09:49 - 18/12/2023

Πανικός στο Delaware> Αυτοκίνητο έπεσε στην αυτοκινητοπομπή του Joe Biden και της συζύγου του

Διαφημίσεις

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden απομακρύνθηκε άρον-άρον από τους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας όταν ένα αυτοκίνητο χτύπησε σε ένα κοντινό -με το προεδρικό ζεύγος- SUV που ήταν μέρος της αυτοκινητοπομπής του.

Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία, Jill Biden, έβγαιναν από τα γραφεία της προεκλογικής εκστρατείας του Biden στο Wilmington του Delaware, γύρω στις 20:00 την Κυριακή (τοπική ώρα), αφού είχαν παραστεί σε ένα γεύμα με το προσωπικό όταν συνέβη η σύγκρουση. Ο Biden σταμάτησε και κοίταξε προς το θόρυβο της σύγκρουσης και εμφανίστηκε έκπληκτος.

Το αυτοκίνητο, ένα ασημί σεντάν με πινακίδες Delaware, χτύπησε το μαύρο SUV της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ που προστάτευε την προεδρική αυτοκινητοπομπή σε διασταύρωση. Ένοπλοι πράκτορες τράβηξαν τα όπλα τους προς τον οδηγό, ο οποίος είχε τα χέρια του σηκωμένα μέσα στο αυτοκίνητο. Το όνομα του οδηγού δεν έχει γίνει γνωστό.

Η πρώτη κυρία ευχήθηκε «Καλές Γιορτές» στους δημοσιογράφους που περίμεναν καθώς ακουγόταν ο ήχος του αυτοκινήτου να χτυπά με σφοδρή ταχύτητα στην αυτοκινητοπομπή. Ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και ο πρόεδρος εμφανίστηκε ξαφνιασμένος καθώς σημειώθηκε η σύγκρουση. Το σεντάν προσπάθησε να συνεχίσει στην κλειστή διασταύρωση προτού το προσωπικό της Μυστικής Υπηρεσίας αναλάβει δράση και περικυκλώσει το όχημα με τραβηγμένα όπλα, δίνοντας εντολή στον οδηγό να σηκώσει τα χέρια του.

Ο άνδρας συμμορφώθηκε ενώ οι κοντινοί δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν γρήγορα. «Εκκενώνεται η περιοχή, παιδιά πρέπει να φύγετε», είπε ένας πράκτορας στους δημοσιογράφους καθώς το προσωπικό ασφαλείας ασφάλιζε την περιοχή.

Ο Biden και η σύζυγός του μόλις είχαν εγκαταλείψει την προεκλογική του βάση. Οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν τον πρόεδρο για τις δημοσκοπήσεις όταν συνέβη η σύγκρουση. Ο πρόεδρος μπήκε γρήγορα στο όχημά του που περίμενε, όπου η σύζυγός του ήταν ήδη καθισμένη, προτού οδηγηθούν γρήγορα πίσω στο σπίτι τους.

Οι Μυστικές Υπηρεσίες δεν έχουν ακόμα σχολιάσει το γεγονός. Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τη σύγκρουση.

kourdistoportocali.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*