01:12 - 24/12/2023

Να γιατί το γκρέμισμα σατανιστικών αγαλμάτων είναι απολύτως αποδεκτό στη “συνταγματική μας κοινωνία”

Διαφημίσεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ¨Βρειτε της ομοιοτητες μεσα απο αυτο το αρθρο αμερικανου συγγραφεα για να κατανοησετε την παγκοσμια ταση και στοχο , οτι ομοιαζει αναμεσα στους πολιτισμους σαν εκπτωση τους  ποτε δεν μπορει να ειναι τυχαιο !

Σε πρόσφατα άρθρα μου έχω συζητήσει τους τρόπους με τους οποίους η πολιτική αριστερά εκμεταλλεύεται τις αρχές μιας κοινωνίας ως ασπίδα για να καταστρέψει την κοινωνία αυτή. Με άλλα λόγια, αν ένα έθνος έχει μια ορισμένη ιστορική εκτίμηση για την ελευθερία, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν αυτό το έθνος ενώ βρίσκεται υπό την προστασία αυτών των ελευθεριών. Αν επισημάνετε τι κάνουν και προσπαθήσετε να τους σταματήσετε, τότε υποστηρίζουν ότι “παραβιάζετε τις δικές σας αρχές”, τις ίδιες αρχές που προσπαθούν να γκρεμίσουν.

Πρόκειται για μια μορφή ψυχολογικού πολέμου που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια παγίδα : Αν ο πληθυσμός-στόχος καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και δεν κάνει τίποτα μπροστά στην πολιτιστική επίθεση, η κληρονομιά του και οι πεποιθήσεις του διαλύονται συστηματικά. Αν οι άνθρωποι αναλάβουν δράση για να ανακόψουν τους σαμποτέρ, κατηγορούνται ότι είναι υποκριτές που δεν εκτιμούν στην πραγματικότητα τις ελευθερίες που ισχυρίζονται ότι εκτιμούν.

Ωστόσο, αυτό το μικρό παιχνίδι του μυαλού βασίζεται σε μια ορισμένη ψεύτικη σχέση. Προϋποθέτει ότι ο πληθυσμός που δέχεται την επίθεση συνεχίζει να βλέπει τους σαμποτέρ ως αναπόσπαστα μέλη αυτής της κοινωνίας με τις ίδιες ελευθερίες και τις ίδιες προστασίες. Είναι Αμερικανοί όπως κι εμείς, και ως εκ τούτου πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε απλώς ως πολίτες που διαφωνούν, παρόλο που δεν θα ήθελαν τίποτα περισσότερο από το να δουν τον πολιτισμό μας να καίγεται.

Οι παγκοσμιοποιητές και οι ξύπνιοι αριστεροί συχνά καυχιούνται ανοιχτά για την ατζέντα τους να αποδομήσουν τη δυτική κοινωνία και να την αντικαταστήσουν με τη δική τους ιδεολογική λατρεία. Δεν διαφωνούν απλώς, έχουν κηρύξει πόλεμο.

Αντιμετωπίζουν τους συντηρητικούς και τους πατριώτες ως εχθρούς εδώ και αρκετό καιρό, ενώ εμείς συνεχίζουμε να τους αντιμετωπίζουμε ως συμπολίτες μας. Προσπάθησαν να σβήσουν οριστικά όλες τις ελευθερίες μας κατά τη διάρκεια του πανικού των κοβίδων (τον οποίο διαιώνισαν με ψευδείς πληροφορίες). Προσπάθησαν να δημιουργήσουν έναν κυβερνητικό μηχανισμό που θα συνεργάζεται με τις εταιρείες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για μαζική λογοκρισία. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν τιμωρίες για τους ανθρώπους που μιλούσαν ενάντια στην καθεστωτική αφήγηση. Υποστήριξαν εντολές για εμβόλια που θα είχαν υποδουλώσει τους Αμερικανούς για τα επόμενα χρόνια. Σχεδόν πέτυχαν και αυτό που ήθελαν.

 

Στη συνέχεια διαστρέβλωσαν τα γεγονότα των διαδηλώσεων της 6ης Ιανουαρίου και μας κήρυξαν ξανά τον πόλεμο. Έριξαν σφαίρες από καουτσούκ και δακρυγόνα στο πλήθος, έλαβαν βίαιη απάντηση και στη συνέχεια έκαναν σαν η αντίδραση να ήταν “εξέγερση”.

Έχουν στοχοποιήσει τα παιδιά μας με πολιτική και σεξουαλική κατήχηση, σε μια προσπάθεια να τα προετοιμάσουν για να γίνουν πρόθυμοι υπηρέτες της αφυπνιστικής υπόθεσης. Έχουν διαποτίσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από τις διαφημίσεις μέχρι τις ταινίες μας με μια ατελείωτη ροή προπαγάνδας της Διαφορετικότητας-ισότητας, ενώ ταυτόχρονα ισχυρίζονται ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε “τρομοκράτες” επειδή αρνούμαστε να ξοδέψουμε τα χρήματά μας σε woke προϊόντα.

Όταν κάποιος βρίσκεται ενεργά σε πόλεμο μαζί σας, δεν είναι πλέον μέρος της κοινότητας ή της φυλής σας. Δεν μπορούν να ισχυρίζονται ότι είναι Αμερικανοί ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζουν να υπονομεύσουν όλα όσα κάνουν την Αμερική αυτό που είναι. Όταν κάποιος εργάζεται ακατάπαυστα για να καταστρέψει τις συνταγματικές αρχές που σας είναι πολύτιμες, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ίδιες ελευθερίες ως ανάχωμα για αντίποινα.

Ένας εχθρός στον πόλεμο πρεπει να νικηθεί- τα “δικαιώματά” του είναι δευτερεύοντα σε σχέση με αυτόν τον στόχο.

Και πάλι, αυτό δεν είναι μια πολιτική διαφωνία. Αυτό δεν είναι μια φιλική συζήτηση μεταξύ συμπατριωτών με τις καλύτερες προθέσεις. Αυτό δεν είναι ένα πολιτισμικό εμπόδιο στην πορεία προς το αμοιβαίο όφελος. Αυτή η διαίρεση είναι ανεπανόρθωτη. Δεν μπορεί να διασωθεί. Πρόκειται για την επιβίωση. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Γι’ αυτό χαμογέλασα όταν διάβασα την ιστορία του Μάικλ Κάσιντι, ενός πρώην πιλότου μαχητικού του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ο οποίος κατέστρεψε ένα σατανιστικό άγαλμα του Βαφομέτ που εκτίθετο στο κτίριο του Καπιτωλίου της Πολιτείας της Αϊόβα. Η πολιτική αριστερά έχει ξεσηκωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και όπως ήταν αναμενόμενο, υποστηρίζουν ότι το περιστατικό αυτό είναι η απόδειξη ότι οι συντηρητικοί είναι “αυταρχικοί” που είναι αποφασισμένοι για δικτατορία. Λένε ότι το άγαλμα έχει συνταγματικό δικαίωμα να βρίσκεται εκεί, εφόσον επιτρέπεται η παρουσία οποιουδήποτε άλλου θρησκευτικού συμβόλου – Αλλά έχει αυτό πραγματικά σημασία για την κατάσταση;

Τα προσωπικά μου συναισθήματα για την οργανωμένη θρησκεία είναι περίπλοκα, αλλά εξακολουθώ να αναγνωρίζω τις τακτικές αντικατάστασης που χρησιμοποιούνται από την πολιτική αριστερά για την υπονόμευση της Δύσης- έχουν ξεκάθαρα στοχοποιήσει τον Χριστιανισμό εδώ και πολλά χρόνια. Το σατανιστικό άγαλμα στην Αϊόβα μπορεί να αντιπροσωπεύει ή να μην αντιπροσωπεύει τον σατανισμό και το κακό για τους ανθρώπους που πλήρωσαν για να τοποθετηθεί στο Καπιτώλιο, αλλά αντιπροσωπεύει τη συνεχιζόμενη προσπάθειά τους να φθείρουν τα αμερικανικά θεμέλια χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εργαλείο μπορούν να βρουν.

Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους αυτό που έκανε ο Κάσιντι είναι απολύτως αποδεκτό υπό τις σημερινές πολιτικές μας συνθήκες, ακόμη και μπροστά σε συνταγματικά ζητήματα…

1) Ζούμε πραγματικά πια σε μια “συνταγματική κοινωνία”; Ή μήπως η 1η τροπολογία ισχύει μόνο όταν βολεύει τους αριστερούς; Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η πολιτική αριστερά και οι σύμμαχοί της εργάζονται υπερωρίες για να καταστρέψουν την ελευθερία του λόγου μέσω της συμπαιγνίας μεταξύ κυβερνήσεων, εταιρικών μέσων ενημέρωσης και Big Tech. Η μαζική λογοκρισία ήταν ο κανόνας κατά τη διάρκεια της κοβινταρίας και οι αριστεροί την υπερασπίζονταν σθεναρά. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιούν την 1η Τροπολογία ως σκηνοθετικό πόλο για τα ιδεολογικά τους παιχνίδια. Λυπάμαι, αλλά αυτό το πλοίο έχει σαλπάρει- έχουν χάσει το προνόμιο να τυλίγονται με τη σημαία.

2) Η πολιτική αριστερά επιχειρεί επιθετικά να κατεδαφίσει ιστορικά μνημεία και αγάλματα των ιδρυτών πατέρων σε μια προσπάθεια να διαγράψει τους δεσμούς μας με το παρελθόν. Το 2021 αφαίρεσαν ακόμη και ένα άγαλμα του Τόμας Τζέφερσον ηλικίας σχεδόν 200 ετών από το κτίριο του Δημαρχείου της Νέας Υόρκης με την αιτιολογία ότι αποτελούσε “σύμβολο ρατσισμού”. Ό,τι γίνεται, γίνεται. Αυτοί γκρεμίζουν τα αγάλματά μας, τώρα εμείς γκρεμίζουμε τα δικά τους αγάλματα.

3) Ο Michael Cassidy δεν είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως ακριβώς οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε κυβερνητικοί εκπρόσωποι. Οι αριστεροί φαίνεται να λειτουργούν με τη λανθασμένη υπόθεση ότι οι συνταγματικοί κανόνες προορίζονται να περιορίζουν τη δημόσια συμπεριφορά. Δεν είναι έτσι. Σκοπός τους είναι να περιορίσουν την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση της πολιτείας της Αϊόβα δεν γκρέμισε αυτό το σατανιστικό άγαλμα (σε αντίθεση με την κυβέρνηση της Νέας Υόρκης που απομάκρυνε τον Τόμας Τζέφερσον). Αντίθετα, ήταν απλώς ένας άνθρωπος, ένας απλός πολίτης.

Αυτό δεν είναι θέμα 1ης τροπολογίας, διότι ο Μάικλ Κάσιντι δεν δεσμεύεται από την 1η τροπολογία σε αυτή την περίπτωση. Μπορεί να είναι ένοχος για βανδαλισμό σύμφωνα με το νόμο, όπως ακριβώς χιλιάδες αφυπνισμένοι ακτιβιστές σε όλη τη χώρα είναι ένοχοι για βανδαλισμό επειδή καταστρέφουν μνημεία και κυβερνητικά κτίρια, αλλά αυτό είναι όλο. Δεν πρόκειται για νομική μάχη, αλλά για πόλεμο.

4) Οι περισσότεροι συντηρητικοί δεν επιχειρηματολογούν καν για το θέμα με βάση την 1η Τροποποίηση. Αντιθέτως, υποστηρίζουν το θέμα για ηθικούς λόγους. Είναι σωστό να επιτρέπουμε να στέκονται σατανιστικά σύμβολα στα θεσμικά μας όργανα του νόμου και στα ιδρύματα της κληρονομιάς; Σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τον ηθικό σχετικισμό, τον ναρκισσισμό, το χάος και την ψυχοπάθεια; Είναι σωστό να κάνουμε τα στραβά μάτια ενώ ένα ανατρεπτικό ακτιβιστικό κίνημα εργάζεται για να γκρεμίσει ό,τι αγαπάμε;

5) Αξίζει σε κάθε σύστημα πεποιθήσεων ή ιδεολογία μια θέση “ισότητας” μέσα στην κοινωνία μας; Κάθε αίρεση θανάτου; Κάθε τρομοκρατική ή εγκληματική φιλοσοφία; Δικαιούνται ΟΛΟΙ να έχουν αγάλματα και μνημεία σε δημόσια περιουσία; Ή, υπάρχει μια γραμμή; Θα έπρεπε να υπάρχουν αγάλματα του Χίτλερ, του Στάλιν και του Μάο στις αίθουσες του Κογκρέσου; Θα έπρεπε να υπάρχει προτομή του Πολ Ποτ στο πάτωμα της Γερουσίας; Θα έπρεπε ο Τσαρλς Μάνσον να έχει το πρόσωπό του στο όρος Ράσμορ λόγω της 1ης τροπολογίας; Υπάρχουν πρότυπα, αλλά οι αριστεροί πιστεύουν ότι όταν πρόκειται για τους ιδεολογικούς τους στόχους, δεν υπάρχουν πρότυπα.

Ποτέ πριν στην ιστορία των ΗΠΑ δεν υπήρξε εποχή που ένα άγαλμα του Βαφομέτ σε ένα κρατικό κυβερνητικό κτίριο θα αντιμετωπιζόταν ως αποδεκτό, ακόμη και βάσει του συνταγματικού δικαίου. Ξαφνικά, την τελευταία δεκαετία υποτίθεται ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτά τα καταστροφικά σύμβολα ως ισότιμα με τις άλλες θρησκείες και να τους δίνουμε χώρους ευλάβειας σε δημόσιους χώρους; Δεν νομίζω.

6) Στους σατανιστές αρέσει να παίζουν παιχνίδια με τη νομική κατηγοριοποίηση όταν τους βολεύει. Όταν θέλουν να επιχειρηματολογήσουν για την παρουσία τους στα δημόσια σχολεία λένε ότι ΔΕΝ είναι θρησκεία και είναι απλώς μια φιλοσοφική λέσχη. Όταν θέλουν προστασία της 1ης τροπολογίας ισχυρίζονται ότι είναι θρησκεία. Αν αυτές οι ομάδες πρόκειται να αρνηθούν να προσδιορίσουν οριστικά τι είναι, τότε θα πρέπει να περιοριστεί η πρόσβασή τους σε δημόσια ιδρύματα μέχρι να αποφασίσουν και τα δικαστήρια να δημιουργήσουν ένα δίκαιο προηγούμενο.

7) Πρέπει να αναρωτηθούμε τι πραγματικά ορίζει την ελευθερία; Σημαίνει ελευθερία να μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις όποτε θέλεις χωρίς να υπόκεισαι σε έλεγχο ή σκεπτικισμό; Μήπως η ελευθερία επεκτείνεται στον ηδονισμό εις βάρος της ηθικής, της αλήθειας, της ευθύνης και της τάξης; Γιατί αυτό είναι που απαιτεί η πολιτική αριστερά και οδηγεί στην αυτοκαταστροφή του πολιτισμού.

Νομίζω ότι τους έχουμε επιτρέψει να αφεθούν για πάρα πολύ καιρό, σε σημείο που έχουν γίνει αλαζόνες και θεωρούν τους εαυτούς τους ανέγγιχτους. Μας κοροϊδεύουν επειδή παίζουμε με ορισμένους κανόνες, τους οποίους δεν βλέπουν κανένα λόγο να τηρούν. Εμείς εμπλεκόμαστε σε μια μάχη ιδεών και γεγονότων, ενώ αυτοί κάνουν καμένη γη, στήνοντας τον αγώνα χρησιμοποιώντας την κεντρική κυβέρνηση και την εταιρική εξουσία προς όφελός τους.

Μήπως να σταματήσουμε να παίζουμε με αυτούς τους κανόνες; Ίσως κάθε φορά που προσπαθούν να γκρεμίσουν τα αγάλματα και τα σύμβολά μας, να γκρεμίζουμε εμείς τα δικά τους σύμβολα μέχρι να μη μείνει τίποτα από αυτά; Ίσως να απομακρύνουμε τον εχθρό που μας έχει κηρύξει τον πόλεμο και μετά να συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως κάναμε πριν; Θα έλειπαν πραγματικά στον πληθυσμό τα καμώματα των αφυπνισμένων ακτιβιστών ή θα χειροκροτούσαν αν αυτοί οι άνθρωποι μεταφέρονταν σε ένα νησί κάπου;

Αν μισούν τόσο πολύ τις πολιτιστικές ρίζες αυτής της χώρας, τότε μπορούν πάντα να φύγουν. Επιλέγουν να μην το κάνουν, και αντ’ αυτού σχεδιάζουν να ανατρέψουν όλα όσα αντιπροσωπεύαμε. Οπότε όχι, δεν χύνω δάκρυα για τους προοδευτικούς ή τους σατανιστές (σχεδόν το ίδιο πράγμα σε αυτό το σημείο) ή τους παγκοσμιοποιητές όταν τα κοροϊδευτικά αγάλματά τους κόβονται στη μέση. Μετά από χρόνια καταπατήσεων αντιμετωπίζουν επιτέλους κάποιο πλήγμα. Όπως αρέσκονται να λένε οι αριστεροί, η ελευθερία του λόγου δεν εγγυάται την ελευθερία από τις συνέπειες.

Brandon Smith



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Τη στάση αυτή, δεν την έχει μόνο η Αριστερά. Όλα τα κόμματα διαχειρίζονται το νόμο στα εικονικά όρια του το καθένα. Γιατί απλώς όλα τα κόμματα σιωπηλά εξυπηρετούν την νέα τάξη πραγμάτων. Και καθένας κομματικό ηγέτης τουλάχιστον στην Ελλάδα ενίοτε ασκεί σιωπηλά τη στάση ενός Ολιγαρχη, που συχνά κ αθόρυβα καταπατά το Σύνταγμα για να επιτύχει αυτό που θέλει.Τετοιο άγαλμα εντός κοινοβουλίου εδώ δεν είδαμε ακόμη.. Είδαμε όμως στάση προσκυνητη.. Σε Αρχηγό κράτους που ζητά τη Γαλάζια Πατρίδα.κα..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*