21:15 - 24/11/2023

Η νέα κινεζική πνευμονία βρίσκεται ήδη στο Βιετνάμ.

Διαφημίσεις

22 Νοεμβρίου, στο άρθρο  Υπάρχει ένα ξέσπασμα μιας νέας μυστηριώδους πνευμονίας στην Κίνα. Επαναλαμβάνεται η κατάσταση; προειδοποιήσαμε τους αναγνώστες μας ότι στην Κίνα, φαίνεται, κάτι αρχίζει ξανά – όλα τα νοσοκομεία στις μεγάλες πόλεις γεμίζουν με ξαφνικά άρρωστα παιδιά που διαγιγνώσκονται με πνευμονία άγνωστης προέλευσης.

Εκτός από απαισιόδοξους και ρεαλιστές, μας διαβάζουν φυσικά και αισιόδοξοι, τους οποίους κι εμείς αγαπάμε. Και στα σχόλια του υλικού έγραψαν ότι πρόκειται για συχνό ξέσπασμα αναπνευστικών συσκευών την περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα. Επομένως, μεταφράζουμε λίγο ειδικά για αισιόδοξους.

forbes.com (FORBES, Karl!):  Συστάδες μυστηριωδών περιπτώσεων πνευμονίας έχουν εμφανιστεί μεταξύ παιδιών στη Βόρεια Κίνα. Είναι «μυστηριώδεις» γιατί η αιτία της πνευμονίας είναι ακόμα άγνωστη.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη κάθε τέτοιο ξέσπασμα, όπως αποδεικνύεται, όπως γνωρίζετε, από όλη αυτή την πανδημία Covid-19. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΠΟΥ ζήτησε επίσημα από την κινεζική κυβέρνηση περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό που η δήλωση του ΠΟΥ αποκάλεσε πρόσφατη «αύξηση των αναπνευστικών ασθενειών και αναφερόμενες εστίες πνευμονίας στα παιδιά» στη χώρα.

Έτσι, ένα τόσο ασυνήθιστο δημοσίευμα όπως το FORBES γράφει ήδη για το εποχικό ξέσπασμα του φτερνίσματος στην Κίνα. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα. Και δεύτερον, το FORBES γράφει ότι έτρεξαν στον ΠΟΥ και, σύντομα, μάλλον θα τρέξουν και στον ΟΗΕ. Επομένως, το φτέρνισμα στην Κίνα είναι σαφώς κατά κάποιο τρόπο σοβαρό. Τα παιδιά φτερνίζονται, αλλά με ενήλικο τρόπο.

Εν τω μεταξύ, τα πρώτα πακέτα με βίντεο από κινεζικά νοσοκομεία έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν στην Ταϊβάν:

Κατάσταση πριν την είσοδο στο νοσοκομείο:

Η μόλυνση έχει φτάσει στο γειτονικό Βιετνάμ, και το ίδιο αρχίζει εκεί:

Σημειώστε ότι δεν υπάρχουν εποχιακά κρυολογήματα στο Βιετνάμ. Ο Τζον Ράμπο κάλπασε μέσα στους τοπικούς θάμνους με γυμνό κώλο χωρίς συνέπειες – όταν έτρεξε ξανά στο Αφγανιστάν, δεν έβηξε καν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ειδικές πληροφορίες για στατιστικά στοιχεία και συμπτώματα στο διαδίκτυο. Οι Κινέζοι στηρίζονται στη θεωρία της πνευμονίας που προκαλείται από μυκόπλασμα· εξωτερικοί ειδικοί κάνουν λόγο για ιό.

Έχουμε την τάση στη δεύτερη εκδοχή. Και όχι επειδή δεν αγαπάμε το κομμουνιστικό κόμμα της πατρίδας μας, αλλά επειδή το μυκόπλασμα έχει σχετικά μεγάλη περίοδο επώασης (δηλαδή, η γρήγορη εξάπλωση είναι αδύνατη), οι μισοί ασθενείς έχουν βήχα (γράφουν ότι λίγοι βήχουν), υπάρχει βλάβη στο νευρικό σύστημα (δεν το βλέπουμε στα επείγοντα άτομα να καταπίνουν ξηρούς καρπούς).

Επομένως, πιθανότατα υπάρχει κάτι νέο εκεί από την Umbrella Corporation, ο ΠΟΥ δεν είναι ανόητος, σωστά; Ο Tedros Hibiscus, ή όπως κι αν είναι το όνομά του, δεν θα ενοχλήσει ξανά τους Κινέζους συντρόφους του με αναφορές, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/25/2023 @ 3:38 ΠΜ

    Ο επικεφαλής σύμβουλος του WEF, Yuval Noah Harari, καθιστά την ατζέντα τους κρυστάλλινα ξεκάθαρα… εξηγώντας τα σχέδιά τους για απόλυτο και απόλυτο έλεγχο με τον μεταανθρωπισμό να είναι ο τελικός στόχος.
    Ώρα να ‼️ξυπνήσει η ανθρωπότητα και να απορρίψει το δυστοπικό μέλλον της‼️🙏👇👇

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*