13:06 - 17/03/2024

Το SV40, μια καρκινογόνος μόλυνση που αλλοιώνει το DNA, βρέθηκε στα εμβόλια COVID-19 της Pfizer

Διαφημίσεις

Δεν είναι μόνο η πρωτεΐνη spike και το mRNA που αποτελούν πρόβλημα. Τόσο οι ενέσεις covid της Pfizer όσο και της Moderna έχουν επίσης μόλυνση DNA και η ένεση covid της Pfizer περιέχει υποκινητές SV40.

Ο μικροβιολόγος Κέβιν ΜακΚέρναν πρωτοστάτησε στην έρευνα για τη δοκιμή ορισμένων φιαλιδίων του εμβολίου covid και ανακάλυψε απαράδεκτα επίπεδα πλασμιδίων δίκλωνου DNA που κυκλοφορούσαν. Πρόκειται για μόλυνση DNA. Βρήκε τη μόλυνση σε φιαλίδια της Pfizer και της Moderna.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στον Peter Sweden, η Sasha Latypova δήλωσε ότι η μόλυνση του DNA είναι “ένα τεράστιο πρόβλημα επειδή αυτό είναι ικανό για αντιγραφή πλασμίδιο, μπορεί στη συνέχεια να εισβάλει στα ανθρώπινα κύτταρα, μπορεί να εισβάλει στα βακτηριακά κύτταρα που ζουν στο έντερό σας. Έτσι, μπαίνουν στα βακτήρια, αντιγράφονται εκεί, αντιγράφουν γονίδια ανθεκτικά στα αντιβιοτικά… μπορεί να προκαλέσει σηψαιμία, μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, όλα τα είδη των προβλημάτων”.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία (“WCH”) δήλωσε ότι έχει ξεπεραστεί μια κόκκινη γραμμή. “Η μόλυνση του DNA των “εμβολίων” mRNA αποτελεί κίνδυνο για όλους στον πλανήτη”, δήλωσε το WCH. “Αναπαραγώγιμο DNA, τα λεγόμενα πλασμίδια, τόσο στα μονοδύναμα όσο και στα δισθενή εμβόλια, τα οποία δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου … Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε πώς θα τελειώσει, αλλά αυτό που πρέπει να συμβεί σήμερα μετά τη δημοσίευση της εργασίας των McKernan (2023) είναι η άμεση διακοπή του προγράμματος ‘εμβολίου covid-19′”.

Στην ένεση mRNA της Pfizer, ο McKernan ανακάλυψε επίσης τους υποκινητές του ιού Simian Virus 40 (“SV40”), οι οποίοι συνδέονται με την ανάπτυξη καρκίνου στον άνθρωπο. Τόνισε ότι ο SV40 που βρέθηκε είναι ένα κομμάτι του ιού, δεν είναι ολόκληρος ο ιός. Ωστόσο, εξακολουθεί να παρουσιάζει τον κίνδυνο να οδηγήσει σε καρκίνο.

Ο SV40 ή Simian Virus 40 ήταν ο 40ος ιός που βρέθηκε σε νεφρικά κύτταρα πιθήκων ρέζους, όταν τα κύτταρα αυτά χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας. Ο ιός αυτός μόλυνε τόσο το αδρανοποιημένο εμβόλιο πολιομυελίτιδας (“IPV”) όσο και το από του στόματος ή “ζωντανό” εμβόλιο πολιομυελίτιδας (“OPV”) που αναπτύχθηκε από τον Dr. Albert Sabin. Όταν ανακαλύφθηκε ότι ο SV40 ήταν καρκινογόνος για τα ζώα και είχε βρεθεί στα εμβόλια πολιομυελίτιδας, το 1961 ψηφίστηκε ομοσπονδιακός νόμος που απαιτούσε να μην περιέχουν εμβόλια αυτόν τον ιό.

Ο Kanekoa The Great ανέβασε στο Twitter δύο μεταγραφές ήχου/βίντεο. Η μία από μια πρόσφατη συνέντευξη του McKernan που εξηγεί τις ανακαλύψεις του και η άλλη από έναν Ιάπωνα καθηγητή που εκφράζει τις ανησυχίες του σχετικά με αυτές τις ανακαλύψεις. Έχουμε αναδημοσιεύσει αυτές τις απομαγνητοφωνήσεις παρακάτω.

Ανακαλύφθηκε η μόλυνση του DNA και το SV40

Ο McKernan συμμετείχε στο Conservative Review με τον Daniel Horowitz την Παρασκευή για να προειδοποιήσει ότι δεν υπάρχει κανένας ποιοτικός έλεγχος στη διαδικασία κατασκευής αυτών των εμβολίων. Εάν τα ευρήματά του αποδειχθούν ευρέως διαδεδομένα, αυτό θα μπορούσε να προμηνύει έναν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο για αναφυλαξία, πήξη του αίματος, ανάπτυξη αντοχής στα αντιβιοτικά, κίνδυνο ενσωμάτωσης γονιδίων και μακροπρόθεσμη παραγωγή πρωτεΐνης spike μέσα στο σώμα. Μπορείτε να ακούσετε τον ήχο της συνέντευξης στα podcasts της Apple ΕΔΩ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο McKernan δήλωσε: “Ο κ:

“Είναι τόσο στη Moderna όσο και στην Pfizer. Εξετάσαμε τα δισθενή εμβόλια τόσο για το Moderna όσο και για το Pfizer και μόνο τα μονοδύναμα εμβόλια για το Pfizer, επειδή δεν είχαμε πρόσβαση σε μονοδύναμα εμβόλια για το Moderna. Και στις τρεις περιπτώσεις, τα εμβόλια περιέχουν μόλυνση από δίκλωνο DNA. Εάν αλληλουχήσετε αυτό το DNA, θα διαπιστώσετε ότι ταιριάζει με αυτό που φαίνεται να είναι ένας φορέας έκφρασης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του RNA…

“Κάθε φορά που βλέπουμε επιμόλυνση DNA, όπως από πλασμίδια, να καταλήγει σε οποιοδήποτε ενέσιμο προϊόν, το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι άνθρωποι είναι αν υπάρχει ενδοτοξίνη E. coli, επειδή αυτό δημιουργεί αναφυλαξία για τους ενέσιμους. Και, φυσικά, οι τηλεθεατές και οι ακροατές σας πιθανώς γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις αναφυλαξίας, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στη βάση δεδομένων VAERS. Μπορείτε να δείτε ανθρώπους να τους κάνουν ένεση με αυτό και να πέφτουν. Αυτό θα μπορούσε να είναι το υπόβαθρο αυτής της διαδικασίας παραγωγής του DNA από το E. coli…

“Τουλάχιστον από την πλευρά της Pfizer, έχει αυτό που είναι γνωστό ως υποκινητής SV40. Αυτό είναι ένα κομμάτι ογκογόνου ιού. Δεν είναι ολόκληρος ο ιός. Ωστόσο, το μικρό κομμάτι είναι γνωστό ότι οδηγεί σε πολύ επιθετική γονιδιακή έκφραση. Και η ανησυχία που οι άνθρωποι, ακόμη και στο FDA, έχουν σημειώσει στο παρελθόν κάθε φορά που εγχέεται δίκλωνο DNA είναι ότι αυτά τα πράγματα μπορούν στη συνέχεια να ενσωματωθούν στο γονιδίωμα. Εάν δεν είστε προσεκτικοί με τον τρόπο παρασκευής αυτών των πραγμάτων και έχετε υπερβολικές ποσότητες αυτού του DNA, η ανησυχία σας για την ενσωμάτωση στο γονιδίωμα αυξάνεται…

“Αν βάλεις έναν υποκινητή SV40 μπροστά από ένα ογκογονίδιο, θα καταλήξεις σε υψηλή έκφραση ενός γονιδίου που μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο, θα είναι ένα πολύ σπάνιο γεγονός, αλλά δεν χρειάζεται να χτυπηθούν πολλά από αυτά τα κύτταρα με κάτι τέτοιο για να απογειωθεί. Ο SV40 στην πραγματικότητα ταλαιπώρησε, δεδομένου ότι ήταν ολόκληρο το ιικό γονιδίωμα, όχι μόνο ο υποκινητής, αλλά αυτό ταλαιπώρησε προηγούμενα προγράμματα εμβολίων. Το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας είναι ένα από αυτά που ανησυχούσαν ότι αυτό μπορεί να συνέβαλε στην εμφάνιση καρκίνου από το εμβόλιο αυτό. Έτσι, υπάρχει ιστορικό ανησυχίας για το SV40.

“Η ύπαρξη του υποκινητή μέσα σε ορισμένους από αυτούς τους φορείς δεν είναι απαραίτητη. Φαίνεται να είναι μια περιττή εποπτεία που θα μπορούσαν να είχαν εξαλείψει, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει επειδή το έβγαλαν τόσο γρήγορα, που δεν είχαν πραγματικά χρόνο να απαλλαγούν από τα περιττά μέρη του πλασμιδίου. Έτσι, αυτό το κομμάτι του DNA είναι κάτι στο οποίο πρέπει πραγματικά να δώσουμε προσοχή. Φτιάξαμε ποσοτικές δοκιμές PCR για να το κυνηγήσουμε αυτό. Έτσι, αρκετοί ερευνητές σε όλο τον κόσμο εκτελούν τώρα αυτές τις δοκιμασίες για να αναζητήσουν πόσο από αυτό το DNA κυκλοφορεί μετά τον εμβολιασμό των ανθρώπων”.

Περαιτέρω ανάγνωση:

Η αλληλούχιση των μονοδύναμων mRNA εμβολίων της Pfizer αποκαλύπτει επίσης διπλό αντίγραφο του υποκινητή SV40 72-bp, Anandamide (Kevin McKernan), 12 Απριλίου 2023
dsDNA variance in Pfizer Docs, Anandamide (Kevin McKernan), 20 Μαΐου 2023
-McKernan, K., Helbert, Y., Kane, L. T., & McLaughlin, S. (2023, 10 Απριλίου). Η αλληλούχιση των δισθενών εμβολίων mRNA της Moderna και της Pfizer αποκαλύπτει ποσότητες dsDNA του φορέα έκφρασης από νανογραμμάρια έως μικρογραμμάρια ανά δόση. https://doi.org/10.31219/osf.io/b9t7m
Το πλασμιδιακό DNA είναι γνωστό συστατικό της Pfizer – ΟΧΙ μολυσματικό, Karen Kingston, 14 Απριλίου 2023

Ο Ιάπωνας καθηγητής εκφράζει την ανησυχία του

Ο Ιάπωνας καθηγητής Murakami του Πανεπιστημίου του Τόκιο εξέφρασε την ανησυχητική του ανησυχία για την ανακάλυψη των υποκινητών SV40 που είχε κάνει ο McKernan. Δήλωσε: “Ο κ:

“Το εμβόλιο της Pfizer έχει ένα συγκλονιστικό πρόβλημα. Έχω κάνει ένα εκπληκτικό εύρημα. Αυτή η εικόνα είναι μια μεγεθυμένη άποψη της αλληλουχίας του εμβολίου της Pfizer. Όπως μπορείτε να δείτε, η αλληλουχία του εμβολίου της Pfizer περιέχει μέρος της αλληλουχίας SV40 εδώ. Αυτή η αλληλουχία είναι γνωστή ως υποκινητής. Σε γενικές γραμμές, ο υποκινητής προκαλεί αυξημένη έκφραση του γονιδίου. Το πρόβλημα είναι ότι η αλληλουχία υπάρχει σε έναν γνωστό καρκινογόνο ιό.

“Το ερώτημα είναι γιατί μια τέτοια αλληλουχία που προέρχεται από έναν καρκινικό ιό υπάρχει στο εμβόλιο της Pfizer. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη για μια τέτοια αλληλουχία καρκινογόνου ιού στο εμβόλιο. Η αλληλουχία αυτή είναι εντελώς περιττή για την παραγωγή του εμβολίου mRNA. Αποτελεί πρόβλημα το γεγονός ότι μια τέτοια αλληλουχία περιέχεται σταθερά στο εμβόλιο. Αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Εάν μια τέτοια αλληλουχία υπάρχει στο DNA, το DNA μεταναστεύει εύκολα στον πυρήνα.

“Έτσι, αυτό σημαίνει ότι το DNA μπορεί εύκολα να εισέλθει στο γονιδίωμα. Αυτό είναι ένα τόσο ανησυχητικό πρόβλημα. Είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί η αλληλουχία. Ωστόσο, η Pfizer παρήγαγε το εμβόλιο χωρίς να αφαιρέσει την αλληλουχία. Αυτό είναι εξωφρενικά κακόβουλο. Αυτού του είδους η αλληλουχία υποκινητή είναι εντελώς περιττή για την παραγωγή του εμβολίου mRNA. Στην πραγματικότητα, ο SV40 είναι ένας προωθητής των καρκινικών ιών”.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*