14:23 - 07/04/2024

Η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, ανακοινώνει ο Μπλίνκεν, σηματοδοτώντας τον επικείμενο Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τη Ρωσία

Διαφημίσεις

Στην πιο ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα να βυθιστεί σε έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί πράγματι στο ΝΑΤΟ.

Ο λόγος για τον οποίο αυτό είναι πιο σοβαρό από οτιδήποτε άλλο έχει συμβεί ίσως μέχρι στιγμής μεταξύ Ρωσίας και Δύσης είναι ότι μεγάλο μέρος της Ουκρανίας είναι αμφισβητούμενο έδαφος. Η Ρωσία ελέγχει την Κριμαία και το Ντονμπάς, και το όλο νόημα της ειδικής επιχείρησης του προέδρου Πούτιν στην Ουκρανία είναι να πάρει πίσω το υπόλοιπο που λέει ότι ανήκει στη Ρωσία.

Επιτρέποντας στην Ουκρανία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, η Δύση ουσιαστικά δηλώνει ότι όλο αυτό που σήμερα είναι γνωστό ως Ουκρανία είναι εκτός του ελέγχου της Ρωσίας, κάτι που περνάει μια πολύ σαφή κόκκινη γραμμή.

“Αυτό είναι η σκόπιμη έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου για να βοηθήσει το επίπεδο παραφροσύνης των πληρωτών του Hunter Biden”, έγραψε στο Twitter ένας λογαριασμός του Χ για το πόσο “τρελή” είναι πραγματικά αυτή η τελευταία εξέλιξη.

Εάν, ή μάλλον όταν, η Ουκρανία ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, θα υπάρξει ένας τόνος “άλυτων” εδαφικών ζητημάτων και συνοριακών συγκρούσεων που είναι πιθανό να πυροδοτήσουν έναν πολύ μεγαλύτερο πόλεμο που θα παρασύρει το ΝΑΤΟ μέσω του Άρθρου V.

“Ένας τέτοιος πόλεμος θα είναι εξαιρετικά αιματηρός και ενδεχομένως να κλιμακωθεί σε πυρηνικό Αρμαγεδδώνα”, προειδοποιεί ο ίδιος λογαριασμός του Χ.

Η Αμερική υποσχέθηκε να μην το κάνει αυτό

Πίσω στη δεκαετία του 1990, όταν η πρώην Σοβιετική Ένωση (ΕΣΣΔ) έπεσε, οι Ηνωμένες Πολιτείες υποσχέθηκαν στη Ρωσία ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί περαιτέρω προς τα ανατολικά. Αυτή η υπόσχεση αθετήθηκε αργότερα όταν η Goldman Sachs λεηλάτησε τη Ρωσία ιδιωτικοποιώντας μεγάλο μέρος της χώρας, επιτρέποντας στο ΝΑΤΟ να κινηθεί στην πραγματικότητα ανατολικότερα.

Αυτές οι εξελίξεις αναστάτωσαν τον Πούτιν, αλλά μέχρι τώρα συγκρατήθηκε – δηλαδή μέχρι αυτή την τελευταία ανακοίνωση για την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ. Και πάλι, επειδή τόσο μεγάλο μέρος της Ουκρανίας είναι αμφισβητούμενο έδαφος που ο Πούτιν λέει ότι ανήκει δικαιωματικά στη Ρωσία, μια τέτοια κίνηση περνάει μια πολύ σοβαρή κόκκινη γραμμή.

Η ανθρώπινη γνώση δέχεται επίθεση! Οι κυβερνήσεις και οι ισχυρές εταιρείες χρησιμοποιούν τη λογοκρισία για να εξαφανίσουν τη βάση γνώσεων της ανθρωπότητας σχετικά με τη διατροφή, τα βότανα, την αυτοδυναμία, τη φυσική ανοσία, την παραγωγή τροφίμων, την ετοιμότητα και πολλά άλλα. Διατηρούμε την ανθρώπινη γνώση χρησιμοποιώντας την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, ενώ παράλληλα χτίζουμε την υποδομή της ανθρώπινης ελευθερίας. Μάθετε για το δωρεάν, μη εμπορικό έργο μας AI / LLM εδώ. Υποστηρίξτε τις προσπάθειές μας να οικοδομήσουμε την υποδομή της ανθρώπινης ελευθερίας κάνοντας αγορές στο HealthRangerStore.com, το οποίο διαθέτει εργαστηριακά ελεγμένα, πιστοποιημένα βιολογικά, μη γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και διατροφικές λύσεις.

“Είναι εντελώς απαράδεκτο και θα ήταν σαν να προσχωρούσε η Ιρλανδία ή ο Καναδάς στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας”, έγραψε στο Twitter ο “Will Tanner” (@Will_Tanner_1). “Γι’ αυτό ξεκίνησε τον πόλεμο”.

“Με την “αποστρατιωτικοποίηση” της Ουκρανίας, βομβαρδίζοντας τον στρατό της μέχρις εξαφανίσεως και δημιουργώντας μια συνεχή σύγκρουση, θέλει να κρατήσει την Ουκρανία εκτός ΝΑΤΟ χωρίς να πάει σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ. Σκέφτηκε ότι δεν θα ήμασταν τόσο χαζοί ώστε να τη φέρουμε στη συμμαχία, αν διεξάγει πόλεμο με τη Ρωσία”.

Αλλά χαζή είναι πραγματικά η Δύση, καθώς κάνει αυτή την επικίνδυνη κίνηση προς όφελος του 1% και εις βάρος όλων των άλλων.

“Προφανώς η κυβέρνηση [του Μπάιντεν] είναι τόσο τρελή και είναι πρόθυμη να πυροδοτήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ώστε η Ουκρανία να ελέγχεται από τους ολιγάρχες που πλήρωσαν τον Χάντερ και όχι από τον Πούτιν και τους ολιγάρχες στο στρατόπεδό του”.

Αυτό το άρθρο εξηγεί σε πολύ μεγαλύτερο βάθος πώς ο λόγος που ο Πούτιν εξαπέλυσε μια επίθεση εναντίον της Ουκρανίας εξ αρχής έχει να κάνει με τις αθετημένες υποσχέσεις του ΝΑΤΟ σχετικά με μια επέκταση του ΝΑΤΟ στην ανατολική Ευρώπη.

“Ο πόλεμος θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί”, ανέφερε η αμερικανική Tribune. “Οι εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί, τα εκατομμύρια που είναι τώρα πρόσφυγες, η σπατάλη πόρων και η ανθρώπινη δυστυχία, όλα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί”.

“Το μόνο που θα χρειαζόταν είναι το ΝΑΤΟ να κρατήσει το λόγο του και να μην επεκταθεί, να μην χορεύει απερίσκεπτα πάνω στην κόκκινη γραμμή της Ρωσίας για ακατανόητους λόγους που δεν σχετίζονται με το εθνικό συμφέρον”.

naturalnews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*