεις , θα χασεις κιλα χωρις να πεινας και θα χτισεις την αμυνα για την επομενη συγκομιδη …!

Ξεκινα να περπατας και αν σε παιρνει ξεκινα γυμναστηριο για ασκηση με βαρη !

Υπολογιζω οτι εχεις ακομα χρονο με μινιμουμ τους εξι μηνες ..!

Ξεκινα τωρα στην επομενη φαση δεν θα τα καταφερεις !

Αυτα ..ελπιζω να με ακουσεις , δεν ειναι θεμα μοδας , δεν ειναι θεμα ομορφιας ειναι θεμα οτι κατανοεις τον δολοφονο τι κανει και αποφευγεις το επομενο του βημα ..τοσο απλα !

Stranger …

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*