15:32 - 28/11/2023

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Φλωρινιώτης

Διαφημίσεις

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω Instagram.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Φλωρινιώτης. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον κύριο Κώστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το», γράφει χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του ο Νίκος Φλωρινιώτης, αναρτώντας σχετική φωτογραφία με την αδελφή του, Άννα, και τον γνωστό δημοσιογράφο από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!», σημειώνει στο μήνυμά του.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο του δέρματος το περασμένο καλοκαίρι, αμέσως μετά τον θάνατο του πατέρα του.

«Βγήκα και μίλησα ανοιχτά γιατί θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να δίνουμε μάχη, να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για να προλαβαίνουμε πράγματα. Εγώ το αμέλησα και γι’ αυτό ταλαιπωρούμαι αυτή τη στιγμή», είχε δηλώσει ο Νίκος Φλωρινιώτης στην κάμερα του Super Κατερίνα.

«Πριν από πέντε χρόνια είχα αφαιρέσει μια κρεατοελιά, δεν έγινε ποτέ η βιοψία. Άρχισα έχανα κιλά, είχα κόπωση, στο σημείο που αφαίρεσα την ελιά, έβγαλα κάτι σαν λίπωμα.

Πήγα για υπέρηχο και ανακαλύψαμε πως δεν ήταν λίπωμα αλλά κακοήθης. Κάνω τις θεραπείες μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Όταν ακούς καρκίνος ,το μυαλό πάει στο κακό», περιγράφει αμέσως μετά ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Ο πατέρας μου το γνώριζε, αλλά δεν τους τα λέγαμε όλα. Το τελευταίο βράδυ που έκανα θεραπεία και βγήκα από το νοσοκομείο, μου είπε: Εγώ θέλω να γίνεις εσύ καλά παιδάκι μου κι εγώ ας πεθάνω, έχω ζήσει τη ζωή μου. Τρεις μέρες μετά πέθανε», είχε αναφέρει ο Νίκος Φλωρινιώτης.

zappit.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*