20:16 - 25/04/2024

Οι δρόμοι της Αμερικής καταρρέουν σε ανοιχτό πόλεμο με «καταλήψιες δρόμων», αλλά τα αφυπνισμένα εταιρικά ΜΜΕ δεν το καλύπτουν

Διαφημίσεις

Οι δρόμοι της Αμερικής καταρρέουν σε ανοιχτό πόλεμο, με τις «ανακαταλήψεις δρόμων» να κυριαρχούν σε ορισμένες πόλεις, αλλά δεν θα ακούσετε πολλά γι’ αυτό στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, επειδή είναι σε μεγάλο βαθμό η μαύρη νεολαία που ηγείται της βίας. Μια από τις πιο πρόσφατες καταλήψεις δρόμων έλαβε χώρα στο Μέμφις το Σαββατοκύριακο και κατέληξε με δύο νεκρούς.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μέμφις, C.J. Davis, δήλωσε ότι πιστεύει ότι τουλάχιστον δύο άτομα άνοιξαν πυρ σε ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχαν έως και 300 άτομα. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκε πέντε άτομα με τραύματα από πυροβολισμούς, δύο από τους οποίους μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία- δύο άλλοι, και οι δύο άνδρες, διαπιστώθηκε ο θάνατός τους επί τόπου.

Αρκετά άλλα θύματα μετέβησαν στο νοσοκομείο με ιδιωτικά οχήματα για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για τραύματα από πυροβολισμούς, και τουλάχιστον ένα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αν και οι αρχικές αναφορές ανέφεραν ότι τα θύματα πυροβολισμών ήταν 16, η περαιτέρω έρευνα οδήγησε σε αναθεώρηση προς τα κάτω, επειδή πολλά θύματα αναφέρθηκαν πολλές φορές. Η αστυνομία εξετάζει επί του παρόντος υλικό από βίντεο και άλλα στοιχεία για να διαπιστώσει τι συνέβη.

«Εργαζόμαστε ακούραστα απόψε για να εντοπίσουμε τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτόν τον πυροβολισμό», σημείωσε ο Ντέιβις.

Το περιστατικό αναδεικνύει την επικίνδυνη τάση της κατάληψης δρόμου, η οποία λαμβάνει χώρα όταν άνθρωποι εμποδίζουν την κυκλοφορία σε ένα οδόστρωμα ή μια διασταύρωση, ώστε να μπορούν να τρέξουν με οχήματα ή να κάνουν ντόνατς. Σε πολλές περιπτώσεις, πρόκειται για flash mob εκατοντάδων θεατών και οι θεατές συχνά βιντεοσκοπούν τα γεγονότα και τα αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε στο Χ βίντεο από τους πρόσφατους πυροβολισμούς στο Μέμφις. Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας έναν μαύρο οδηγό να εκτελεί ντόνατς μέσα σε ένα όχημα. Παρόλο που το βίντεο είναι δύσκολο να το παρακολουθήσει κανείς, καθώς η κάμερα κινείται πολύ, ακούγεται ένας καταιγισμός πυροβολισμών και κάποιος λέει στους ανθρώπους να «μείνουν κάτω».

Το πρόβλημα έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις στο Μέμφις που το αστυνομικό τμήμα του Μέμφις ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα δημιουργήσει μια «ειδική ομάδα για την κατάληψη οχημάτων» για την καταπολέμησή του. Συζήτησαν επίσης το ενδεχόμενο να παίρνουν οχήματα από άτομα που συλλαμβάνονται για εγκλήματα απερίσκεπτης οδήγησης, με τον Ντέιβις να λέει ότι μπορεί να τα κατάσχουν για 20 ημέρες.

Οι πολιτειακοί νομοθέτες εξετάζουν επί του παρόντος νομοσχέδιο που θα καθιστά τη συμπεριφορά αυτή κακούργημα. Ένα νομοσχέδιο που υποστηρίζεται από ένα ζευγάρι Ρεπουμπλικάνων και έναν Δημοκρατικό, το HB2814, βρίσκεται επί του παρόντος στο πολιτειακό νομοθετικό σώμα και θα έβλεπε την ποινή για τους αγώνες drag racing να αυξάνεται από πλημμέλημα σε κακούργημα.

Οι κατακτήσεις δρόμων εξελίσσονται σε θανατηφόρες σε πόλεις σε όλη τη χώρα
Οι άνθρωποι σε ολόκληρη τη χώρα διαμαρτύρονται για αυτές τις εξαγορές, ιδίως όσοι ζουν κοντά σε δρόμους και διασταυρώσεις που είναι δημοφιλείς χώροι για αυτές τις επικίνδυνες εκδηλώσεις και κρατιούνται ξύπνιοι από τους ήχους των δυνατών κινητήρων που σπινθηροβολούν και των ελαστικών που στριγγλίζουν. Οι τύποι του πλήθους που προσελκύουν συχνά εμπλέκονται σε άλλου είδους παράνομες δραστηριότητες, όπως η χρήση ναρκωτικών, και μετατρέπουν τις πόλεις σε εμπόλεμες ζώνες τη νύχτα.

Όπως και το περιστατικό στο Μέμφις, πολλά από αυτά τα «παρασκήνια» καταλήγουν επίσης με πυροβολισμούς. Τον Ιανουάριο, μια σειρά από καταλήψεις δρόμων έλαβαν χώρα στο Νότιο Λος Άντζελες και το Κόμπτον, και μία από αυτές κατέληξε με τέσσερις πυροβολισμούς. Υπήρξαν δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές και κατασχέθηκαν δεκάδες οχήματα. Σε ένα από τα περιστατικά, οι διασκεδαστές έκλεισαν μια ολόκληρη γέφυρα. Σε ένα παρόμοιο περιστατικό στο Μαϊάμι τρεις άνθρωποι πυροβολήθηκαν κατά τη διάρκεια κατάληψης δρόμου.

Το περασμένο καλοκαίρι, μια κατάληψη δρόμου στο Φορτ Γουόρθ κατέληξε σε καταδίωξη από την αστυνομία- ένα παντρεμένο ζευγάρι σκοτώθηκε στην ίδια πόλη όταν χτυπήθηκε από δρομείς καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους από μια βραδινή έξοδο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. πρεπει να καταστραφει η Αμερικη…η αλλιως Βαβυλωνα…για να σωθει ο πλανητης μονο τοτε εχει ελπιδα εκτος κι αν αναλαβει ο Τραμπ….και δρομολογησει αλαγες στην Μπαιντενικη νεοταξιτικη σατανικη Ευρωπη οχι των Λαων αλλα της τριμερους και της μασωνικης πενταρχιας του σκοτους των ρποικιστων εθνομιδενιστων του αποπλυθησμου και της σοδοανωμαλιας,το δυτικο συστημα των λουληδων ειναι σαπιο σατανικο και δικτατορικο του κεφαλαιου των προσυλητων χαζαρων,Πουτιν χτυπα την βαβυλωνα το κεφαλι του φιδιου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*