18:34 - 17/12/2023

Εναρξη Υψηλου Ησυχιας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ειναι μια εβδομαδα που τα ατυχηματα παγκοσμια ηταν αυξημενα , μια εβδομαδα που τελειωνει σημερα με ενα κενο στο πεδιο πληροφοριας , κοντευουμε σε κενο ησυχιας αν μεχρι της 12 το βραδυ δεν εχουμε γεγονος αρκετα ικανο να εκπληρωση το κενο που εχει δημιουργηθει!

Οταν υπαρχει ξαφνικη ησυχια τοτε το συστημα συσωρευει σε γεγονος που μπορει να κανει την παγκοσμια συνειδητοτητα να αλλαξει !

Η χυτρα βραζει αλλα δεν σφυραει …συμπιεζει τα αερια συνεχως !

Ματια ανοιχτα για επερχομενο κωδικα μεσα στο πεδιο που μπορει να σηματοδοτησει επιβαλομενη πραξη απο συγκεκριμενους κυκλους !

Οι σεισμοι παγκοσμια επιμενουν στα δεκα χιλιομετρα …πραγμα αφυσικο !…

Η Ελιτ θελει να υπαρχει μονιμη ενταση για να μπορει να δικαιολογει παλια αλλα και νεα Εγκληματα !

Αν περασουμε το υψηλο ησυχιας σημερα το βραδυ τοτε με βαση στατιστiκης αναμενουμε μεσα σε 72 ωρες μεγαλο παγκοσμιο γεγονος !

Stranger ..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Χρήστος Τσιακας 12/17/2023 @ 7:02 ΜΜ

    Καλησπέρα Νικόλα πάλι μέσα θα πέσεις στις προβλέψεις σου.

  2. Δεν θα συμβεί τίποτα γιατί δεν θέλω

  3. Alice who the fuck is Alice??? 12/17/2023 @ 7:46 ΜΜ

    Θα κλείσει σήμερα και οχι με μεγαλύτερο Παγκόσμιο γεγονός! Και κατι ακόμα σημερα το μεσημέρι μυριζα τν αερα και κοιτούσα ψηλά παρατηρούσα κατι με τραβούσε προς τα κει ενιωσα οτι βρέθηκα στο 2000 μύριζε όπως τότε!

  4. Μάτια ανοιχτά στις 21/12

  5. ΗΤΤΩ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΙΟΥ 12/19/2023 @ 10:17 ΠΜ

    118 οι νεκροί από τον σεισμό των 6’2 στην Κίνα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*