18:26 - 06/12/2023

Βιντεο παρουσιαση της Radionics.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βιντεο παρουσιαση της Radionics.gr

@stranger471111 παρακολουθείστε το βίντεο παρουσίασης ραδιονικού νερού. #ραδιονικονερο #ενναλακτικηθεραπεια #ραδιονικη #radionics.gr #radionics #δονηση #σημαραδιονικης #κβαντικηθεραπεια #ευεξια #ενεργεια #ομιλωννερο ♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolaos Gonos

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Χρόνια καλά!! χμμμ, αυτό με την μεταφορά ιδιοτήτων άμεσα σε νέο νερό δεν ξέρω αν γίνεται όπως λένε. Το έχω δει (δεν το έχω μετρήσει) στον αγιασμό. Αποδυναμώνεται αν “νερωθεί”. Επειδή είναι ανάλογο φαινόμενο, πιστεύω, ότι θα ισχύει κάτι ανάλογο.

  2. Μπράβο ρε Νικόλα…κ χρόνια πολλά!!είσαι μεγάλος μάγκας…εμένα πάντως η ραδιονικη με τα νομίσματα έπιασε φουλ…οπότε θα το δοκιμάσουμε κ αυτό… εύγε!!!!

  3. Γεια σας. Κάποιες μορφές ομοιοπαθητικης έχουν κατηγορηθεί ως φερουσες κακή ενέργεια και κατά την γνώμη μου όχι αδίκως. Σε αυτή την περίπτωση επειδή ασχολείστε υποθέτω με φυσική ενέργεια πιστεύω ότι δεν ισχυουν τα παραπάνω. Μου θυμίζει κάτι από το φαρμακείο τσέπης που δεν αγόρασα. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα το αγοράσω. Να δεχτείτε πόλεμο από ποιον; Αυτούς που κερνουν το κόσμο χάπια και χημεία δίχως αποτέλεσμα κ θανατηφόρα; τλπ. Πολύ ευχάριστο. Που ξέρετε; Στο μέλλον ίσως φανεί πολύ χρήσιμο!!!

  4. Πολυχρονιου Γεωργιος 12/07/2023 @ 12:12 ΜΜ

    Κύριε Νικολαε Γκονο σας εύχομαι όπως και όλοι οι άλλοι να έχετε υγεία και ότι άλλο επιθυμειτε για εσάς και την οικογένειά σας.Θα ήθελα να σας εκφράσω την επιθυμία μου να συνομιλισουμε κάποια στιγμή εφόσον αυτό είναι εφικτο Με εκτίμηση Γιώργος Πολυχρονιου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*