21:57 - 18/03/2024

Άγριο έγκλημα στο Μπρούκλιν: Μαχαίρωσε 19χρονες δίδυμες γιατί δεν τον ακολούθησαν στο Instagram

Διαφημίσεις

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει συλλήψεις

Σύμφωνα με την Daily Mail της Νέας Υόρκης, δίδυμες αδελφές δέχθηκαν επίθεση μέσα σε ένα ντελικατέσεν στο Μπρούκλιν νωρίς το πρωί της Κυριακής από έναν άνδρα ο οποίος προσπάθησε να τις φλερτάρει.

Η μία ήταν 19 ετών και πέθανε ακαριαία ενώ η άλλη τραυματίστηκε.(KATOXIKA NEA :Διδυμες ηταν τι ενοει η πληροφορια εδω οτι η ΜΙΑ ηταν 19 ετων;)

«Είναι φρικτό. Είναι λυπηρό. Είναι πολύ λυπηρό», δήλωσε ένας από τους φίλους των παιδιών.

Πώς συνέβη

Οι δίδυμες αδελφές δέχθηκαν επίθεση επειδή αρνήθηκαν τις προτάσεις ενός αγνώστου.

Είχαν γυρίσει από μία γιορτή, στην οποία μάλιστα βρισκόταν και η μητέρα τους και θέλησαν να πάνε σε ένα μαγαζί να πάρουν κάτι να φάνε. Δεν ήταν μόνες τους. Τις συνόδευαν φίλοι και συγγενείς.

Ένας εργαζόμενος στο ντελικατέσεν είπε ότι τα δίδυμα πήγαιναν εκεί για χρόνια.

«Πολύ καλά παιδιά. Γνωρίζω και τον πατέρα τους. Έρχονται εδώ συνέχεια, πάνω από 10 χρόνια που τους ξέρω», δήλωσε.

«Ήταν δύο τύποι. Ένας από αυτούς τους τύπους πλησίασε τα δύο κορίτσια, που μπήκαν με τις φίλες τους και τους έκανε άσεμνες προτάσεις, αφού ακολούθησε την μία στο Instagram, αρπάζοντας με την βία το κινητό της. Μόλις το κορίτσι του είπε ότι δεν θέλει εκείνη να τον ακολουθήσει στην συγκεκριμένη πλατφόρμα εκείνος τις έβρισε.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τους έδιωξε και κλείδωσε την πόρτα.

Χτυπούσε την πόρτα. Στη συνέχεια, έφυγαν. Έτσι ξεκλείδωσαν την πόρτα για να φύγουν τα κορίτσια με την παρέα τους. όταν όμως οι 19χρονες βγήκαν από τον μαγαζί ο δράστης έτρεξε πίσω στην πόρτα και άρχισε να τους επιτίθεται», δήλωσε ο μάρτυρας.

Πέθανε ακαριαία

Μία από τις δίδυμες δέχθηκε επίθεση στο λαιμό και πέθανε ακαριαία.

Η άλλη μαχαιρώθηκε στο χέρι.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 19 + 19 = 7 + 7 Το 19 επισης θυμιζει τον αορατο και ηταν βεβηλωση κατα του 7 κι εδω συμβαινει επιθεση κατα του 7.
    Το 666 επιτιθεται στο 11 και στο 7 δεν μπορειτε ουτε να το δειτε ουτε να το καταλαβετε.
    Το 666 δεν ειναι ο σατανας αλλα ενα κακο υπερ ον. Ενεργιακα συμβαινει αλλα μπορει καποια στιγμη το κρυφο να γινει φανερο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*