23:38 - 10/04/2024

ΗΠΑ: «Άμεσα επικείμενη» η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Διαφημίσεις

Τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Αμερικανοί και Ισραηλινοί αξιωματούχοι, οι οποίοι παρέμειναν ανώνυμοι, έχουν δηλώσει ότι φαίνεται πιθανή μια μεγάλη επίθεση με πύραυλο ή drone από το Ιράν ή τους συμμάχους του στο Ισραήλ τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το Bloomberg την Τετάρτη.

«Η εν λόγω επίθεση, η οποία μπορεί να γίνει με χρήση πυραύλων υψηλής ακρίβειας, αναμένεται τις επόμενες ημέρες», ανέφεραν οι πηγές, ζητώντας ανωνυμία για να συζητήσουν ευαίσθητα θέματα, σύμφωνα με το Bloomberg. Πρόσθεσαν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «υποστηρίζουν το Ισραήλ στον σχεδιασμό και την ανταλλαγή πληροφοριών», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Μετά την επίθεση με πυραύλους ακριβείας από το Ισραήλ στις 1 Απριλίου, η οποία σκότωσε δύο ανώτερους στρατηγούς του IRGC και πέντε άλλους αξιωματικούς στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό, η Τεχεράνη απειλεί με αντίποινα.

Οι αναλυτές αναρωτιούνται τις τελευταίες δέκα ημέρες αν το Ιράν θα διακινδυνεύσει μια διεύρυνση της σύγκρουσης με το Ισραήλ ή αν θα αντεπιτεθεί, και ποια θα είναι η φύση της απάντησής του.

Σε μια απάντηση στον Χαμενεΐ, ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Ισραήλ Κατς, δήλωσε την Τετάρτη ότι το Ισραήλ θα απαντήσει εάν το Ιράν επιτεθεί στο Ισραήλ από το έδαφός του.

«Εάν το Ιράν επιτεθεί από την επικράτειά του, το Ισραήλ θα απαντήσει και θα επιτεθεί στο Ιράν», είπε ο Κατς σε δήλωσή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ότι η δέσμευση της χώρας του για την ασφάλεια του Ισραήλ απέναντι στις απειλές του Ιράν για επίθεση είναι «σιδηρά».

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανέστειλε τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη για 24 ώρες λόγω ανησυχιών για πιθανή στρατιωτική κλιμάκωση.

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση στο «Χ»

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. παντως εκει που ειχε ξεσηκωθει ο κοσμακις στο ψευδοισραηλ και ειχε μπει ακομα και στο κοινοβουλιο μετα το χτυπημα κατσαν ολοι στα αυγα τους στις τηλεωρασεις

  2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 04/11/2024 @ 10:11 ΠΜ

    Η Μοσάντ Ήταν Πίσω Από Την Τρομοκρατική Επίθεση Στις 7 Οκτωβρίου Στο Ισραήλ ~ MOSSAD Was Behind Hamas Terrorist Attack On October 7th In Israel…! [Documentary / Ντοκυμαντέρ] (Videos – Full Movie + Photo)

    https://derkamerad.com/2024/04/11/η-μοσάντ-ήταν-πίσω-από-την-τρομοκρατικ/

    Υ.Γ. ΕΛΑ…..ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

  3. Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ 04/13/2024 @ 7:24 ΜΜ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*