21:08 - 26/11/2023

Γαλλία : Πατέρας παραδίδεται, παραδέχεται ότι σκότωσε με τραγικό τρόπο τις τρεις κόρες του

Διαφημίσεις

Η Γαλλία σε σοκ: Πατέρας παραδίδεται, παραδέχεται ότι σκότωσε με τραγικό τρόπο τις τρεις κόρες του

Σε μια συγκλονιστική τροπή των γεγονότων στα περίχωρα του Παρισιού, ένας 41χρονος άνδρας, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία, παραδόθηκε σήμερα στην αστυνομία και ομολόγησε τη σπαρακτική πράξη της δολοφονίας των τριών κοριτσιών του, ηλικίας 4, 10 και 11 ετών, στην κατοικία τους στο Alfortville.

Η εισαγγελία της Κρήτης επιβεβαίωσε με θλίψη τον θάνατο “τριών μικρών κοριτσιών, ηλικίας 4, 10 και 11 ετών”.

Σήμερα το απόγευμα, ο πατέρας εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Dieppe της Νορμανδίας, ομολογώντας τη δολοφονία των παιδιών του. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του στο Alfortville, όπου ανακάλυψαν με τραγικό τρόπο τα άψυχα σώματα των τριών κοριτσιών.

Κατά την αρχική έρευνα αποκαλύφθηκε η χρήση μαχαιριού για να δοθεί τέλος στη ζωή των δύο παιδιών, ενώ τα σώματά τους βρέθηκαν σκεπασμένα με μια κουβέρτα. Εν τω μεταξύ, το τρίτο παιδί βρισκόταν ακίνητο σε έναν καναπέ.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε ιστορικό πολλαπλών καταδικών για επιθέσεις εναντίον της συζύγου και των παιδιών του.

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην έρευνα, οι δύο γονείς μοιράζονταν εναλλάξ την επιμέλεια των παιδιών τους. Ο 41χρονος ισχυρίστηκε άγνοια για το πού βρίσκεται η μητέρα των παιδιών, λεπτομέρεια που παρέμενε ασύλληπτη για την αστυνομία μέχρι αργά το βράδυ.

Ο εισαγγελέας της Κρετέιγ αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση αύριο το απόγευμα.

Το 2021, οι αστυνομικές αρχές κατέγραψαν 64.300 θύματα ενδοοικογενειακής, μη συζυγικής βίας, σημειώνοντας αύξηση 16% σε σχέση με το 2020. Είναι σοκαριστικό ότι το 80% αυτών των περιπτώσεων αφορούσε ανήλικα θύματα και πάνω από τα μισά (59%) ήταν γυναίκες. Με τραγικό τρόπο, πριν από περίπου ένα μήνα, στις 29 Οκτωβρίου, ένας χωροφύλακας σκότωσε τις τρεις κόρες του στο σπίτι τους στο Vémar, κοντά στο Παρίσι, πριν αυτοκτονήσει.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*