11:12 - 24/12/2023

Με αφορμή την τραγωδία στη Πράγα, έχει σημάνει συναγερμός σε όλη την Ευρώπη εν όψει πιθανών τρομοκρατικών απειλών

Διαφημίσεις

Με αφορμή την πρόσφατη τραγωδία στο Πανεπιστήμιο της Πράγας, έχει σημάνει συναγερμός σε όλη την Ευρώπη εν όψει πιθανών τρομοκρατικών απειλών κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε απάντηση στις αυξημένες ανησυχίες για την ασφάλεια, η γερμανική αστυνομία πραγματοποίησε εξονυχιστικούς ελέγχους στον καθεδρικό ναό της Κολωνίας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον μία σύλληψη. Παρά την εστίαση στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο αρχηγός της αστυνομίας της Κολωνίας, Michael Esser, διαβεβαίωσε το κοινό για ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας που ξεκινούν άμεσα για τους επισκέπτες των Χριστουγέννων στον καθεδρικό ναό.

Μετά τη λειτουργία της βραδιάς, η τοποθεσία υποβλήθηκε σε σχολαστικές έρευνες που διευκολύνθηκαν από εκπαιδευμένους σκύλους. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να ελέγξουν εξονυχιστικά όλους τους επισκέπτες την Κυριακή, συμβουλεύοντας τους πιστούς να προσέρχονται νωρίς και να αποφεύγουν να μεταφέρουν τσάντες.

Η γερμανική εφημερίδα Bild αποκάλυψε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι υπηρεσίες ασφαλείας στην Αυστρία, τη Γερμανία και την Ισπανία είχαν λάβει πληροφορίες για μια ισλαμιστική ομάδα που σχεδίαζε πολλαπλές επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη, με πιθανό στόχο εκκλησίες στην Κολωνία, τη Βιέννη και τη Μαδρίτη. Στη Βιέννη σημειώθηκαν συλλήψεις από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ παράλληλη σύλληψη έγινε και στη Γερμανία.

Στην ανατολική Γαλλία, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνέλαβε πέντε άτομα που εμπλέκονταν στον σχεδιασμό τρομοκρατικής απόπειρας. Ο Υπουργός Εσωτερικών τόνισε την ανάγκη αυξημένης επαγρύπνησης γύρω από διαδηλώσεις και θρησκευτικούς χώρους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Οι γαλλικές αρχές έλαβαν μέτρα κατά των επιβατών ενός αεροπλάνου που μετέφερε 303 Ινδούς, μετά από ανώνυμη πληροφορία για παράνομη μετακίνηση. Το ρουμανικό αεροπλάνο, καθ’ οδόν από το Ντουμπάι προς τη Νικαράγουα, έκανε στάση για ανεφοδιασμό στο αεροδρόμιο Βατρί της ανατολικής Γαλλίας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΡΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ B.B.C. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΤΥΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.Η ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ:ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ “ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ (ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ

  2. *-ΣΥΝΕΧΕΙΑ- ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ),ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ,ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ “”ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ”” ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ΩΣ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

  3. *ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*