Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:46 - 04/07/2024

Η αστυνομία του Τορόντο αποτυγχάνει να συλλάβει γυμνούς άνδρες στην “Παρέλαση Υπερηφάνειας” επειδή δεν ήταν προς το “συμφέρον” του κοινού

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σημείωση του συντάκτη: Ορισμένοι από τους συνδέσμους σε αυτό το άρθρο οδηγούν σε βίντεο ή φωτογραφίες που περιέχουν γυμνό. Συνιστάται διακριτικότητα.

Η Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο αποφάσισε να μην συλλάβει ή να μην απαγγείλει κατηγορίες σε εντελώς γυμνούς άνδρες που εθεάθησαν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της “Παρέλασης Υπερηφάνειας” των ΛΟΑΤ στο Τορόντο το Σαββατοκύριακο, επειδή υποστήριξε ότι η κράτησή τους δεν θα ήταν προς το “συμφέρον” του κοινού.

Πλάνα τόσο από την “Trans Pride Parade” της Παρασκευής όσο και από τη γενική “Pride Parade” της Κυριακής που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν ξεκάθαρα εντελώς γυμνούς άνδρες να περπατούν σε δημόσιο χώρο, παρά το γεγονός ότι οι διοργανωτές των εκδηλώσεων διαφήμισαν τις παρελάσεις ως “οικογενειακές” φιλικές.

Ένα βίντεο δείχνει έναν άνδρα χωρίς ρούχα, εκτός από μια μάσκα Bugs Bunny και παντόφλες κουνελιού, να ελπίζει μέσα στο δρόμο, πλήρως εκτεθειμένος στο πλήθος.

Οι εκδηλώσεις “Pride Parade” του Τορόντο πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο και ολοκληρώθηκαν με μια μεγάλη παρέλαση στις 30 Ιουνίου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση του Καναδά που είναι φορτισμένη με LGBT και έχει την πλήρη υποστήριξη της φιλελεύθερης κυβέρνησης του πρωθυπουργού Justin Trudeau, καθώς και πολλών συντηρητικών βουλευτών.

Σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα του Καναδά, “όποιος, χωρίς νόμιμη δικαιολογία, είναι γυμνός σε δημόσιο χώρο είναι ένοχος αδικήματος που τιμωρείται με συνοπτική καταδίκη”.

Παρόλα αυτά, η Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο, σε μια γενική δήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης, δήλωσε ότι η σύλληψη εντελώς γυμνών ανδρών δεν ήταν προς το “συμφέρον” της κοινότητας.

“Σε μεγάλες εκδηλώσεις όπως η παρέλαση υπερηφάνειας, η οποία προσελκύει έως και ένα εκατομμύριο ανθρώπους, η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η δημόσια ασφάλεια και η διασφάλιση μιας ειρηνικής εκδήλωσης”, σημείωσε εκπρόσωπος.

Η αστυνομία του Τορόντο εξήγησε περαιτέρω ότι “δεν ήταν” προς το “συμφέρον των αστυνομικών ή της κοινότητας να μπαίνει η αστυνομία μέσα στο πλήθος για να συλλαμβάνει ανθρώπους για δημόσιο γυμνό”.

Η αστυνομία του Τορόντο δήλωσε ότι για μια τέτοια κατηγορία θα χρειαζόταν η συγκατάθεση του γενικού εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα του Καναδά, “καμία διαδικασία δεν κινείται βάσει του παρόντος τμήματος χωρίς τη συγκατάθεση του Γενικού Εισαγγελέα”.

Σημαντική σημείωση είναι ότι η διάπραξη άσεμνης έκθεσης σε άτομα κάτω των 16 ετών είναι παράνομη και δεν απαιτεί τη συγκατάθεση του γενικού εισαγγελέα.

Η “Παρέλαση Υπερηφάνειας” του Τορόντο δεν είναι άγνωστη σε σκηνές απόλυτης ακολασίας και στο παρελθόν έχει παρουσιάσει εντελώς γυμνούς άνδρες κοντά σε παιδιά.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*