Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:16 - 14/07/2024

Στημένη από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ η απόπειρα κατά Τραμπ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Δείχναμε τον δράστη στις αρχές για 4 λεπτά»!! Γιατί δεν υπάρχαν φρουροί στη στέγη που ανεβηκε ο παρά λίγο δολοφόνος;;;
Viral έχει γίνει η μαρτυρία ενός άνδρα που έδωσε το «παρών» στην επεισοδιακή ομιλία του Τραμπ στην Πενσυλβάνια.

Ένας άνδρας με ένα όπλο εθεάθη σε μια ταράτσα λίγα λεπτά πριν από τους πυροβολισμούς σε συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσυλβάνια, είπε ένας μάρτυρας στο BBC.

Ο Γκρεγκ Σμιθ είπε ότι ο άνδρας σύρθηκε στην οροφή ενός κτιρίου μερικά μέτρα μακριά από το βήμα που μιλούσε ο Τραμπ.

Κατήγγειλε ότι αυτός αλλά και άλλοι γύρω του έδειξαν τον ένοπλο στην αστυνομία, αλλά οι αρχές τους αγνόησαν επιδεικτικά!

«Σκέφτομαι από μέσα μου «Γιατί ο Τραμπ εξακολουθεί να μιλάει, γιατί δεν τον τράβηξαν από τη σκηνή»… το επόμενο πράγμα που ξέρετε, ακούγονται πέντε πυροβολισμοί».

Ο Σμιθ είπε ότι είδε τον ένοπλο περίπου πέντε λεπτά πριν αρχίσουν οι πυροβολισμοί!

«Παρατηρούσαμε τον τύπο να σέρνεται στην οροφή του κτιρίου δίπλα μας, 50 πόδια μακριά. Είχε ένα τουφέκι, μπορούσαμε να δούμε καθαρά ένα τουφέκι.

Τον δείχναμε για 3-4 λεπτά και η αστυνομία ήταν εκεί κάτω τρέχοντας στο έδαφος και δεν ήξερε τι συνέβαινε».

Ο κ. Smith είπε ότι προσπάθησε να ειδοποιήσει τις αρχές, αλλά σκέφτηκε ότι πιθανότατα οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να δουν τον ένοπλο λόγω της κλίσης της οροφής.

«Γιατί δεν υπάρχουν άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας σε όλες αυτές τις στέγες εδώ; Αυτό δεν είναι μεγάλο μέρος. Είναι αποτυχία της ασφάλειας, 100% αποτυχία της ασφάλειας».

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία στο BBC.

Το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο δράστης:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Θεόσοφος 07/14/2024 @ 1:54 ΜΜ

    Ο Donald Trump σώθηκε επειδή όπως όλοι οι πετυχημένοι και πλούσιοι άνθρωποι, εφαρμόζει καθημερινές δηλώσεις προς το σύμπαν και mantra. Για να χακάρεις θετικά το Μάτριξ, χρειάζεται πριν ξυπνήσεις και πριν κοιμηθείς να επαναλαμβάνεις τις θετικές δηλώσεις σου, σα να έχουν ήδη συμβεί και να νιώθεις θετικά συναισθήματα ευγνωμοσύνης. Αυτή η μέθοδος πετυχαίνει σε όλους!!! Ένα απλό που μπορείτε να λέτε: “Είμαι ο/η τάδε και μου συμβαίνουν μόνο θετικά πράγματα στη ζωή”. Έτσι δουλεύει το Μάτριξ, να ξέρετε.

    • Ο Τραμπ.. Έχω την αίσθηση ότι είναι ικανός να σκηνοθετήσει ο ίδιος την απόπειρα εναντίον του ώστε να δείξει πόσο τον μισεί το deep state.. Τον σέρνει σε δικαστήρια.. Του κλέβει τις εκλογές.. Έτσι βλέπω face control, που του κάνω.. Έχει προστασία τα λευκά καπέλα, δυνάμεις από άλλο πλανήτη και θα μας βάλει κ λεφτά στις κάρτες μας!!! Dear. Donald.. Fight. Strong😢

  2. Ουίλιαμ Κρουκς

    Λήμμα
    Συζήτηση
    Ανάγνωση
    Επεξεργασία
    Επεξεργασία κώδικα
    Προβολή ιστορικού

    Εργαλεία
    Εμφάνιση απόκρυψη
    Κείμενο

    Μικρά

    Τυπικά

    Μεγάλα
    Πλάτος

    Τυπικό

    Ευρύ

    Το λήμμα παραθέτει τις πηγές του αόριστα, χωρίς παραπομπές. Βοηθήστε συνδέοντας το κείμενο με τις πηγές χρησιμοποιώντας παραπομπές, ώστε να είναι επαληθεύσιμο.
    Το πρότυπο τοποθετήθηκε χωρίς ημερομηνία. Για τη σημερινή ημερομηνία χρησιμοποιήστε: {{χωρίς παραπομπές|14|07|2024}}
    Ουίλιαμ Κρουκς

    Γενικές πληροφορίες
    Γέννηση 17 Ιουνί

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*