Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:12 - 03/04/2024

Νόμος της Έλξης Ποιες | Λέξεις να Αποφεύγετε

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συχνά απορρίπτουμε ως απλή φαντασία την πραγματικότητα της επιρροής που ασκεί η εμβάθυνση στο βασίλειο των λέξεων οι οποίες λέξεις μετατρέπονται σε συχνότητες και δονήσεις, ικανές να κατευθύνουν την ενέργεια και να ενορχηστρώσουν τις αόρατες δυνάμεις που διαμορφώνουν τις αντιλήψεις και τις πράξεις μας.

Για εκείνους που έχουν αποκτήσει μια βαθύτερη κατανόηση του πώς συμβαίνουν τα πράγματα πίσω από τις κουρτίνες, αυτό είναι μια πραγματικότητα που καλύπτεται επιμελώς από όλους τους υπόλοιπους που δεν έχουν ακόμη διακρίνει τις θαυμαστές ιδιότητές τους.

Από τη στιγμή που θα εκφράσετε μια λέξη, στέλνετε δονήσεις αλλεπάλληλων κυμάτων στο μαγνητικό πεδίο της γης διαμορφώνοντας όχι μόνο την δική σας πραγματικότητα αλλά επηρεάζοντας και τον ιστό της συλλογικής πραγματικότητας που μοιραζόμαστε και μέσα στην οποία ζούμε όλοι μας.

Αυτή η συνειδητοποίηση, υπογραμμίζει τη σημασία της ενσυνειδητότητας στην ομιλία διότι η κάθε λέξη που ακούγεται φέρει μαζί της την κωδικοποιημένη δύναμη  να εκδηλώνει αποτελέσματα πολύ πιο πέρα ​​από αυτά που μπορεί να κατανοήσει ο ατομικός πεπερασμένος νους μας.

Κάθε συλλαβή, κάθε φώνημα, αντηχεί με μια συγκεκριμένη συχνότητα, ικανή να προκαλέσει βαθιά αλλαγή στη συνείδηση καθώς και στην αντίληψή σας.

Μέσα στην ομορφιά και το θαύμα της γλωσσικής έκφρασης κείτεται η υπενθύμιση της ευθύνης που είναι εγγενής στην άσκηση της δύναμης των λέξεων γιατί ακριβώς όπως οι λέξεις μπορούν να τονώσουν, να εμπνεύσουν και να πραγματώσουν τα όνειρά σας, άλλο τόσο μπορούν και να τα υποδουλώσουν.

Όταν αξιοποιείτε την δύναμη των λέξεων με σύνεση και ευλάβεια, γίνονται όργανα μεταμόρφωσης και εκδήλωσης που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε ανάλογα και την πραγματικότητά σας.

Είναι μέσω της διάκρισης και της συνειδητής πρόθεσης που μπορείτε να αποφεύγετε τις λεκτικές παγίδες όταν περιηγείστε στον λαβύρινθο της γλώσσας γι΄ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχετε υπ΄ όψιν σας τον βαθύ, αρνητικό αντίκτυπο της κάθε λέξης που εκφέρετε όπως των 8 λέξεων που σας αναφέρω στη συνέχεια του video και που θα πρέπει πάση θυσία να εκπαιδεύσετε το εαυτό σας μέσω της αυτοπαρατήρησης να αποφεύγετε !

Σχετικά Video:

Αρνητική Αυτο-Ομιλία και Πώς Να Την Περιορίσετε

Πώς να Κυριαρχήσετε τον Χαρακτήρα & τη Ζωή σας

Καλή Τύχη | 6 Τρόποι για να Έρθει στη Ζωή σου

Υποσυνείδητο – Διαχείριση Ενέργειας – Εκδήλωση Πραγματικότητας

********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

hypnotherapy4u.gr

📲 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤    Facebook

❤    hellasbook.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με maria peppa
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Stress Management Coach. Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ο νόμος της έλξης είναι σκοτεινή επιστήμη/new age/λευκή μαγεία και αμαρτία βεβαίως.

    Καλό θα είναι να μετανοήσει όποιος έχει ασχοληθεί.

    Οι δαίμονες δίνουν στον άλλο την επιθυμία του (αν τον επιλέξουν) με ανταλλάγματα βεβαίως.

    Μπορείτε να διαβάσετε για όλα αυτά και να μάθετε ποιες τεχνικές και εναλλακτικές θεραπείες είναι σκοτεινές, έτσι ώστε να μπορέσετε να μετανοήσετε και να ελευθερωθείτε από τους δαίμονες της κάθε αμαρτίας.

    Το blogspot ονομάζεται Κοαλάνη πνευματικός πόλεμος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*