22:48 - 25/02/2024

Σıώπησε η φωνή του Big Brother: Έφuγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Ράμος σε ηλικία 47 ετών

Διαφημίσεις

Το «αντίο» του στον ηθοποιό Γιάννη Ράμο που έφυγε από τη ζωή στα 47 του χρόνια είπε μέσα από τα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή ο αγαπημένος συνάδελφος Γιάννης Ράμος στέλεχος του θεάτρου επί Κολωνώ και της ομάδας Νάμα της Ελένης Σκότη, γεννημένος το 1977.

Στη μνήμη του το θέατρο επί Κολωνώ ενισχύει το έργο του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να κάνουν το ίδιο. Σε άλλη ανάρτηση περισσότερες πληροφορίες για τον αγαπημένο μας συνάδελφο», έγραψε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ο Γιάννης Ράμος σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτηση που ακολούθησε τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και η γρίπη βρήκε τον οργανισμό του εξαντλημένο.

«Ο Χάιμε Ρεβέρτερ δεν μένει πια εδώ. Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα σήμερα τον θάνατο του Γιάννη Ράμου, που είχε ερμηνεύσει αλησμόνητα τον φιλόδοξο δημοσιογράφο Χάιμε Ρεβέρτερ στο έργο του Γκιγιέρμο Έρας «Ροτβάιλερ» επί τρεις συνεχόμενες σεζόν, από το 2008 ως το 2011 σε σκηνοθεσία της Ελένης Σκότη στο Θέατρο Επί Κολωνώ. Όσοι τον γνωρίσαμε τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη σαν ένα καλό και ευγενικό παιδί με πολύ ταλέντο. Βασανισμένος από μια σκληρή αρρώστια τα δύο τελευταία χρόνια κατάφερε να τη νικήσει τον Δεκέμβριο, αλλά η γρίπη βρήκε εξαντλημένο τον οργανισμό του και τον εξόντωσε. Πόσο άδικο. Εύχομαι να είναι κάπου εκεί ψηλά μαζί με τον Γκιγιέρμο Έρας που έφυγε τον Ιούλιο του 2023, χωρίς πόνο και οδύνη πια. Καλό ταξίδι Γιάννη μου, σε έναν καλύτερο κόσμο», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Ράμος;

Ο Γιάννης Ράμος γεννήθηκε στη Σουηδία. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, Γλωσσολογία στο πανεπιστήμιο του Gothenburg στη Σουηδία. Παράλληλα, σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Γ. Θεοδοσιάδη και στο studio NAMA–Ε. Σκότη.

Υπήρξε η «φωνή» του Big Brother στον ΣΚΑΪ και ήταν πρώτος ξάδελφος (γιος της αδελφής της μητέρας της) της Έλενας Παπαρίζου με την οποία είχαν συνεργαστεί στο The Voice.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου μέσα από ανάρτηση του αδελφού της Έλενας Παπαρίζου, Ντίνου Παπαρίζου.

tilestwra.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Τους έχετε φάει όλους τελικά!!!

  2. Ναι ναι η γρίπη ότι πείτε

  3. Αθανάσιος 02/26/2024 @ 9:01 ΠΜ

    Το τεχνητό γενετικό σκεύασμα που τους χορήγησαν όπως είπε και ο Νομπελίστας Luc Montagnie καθώς και αρκετοί άλλοι βραβευμένοι επιστήμονες, έχει πολύ μεγάλη συγγενεια με υποδοχείς κυττάρων του αίματος και οργάνων του ανθρώπου. Έτσι με το που “κολλάει” καποιος γενετικά εμβολισμενος ιό της κατηγορίας corona πλέον το σώμα του παράγει αντισώματα όχι μόνο ενάντια του γριππο-ιου αλλά ενάντια και του ιδίου του οργανισμού, με αποτέλεσμα τη καταστροφή οργάνων και ιστών π. χ μυοκαρδιο, αυτοανοσα, θρομβοι..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*