22:19 - 08/03/2024

Με εντολή του Σόρος είμαστε εναντίον της Ρωσίας

Διαφημίσεις

Με εντολή του Σόρος είμαστε εναντίον της Ρωσίας

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Οι παγκόσμιοι ηγέτες είναι πολλά χρόνια μπροστά από τα εκάστοτε γεγονότα διότι αυτοί τα σχεδιάζουν και όπου δεν τους βγαίνουν τα σχέδια τότε με κατάλληλους χειρισμούς δρομολογούν καταστάσεις ώστε να πετύχουν τελικά αυτό που θέλουν. Έχουν δικούς τους, προθύμους ανθρώπους, παντού και τους χρησιμοποιούν όταν τους χρειαστούν. Η προθυμία τους είναι εκ των προτέρων δεδομένη διότι έχουν δεσμευθεί γι αυτό με βαρυτάτους όρκους και όχι μόνο. Στην Ελλάδα, κατά τα φαινόμενα, μπορεί να έχουμε «υπερπαραγωγή» προθύμων.

Η Ελλάς, μια χώρα μόνο κατ’ όνομα, με την «προθυμία» των πολιτικών της έχει τεθεί εναντίον της Ρωσίας. Η Ελλάς έχει τεθεί εναντίον της Ρωσίας με διαταγή του Σόρος. Υπάρχουν στοιχεία γι αυτό. Κάποιοι είχαν «χακάρει» περισσότερα από 2.500 e-mails (ηλεκτρονικές επιστολές) του Τζώρτζ Σόρος, ο οποίος πλέον τώρα είναι αιώνιος κάτοικος Κολάσεως, με Τ.Κ. 666. Αυτές δημοσιεύθηκαν από το DCLeaks, όπου φαίνεται ο τεράστιος ρόλος και η επιρροή που ασκούσε σε όλον τον κόσμο για την εδραίωση της Νέας Τάξης. Πολλοί τον θεωρούν ισάξιο των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, το έργο του αείμνηστου μισάνθρωπου το συνεχίζει τώρα ο γιός του.

Ουγγροεβραίος ίδιος, του οποίο το πραγματικό όνομα είναι Σβάρτς και σημαίνει «Μαύρος», είχε ως χόμπι, ως ευχάριστη απασχόληση κατά τον ελεύθερο χρόνο του, τις πολύχρωμες επαναστάσεις ανά τον κόσμο μέσω των ΜΚΟ. Των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Χρησιμοποιούσε για τις επαναστάσεις τα χρώματα του ουρανίου τόξου. Διοργάνωνε ανατροπές Κυβερνήσεων, επαναστάσεις, έκτροπα, χρεωκοπίες, κλπ. Προκαλούσε προβλήματα και χάος πιστός στο δόγμα του Ordo ab Chao, δηλαδή, Τάξη από το Χάος. Οι ΜΚΟ του όμως απαγορεύτηκαν από το 2015 στην Ρωσία και έτσι αρχίζει το πρόβλημα «Ρωσία». Απαγορεύτηκαν οι ΜΚΟ του Σόρος από τον Πούτιν ως απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας και ως εκ τούτου ο Σόρος, και οι απόγονοί του, είναι εχθροί της Ρωσίας.

Η οργάνωσή του Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας (OSF) έχει πολλά παραρτήματα σε όλον τον κόσμο τα οποία προωθούν τα ανοιχτά σύνορα, ελεύθερη μετανάστευση, υποστήριξη παράνομων μεταναστών, κοινωνική δικαιοσύνη (ένας όρος που ο καθένας τον αντιλαμβάνεται όπως τον βολεύει), την εξάπλωση της Δημοκρατίας του όπως την αντιλαμβάνεται η ελίτ, κλπ, κλπ.

Τα διαρρεύσαντα emails αναφέρονται και στην Ελλάδα. Με ονόματα! Ο Σόρος είχε πει στους δικούς του στην Ελλάδα να προσπαθήσουν να κάνουν την Ελλάδα να υποστηρίξει το Ουκρανικό Πραξικόπημα και να στραφεί εναντίον της Ρωσίας. Δηλαδή, πριν από το 2016 που είχαν γίνει αυτές οι δημοσιεύσεις, γνώριζε ο Σόρος και οι όμοιοί του τι έρχεται μεταξύ Ουκρανίας – Ρωσίας.

Τότε, το παράρτημα του Σόρος στην Ευρώπη «Πρωτοβουλία Ανοιχτή Κοινωνία για την Ευρώπη» [Open Society Initiative For Europe (OSIFE)], επέλεξε ως γενικό συντονιστή της επιχείρησης επηρεασμού της ελληνικής κοινής γνώμης υπέρ της Ουκρανίας τον αναπληρωτή καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Ιωάννη Καρρά. Δεν μπορεί να ερευνηθεί αν ο συγκεκριμένος έχει σχέση με τον Μπιλντεμπέργκερ Καρρά, του Porto Carras. Ο συλλογισμός είναι αυθαίρετος αλλά προκύπτει λόγω συμπτώσεων εκ του επιθέτου «Καρράς» που συναντάται σε ελιτίστικες ομάδες. Ο Σόρος βρήκε τυχαία έναν αναπληρωτή καθηγητή πανεπιστημίου στην Θεσσαλονίκη(;) για να επηρεάσει την Ελλάδα υπέρ της Ουκρανίας;

Από τα μέηλ του Σόρος προκύπτει ότι τα υπογραφέντα συμβόλαια «Παροχής υπηρεσιών» είχαν το ίδιο ποσό για όλους, και αναφέρουν:

«Χρειαζόμασταν να βρούμε εξειδικευμένους ερευνητές για να σχεδιάσουμε, προγραμματίσουμε, την συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας στην Ευρώπη. Επομένως εντοπίσαμε, συντάξαμε, μια σύντομη λίστα υποψηφίων, σε συνεννόηση με συναδέλφους της εταιρείας δεξαμενής σκέψης της OSEPI, και σε συνεννόηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της OSIFE, και επιλέξαμε τους πιο καταρτισμένους που θα μπορούσαν να μας προσκομίσουν μια Έκθεση εντός συγκεκριμένου χρόνου. Στην περίπτωση της Ελλάδος, συμφωνήσαμε ότι ο Γιάννης Καρράς, οικονομολόγος και κοινωνικός ιστορικός των βαλκανικών και ρωσικών σχέσεων, με εξειδικευμένη γνώση των ελληνικών ΜΚΟ και κοινωνικών κινημάτων, ήταν ο καταλληλότερος για το έργο αυτό». Είναι ωραία η έκφραση, «με εξειδικευμένη γνώση των ελληνικών ΜΚΟ και κοινωνικών κινημάτων», δεν νομίζετε;

Δεν έχουν τόσο ενδιαφέρον οι επιχορηγήσεις του OSIFE (του Σόρος) που εισπράχθηκαν από κάποιους, όσο μια επιστολή του Καρρά σε κάποιον “Mathew”. Είναι άγνωστος σε μας αυτός ο τύπος. Στην επιστολή αυτή ο Καρράς περιγράφει λεπτομερώς το σχέδιό του για την προώθηση της ατζέντας του Σόρος για την Ουκρανία στην Ελλάδα.

Ο Καρράς λέει ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια γενική καχυποψία της ελληνικής κοινωνίας για το Ίδρυμα Ανοιχτή Κοινωνία του Σόρος μετά τον ρόλο που έπαιξε στο ξεκίνημα της αναταραχής στην Γιουγκοσλαβία. Ο Καρράς τονίζει στον “Mathew” να μην αναφέρει τον όρο «Ανοιχτή Κοινωνία» στην Ελλάδα. Και επίσης, ανάλογα με την κρίση σας, να μην παραδεχθείτε ότι κάνετε, όλα όσα κάνετε, για την «Ανοιχτή Κοινωνία» γιατί είναι πιθανόν να κλείσουν κάποιες πόρτες. Υπάρχουν πολλές υποψίες για την «Ανοιχτή Κοινωνία» στην Ελλάδα, κυρίως λόγω των θέσεών της έναντι της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Γράφω και ένα άρθρο για το Aspen Review Eastern Europe που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε… κλπ.

Ο Καρράς περιγράφει τις προσεγγίσεις του, τους τρόπους ενεργείας, για την χειραγώγηση της ελληνικής κοινωνίας σε ενότητες όπως:

1) Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης (ΜΜΕ),
2) Πολιτικά κόμματα και δεξαμενές σκέψης,
3) Δημοσκοπήσεις,
4) Επιχειρηματικές σχέσεις,
5) Θρησκευτικοί και πολιτιστικοί δεσμοί,
6) Μετανάστευση και διασπορά,
7) Ελλάδα και Ουκρανία στο πλαίσιο της ελληνικής οικονομικής κρίσης,
8) Ελλάδα, Ουκρανία και Κυπριακό,
9) Ονόματα και σύντομη περιγραφή σημαντικών ηθοποιών: «ποιός είναι ποιός».

Γίνεται επισήμανση εδώ για την ειδική προβολή συγκεκριμένων ηθοποιών ώστε να προωθούν, με το αζημίωτο φυσικά, τις θέσεις του Σόρος, κυρίως μέσω τηλεοράσεως. Δεν εμφανίζονται τυχαία κάποιοι στο γυαλί και παίρνουν θέσεις που εξυπηρετούν την εξουσία. Όλα είναι στημένα. Και πολλοί, χαύνοι και ψηφοφόροι, δυστυχώς επηρεάζονται τηλεοπτικώς. Τα αποτελέσματα τα ζούμε. Όλα τα παραπάνω είναι μια επιπλέον απόδειξη ότι οι ηγέτες μας δεν εκλέγονται, επιλέγονται. Ακόμη και σήμερα, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι εκλέγουν τους ηγέτες τους. Τους ηγέτες τους που είναι υπόχρεοι σε συμφέροντα.

Τέλος θα δούμε ένα διαρρεύσαν έγγραφο, στο οποίο περιγράφεται το αποτέλεσμα έρευνας, που πληρώθηκε 500.000 δολάρια ΗΠΑ από το Αποθεματικό Ταμείο της Ευρώπης, που είναι σχετικό με την διαμόρφωση της ελληνικής κοινής γνώμης από τους υποτακτικούς του Σόρος που έχει θέμα : «Η Ρωσία στην Ευρώπη. Η ατζέντα των αντιδραστικών αξιών». Αυτό θα γίνει για να επισημανθεί κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Είχαμε τον τελευταίο καιρό το γάμο των ΛΟΑΤΚΙ κλπ, και όλοι αναρτιόντουσαν γιατί τόση βιασύνη για το θέμα αυτό, την στιγμή που η Ελλάς ταλαιπωρείται με εξόχως σοβαρά θέματα. Και όμως, ένα τμήμα των Ευρω-ρωσικών, άρα και των ελληνο-ρωσικών, σχέσεων έχει να κάνει με τους ΛΟΑΤΚΙ!

Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, όταν άρχισε η κρίση Ουκρανίας – Ρωσίας, βρέθηκαν πολλοί ευρωπαίοι που εκδήλωναν την συμπάθειά τους στην Ρωσία και στον Πούτιν. Γνωστό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το OSIFE, του Σόρος, να «μετρήσει» την επιρροή της Ρωσίας στην εκτροπή των βασικών δημοκρατικών αξιών στην ΕΕ. Πσσσσσσ, πόσο συγκινητικά μας τα λένε! Δηλαδή, η Ρωσία του Πούτιν κάνει κακό με τις ιδέες της στην Ευρώπη. Διότι οι ιδέες της δεν συνάδουν με τις ευρωπαϊκές αξίες.

Οι ιδέες αυτές της Ρωσίας, σύμφωνα με το έγγραφο, υποστηρίζονται από πολλές ομάδες στην Ευρώπη, τόσο της αριστεράς όσο και της δεξιάς, μέχρι και από κόμματα όπως το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας και το FPO της Αυστρίας, και ακραία ξενοφοβικά κόμματα όπως το Ataka στη Βουλγαρία, η «Χρυσή Αυγή» στην Ελλάδα και το Jobbik στην Ουγγαρία. Το νεο-αυτοκρατορικό μοντέλο του Πούτιν έχει επίσης ενσωματώσει έναν ιδεολογικό πυλώνα: την υπεράσπιση των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών.

Προσέξτε τι γράφει! «Ο Πούτιν θεωρεί καταστροφή των παραδοσιακών αξιών… στο όνομα της ανεκτικότητας και ισότητας και αυτό είναι αντιδημοκρατικό, επειδή έρχεται σε αντίθεση με τη βούληση της πλειοψηφίας των ανθρώπων (στην Ευρώπη). Η τάση μας (των Ιδρυμάτων και των ΜΚΟ του Σόρος) είναι να συμμετέχουμε σε δραστηριότητες και με φορείς που θα κατανοήσουν και θα αντιμετωπίσουν τη ρωσική επιρροή».
Εδώ είναι το κρίσιμο σημείο. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο προωθήθηκαν άρον-άρον όλα τα περί ΛΟΑΤΚΙ θέματα. Διότι είναι αντίθετα με τις ρωσικές ιδέες. Δηλαδή, να διαρραγεί περεταίρω η σχέση, όχι Ελλάδος – Ρωσίας, αλλά Ελλήνων – Ρώσων και Ελληνικής Ορθοδοξίας – Ρωσικής Ορθοδοξίας. Αυτό είναι κακό για την Ελλάδα διότι χάνει την πρωτοκαθεδρία των ελληνορθοδόξων αξιών, και με την διακριτική βοήθεια της Εκκλησίας.

Γι αυτό στο συγκεκριμένο έγγραφο και στην παράγραφο με τίτλο «Προτεινόμενες δραστηριότητες», είναι γραμμένα τα εξής: «Θα επιδιώξουμε να κατανοήσουμε λεπτομερώς ορισμένες από τις δραστηριότητες επίσημων και ανεπίσημων ρωσικών θεσμών για την προώθηση μιας παραδοσιακής ατζέντας αξιών ως μέσο για την επέκταση της επιρροής της στις χώρες μέλη της ΕΕ. Μόλις χαρτογραφηθούν και κατανοηθούν αυτές οι δραστηριότητες, θα υποστηρίξουμε τη δημιουργία εργαλείων για οργανισμούς που υπερασπίζονται τα ατομικά δικαιώματα που υφίστανται επίθεση (ΛΟΑΤΚΙ+, ισότητα των φύλων, δικαιώματα αναπαραγωγής) για να κατανοήσουν και να αναπτύξουν μια στρατηγική για την αντιμετώπιση των τακτικών που χρησιμοποιούνται στις χώρες τους.

»Οι τρεις κύριοι στόχοι αυτής της εργασίας είναι: 1)… 2)… 3) Να ευαισθητοποιηθούν και να κατανοήσουν τα κινήματα LGBTIQ, ισότητας των φύλων και αναπαραγωγικών δικαιωμάτων σε όλη την Ευρώπη, σχετικά με αυτή τη νέα απειλή για τα ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες».

Εν κατακλείδι η Ελλάς σύρθηκε σε αντιπαλότητα με την Ρωσία διότι έτσι διέταξε ο Σόρος. Αλλά και τα ζητήματα των ΛΟΑΤΚΙ, που τόσο ταλαιπώρησαν και θα ταλαιπωρούν την χώρα, ήταν προσχεδιασμένα σύμφωνα με τα σχέδια του Σόρος ώστε «ν’ απομακρυνθούν» οι δύο χώρες. Αυτός ήταν ο λόγος που έδειχναν τόση περίεργη επιμονή οι πολιτικοί και ήθελαν την βοήθεια της εκκλησίας του Ιερώνυμου που «πιάστηκε Κώτσος». Επί της ουσίας δημιουργήθηκαν δύο διαφορετικοί κόσμοι που μέχρι πρότινος έμοιαζαν να είναι ίδιοι. Τώρα διαφέρουν. Και το οδυνηρό, το ξαναγράφω, η Ελλάς έχασε τα πρωτεία των ελληνορθοδόξων αξιών. Αλλά ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης πήρε το μήνυμά του στην Ουκρανία. Πήρε ένα εκρηκτικό μήνυμα αέρος – εδάφους.

Η Ελλάς είναι στην λάθος πλευρά της Ιστορίας, εκτός από την υποτακτική Κυβέρνηση που θεωρεί ότι βρίσκεται στην σωστή πλευρά. Επομένως, Ελλάς και Κυβέρνηση είναι ξένοι μεταξύ τους.

Χρήστος Μαντζιάρης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. καθαρα λογια….αν δεν ειχαμε λουλιδες… λοατκ…κηδες ,κασελακη κουλακη και πασα φουστρακη απο την” πρωην” λεβεντογενα κρητη και νυν, μπαινοβγαινουν τραινα…θα μας ειχαν πνιξει εν το ιδιω αιματι,προτωκολα της Σιων οποτε επιτρεπει ο θεος τα βλαμμενα εχουν βλαβη ,οπισθεν και ανωθεν ακατοικητο, να εχουμε το δυνατον λιγοτερες απωκειες και ταυτοχρωνα στη ανωμαλη δραση να ρθει υγιη αντιδραση ,η Ρωσια ειναι φιλη και ορθοδοξοι ο δε Πουτιν Χερι του θεου με το κουμπι της φωτιας,ας μετανοησουμε?!?.

  2. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 03/09/2024 @ 6:14 ΠΜ

    Η Blackrock παίρνει συμφωνία μισού τρισεκατομμυρίου δολαρίων για την «ανοικοδόμηση» της Ουκρανίας

    https://thepeoplesvoice-tv.translate.goog/blackrock-gets-half-trillion-dollar-deal-to-rebuild-ukraine/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el

    Υ.Γ. ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΝΤΙ…ΕΚΕΙ

  3. Μη ξεχνάμε ότι και το Καρράς, σημαίνει “μαύρο άλογο” και έχει ενδεικτική σημασία “μαύρος”

  4. ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ:”Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ”.ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ !!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*