22:26 - 21/11/2023

Την Νέμεσις την ονόμασαν SpaceX σέλας!

Διαφημίσεις

Την Νέμεσις την ονόμασαν SpaceX σέλας!
Φτάνουμε στο τέλος του κύκλου και το γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες οι επιστημονάρες στην επιστήμη του τρόμου και της διαπλοκής.
Η επιστήμη του συμφέροντος, γνωρίζει τι μας περιμένει και συνεχίζει το σενάριο της απάτης διότι δεν έχουν τίποτε άλλο να παίξουν. Η επιστήμη του θανάτου μέσω της Υποχρεωτικής Υγείας, συνεχίζει να δολοφονεί με διάφορους τρόπους, στα πανεπιστήμια τρόμου οι καθηγητάρες ερευνούν μόνο ότι συμβαδίζει με τον χρηματοδότη και τις πεποιθήσεις του σκεπάζουν επιστημονικά όλες τις πληροφορίες που θα έπρεπε να γνωρίζαμε εφόσον οι λαοί πληρώνουν με τον υδρώτα και την ζωή τους όποιες γνώσεις έχουν αποκομιστεί από τους εφευρέτες της σημερινής ταχυδακτυλουργίας.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να πουν την αλήθεια, εφόσον ποτέ δεν έχουν πει ούτε μια αλήθεια για όλα όσα μας εκπαίδευσαν. Σκεφτείτε γιατί πεινάνε οι λαοί και δολοφονούνται μαζικά εφόσον ποτέ δεν είμασταν τόσο πλούσιοι ή τόσο σμάρτ, ή τόσο ξύπνιοι, λόγω των επιτευγμάτων της σημερινής επιστήμης! Ή της Ενωμένης Ευρώπης και της ενωμένης οικονομίας με σαν σκοπό την ευημέρια όλων μας!

Που έμεινε η ευημέρια; Που πήγες; που κατέληξε; Ξεχάστηκε; Ή δεν ήταν μια ευημέρια για όλους τους λαούς στην δύση αλλά μόνο για το διοικητικό συμβούλιο στις πολυεθνικές;

Πάμε όμως στο σημερινό θέμα του spaceweather που δείχνει τον κόκκινο πλανήτη, την Νέμεσις ή Νιμπύρου να πλησιάζει αλλά να τον ονομάζει “SPACEX AURORAS” ή τα σέλας που προκαλούνται από τους πυραύλους SpaceX που καίνε τους κινητήρες τους στην ιονόσφαιρα!!!

Που είναι τώρα η Γκρέτα που την χρειάζεται η επιστήμη και τα σκυλιά της;

Διαβάστε εδώ τι γράφουν οι ίδιοι:

SPACEX AURORAS: Υπάρχει ένα νέο φαινόμενο στον νυχτερινό ουρανό: “SpaceX auroras”. Είναι κόκκινα, περίπου σφαιρικά και ορατά με γυμνό μάτι για έως και 10 λεπτά τη φορά. «Βλέπουμε 2 έως 5 από αυτούς κάθε μήνα», αναφέρει ο Stephen Hummel του Παρατηρητηρίου McDonald στο Τέξας, ο οποίος φωτογράφισε αυτό το παράδειγμα στις 3 Νοεμβρίου.

Spoiler alert: Δεν είναι σέλας. Οι έντονες κόκκινες μπάλες προκαλούνται από πυραύλους SpaceX που καίνε τους κινητήρες τους στην ιονόσφαιρα.

Το φαινόμενο σχετίζεται στενά με κάτι που αναφέραμε νωρίτερα φέτος. Οι πύραυλοι Falcon 9 που φεύγουν από τη Γη μπορούν να «τρυπήσουν μια τρύπα στην ιονόσφαιρα». Η ιονόσφαιρα είναι ένα στρώμα ιονισμένου αερίου που περιβάλλει τον πλανήτη μας. Είναι ζωτικής σημασίας για την ραδιοεπικοινωνία βραχέων κυμάτων πάνω από τον ορίζοντα και μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα των σημάτων GPS. Τα γεμάτα νερό καυσαέρια πυραύλων μπορούν να σβήσουν τον τοπικό ιονισμό έως και 70%, διαγράφοντας την ιονόσφαιρα κατά μήκος της διαδρομής του πυραύλου. Για λόγους που έχουν να κάνουν με τη χημεία, οι ιονόσφαιρες τρύπες εκπέμπουν μια κόκκινη λάμψη (630 nm).

Τα “SpaceX σέλας” είναι ακριβώς τα ίδια — εκτός από το ότι αντί να ανεβαίνουν οι πύραυλοι, προκαλούνται από πύραυλους που πέφτουν. Το δεύτερο στάδιο του πυραύλου Falcon 9 καίει τους κινητήρες του προκειμένου να αποσυρθεί και να επιστρέψει στη Γη, δημιουργώντας μια ιονόσφαιρα τρύπα καθώς κατεβαίνει.

spaceweather

Και γι αυτό τον λόγο ετοιμαστείτε πνευματικά και ψυχολογικά για τους δυο αστέρες που μας έχουν δείξει μέσα από πολλά υποσυνείδητα μηνύματα, ταινίες του Χόλυγουντ, σύμβολα (μάστερ καρτα), τις εκρήξεις των ηφαιστείων, 19 κομμάτια να πετάνε λάβα σε όλο τον πλανήτη. Βράζει ο πυρήνας, βράζει η γαία, βράζει ο ήλιος μας, βράζουν τα μυαλά σε μια άνοστη σούπα παραπληροφόρησης και απάτης!

korakas-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ερώτηση 11/22/2023 @ 5:27 ΠΜ

    Και μετά το θα συμβεί δηλαδή;

  2. Ερώτηση 11/22/2023 @ 5:27 ΠΜ

    Και μετά τι θα συμβεί δηλαδή;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*