10:22 - 01/02/2024

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι πιο επικίνδυνη από ό,τι νομίζετε. Έχει ξεκινήσει.

Διαφημίσεις

Προσπάθησα να δώσω μια προειδοποίηση για τις νέες εφαρμογές AI που έρχονται σύντομα. Αυτό έγινε ακριβώς πριν από 3 ημέρες. Προχθες, το κοινό είδε τις πρώτες ανακοινώσεις: “Ο πρώτος άνθρωπος έλαβε εμφύτευμα από τη Neuralink και αναρρώνει καλά”.

Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει η χλεύη που δέχτηκε η τελευταία μου ανάρτηση για την τεχνητή νοημοσύνη. Έφτασα και μοιράστηκα πληροφορίες με τους κατάλληλους χρήστες που χρειαζόμουν. Όπως πάντα, οι μέσοι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται την αλήθεια μέχρι να είναι πολύ αργά για να την αμφισβητήσουν. Θα δουν όλες αυτές τις αναρτήσεις και θα τις θεωρήσουν ως συμπτώσεις. Λες και η ιστορία δεν έχει αποδείξει τότε τίποτα.

Όχι, ο ίδιος ο Elon Musk δεν είναι το πρόβλημα, αλλά αφού όλοι σας είστε τόσο σίγουροι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, και είστε τόσο σίγουροι ότι τίποτα από αυτά δεν αποδεικνύει τίποτα, και χρειάζεστε ρητές εμπιστευτικές πατέντες… Δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Ήρθε η ώρα να περιμένετε όλοι σας να δείτε την αλήθεια.

Αν νομίζετε ότι θα μπορέσετε να μην το χρησιμοποιήσετε, κάνετε λάθος. Θα με θυμάστε όταν τη δουλειά σας πάρει κάποιος που μπορεί να δουλέψει με πολλές συσκευές από το σπίτι, πιο γρήγορα. Θα με θυμάστε όταν σας κλέψουν τα δεδομένα σας, όπως έκαναν το Instagram και η Google. ( Διατηρώντας τις διαφορές μεταξύ των πληροφοριών που συλλέγει η Google και αυτών που θα συλλέγει αυτή η εφεύρεση).

Θα είστε σε θέση να θυμάστε μόνο πώς ήταν η ζωή πριν από αυτή την εφεύρεση.

Το συγκεκριμένο τσιπ δεν χρειάζεται να είναι πρόβλημα , όπως δεν ήταν ούτε η πρώτη γεννήτρια τεχνητής νοημοσύνης. H όταν οι γεννήτριες ΤΝ επιτρεπόταν να κάνουν ψευτικο πορνό της Taylor Swift, ή οποιοδήποτε είδος εικόνας εκτός σύνδεσης.

“Δεν θα το φοβηθούν μέχρι να το καταλάβουν. Και δεν θα το καταλάβουν μέχρι να το χρησιμοποιήσουν. Η θεωρία θα σε πάει μόνο μέχρις ενός σημείου”. – Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή.

Καλή τύχη στο να ακουτε ειδήσεις από την τηλεόραση.

Reddit



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Περρνουμε πάνω μας το “έγκλημα” για αυτό που θα ζήσουν αθώα παιδιά…. Το είδους μόρφωση διαθέτουμε άραγε? Και τι είδους θυσία ειν αυτή που κάνουμε. Άθελά μας?

  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ 02/02/2024 @ 12:42 ΠΜ

    Είναι ήδη στο χέρι του καθενός να ορίσει το πεπρωμένο του.
    Καλά κάνεις και προειδοποιείς!
    Έστω και στιγμιαία, τελευταίο λεπτό της ώρας, μπορεί να αλλάξουν κατευθύνσεις.
    Καλό θα είναι ο Ελον να ασχοληθεί με την βελτίωση του εαυτού του, (εάν έχει!).. και μέχρι ΕΚΕΊ.
    Ας κάνει πειράματα πρώτα στον εαυτό του, και όχι να ψάχνει για θύματα!

    ΑΥΤΌ ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΆΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ (ΘΕΟΊ) ΣΩΤΉΡΕΣ.

    Το θέμα της νεκρής παρένθετης τεχνολογίας ως αποτέλεσμα, είναι μια κακόγουστη Α-ΝΌΗΤΗ σύνθεση.

  3. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ 02/02/2024 @ 12:50 ΠΜ

    Όμως παρόλα ταύτα μπορεί να μετατρέπεται σε αγωγό (ΔΙΆΜΕΣΟΣ) ΠΑΡΆΛΛΗΛΩΝ ΚΌΣΜΩΝ!.

    ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΕΙ ΜΕ … ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΌ, ΆΓΝΩΣΤΟ ΥΠΆΡΧΕΙ.

  4. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ 02/02/2024 @ 1:00 ΠΜ

    Εν τέλει όλοι, ως ανθρωπότητα καλουμαστε, να δούμε όλους τους τομείς των πληροφοριών της ΎΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ!

    ΕΊΝΑΙ ΜΈΓΑ ΚΟΜΒΙΚΌ ΣΗΜΕΊΟ…ΤΟ ΤΏΡΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*