Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:11 - 21/11/2023

Οι αποκαλύψεις του I, pet goat V κατά συν+πτώση συναντούνται στην τηλεσειρά Luci Fer, ώστε να αποδεικνύεται η παγκόσμια οργανωμένη μασονική προώθηση…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι αποκαλύψεις του I, pet goat V κατά συν+πτώση συναντούνται στην τηλεσειρά Luci Fer, ώστε να αποδεικνύεται η παγκόσμια οργανωμένη μασονική προώθηση…..

Ένας φίλος εψές μου είπε να παρακολουθήσω μερικά επεισόδια της τηλεσειράς Luci Fer προς διεξαγωγή έρευνας, είδαμε τρία επεισόδια.

[o μονόφθαλμος πειρατικός συμβολισμός του διαβόλου, που καλύπτει τρίτον μάτι & δεν είναι το τρίτον μάτι & λέγει ότι είναι ο πανόπτης οφθαλμός λοβός που κάνει λοβοτομήν & Ο Πατέρας Θεός κατά βλασφημίαν του]

Μεταξύ άλλων πρόσεξα ότι ο διάβολος βαστάει έναν κέρμα οπού από την μεν πλευρά φέρει μία πεντάλφα & από την άλλη Τον Χριστόν μέσα σε έναν τρίγωνον που φέρει την ακίδα του προς τα κάτω….

Αντίστοιχα, το ίδιον το I, pet goat V φέρει έναν σταυρόν οπού Ο Χριστός είναι Ενσταυρωμένος & από οπίσω ενσταυρωμένος ένας τράγος μπαφομέθης ή βαθομέθης της ινδικής σατανολατρείας…. Η πεντάλφα αντιστοιχεί εις το διαβολότραγον, τον Πανά, τον Βαάλ ή αναγραμματιστεί Βαλά από το βάλανος ήτοι το ματσούτζιην ή κεφαλήν πέους, όπως αυτόν που υπάρχει προς λατρείαν εις την νήσον γέννησης του Απόλλων την Δήλον που όπως είπα παλαιότερα είναι αντικατάσταση του Βήτα ήτοι Βήλος που εις την ελληνοκυπριακή διάλεκτον ακόμη σημαίνει τον πέον & η ίδια η λέξη εμφανίζεται ως σατανοθεός Βηλ της Βαβυλώνος/Παμπυλώνος μαζύν με τον σατανοθεόν Δράκον τους οποίους εξευτέλισε ο προφύτης Δανιήλ. Δηλαδή έχουμε τον βήλον/πέος, την βάλανον πέους ή ματσούκιον/ματσούτζιην ή και κεφαλήν πέους, & τον δράκον αρχαίον όφιν όμοιον με εκείνον που έχουν οι Κινέζοι & άλλοι σατανολάτρες ειδωλολάτρες & αρχαίοι λαοί & θρησκείες…. Μία άλλη λέξη είναι ο Βεελζεβούλ οπού είναι αντικατάσταση των 2 άλφα με 2 έψιλον ήτοι αντί Βαάλ & Βααλζεβούλ σε Βεέλζεβουλ. Το Ζε μπορεί να παραπέμπει σε Ζευς, ζεύξη & Ζεν ίσως & το βουλ σε βάλλω = βάλανος = η αιχμή [κεφαλή] εισαγωγής του πέους σε τρύπα & συνάμα σε βου εξού & οι Ισραηλίτες έκαμαν άγαλμαν βου όταν ο Μωυσής έλειπε εις το Όρος Σινά ή Ασίν = a+sin = μη αμαρτίας ή και απαμαρτίας ή και εφάγιαση αμαρτωλού Όρους που δεν γνωρίζουμε πότε & ποία αμαρτία έγινε, όπως ο Σταυρός ήταν σύμβολον σατανά επειδή θανάτωναν ανθρώπους επάνω & ένεκα του αιγυπτιακού σατανικού σταυρού του Όσιρι. Εις την Αστρολογία ο βους = ταύρος θεωρείται ζώδιον της γης με την απόλυτη λαγνότητα, τυχαίον; Συνάμα, τα Σόδομα & Γόμορρα τοποθετούνται εις την περίοδον 2000 ετών βασιλείας του βου Ταύρου ζωδιακώς !

[το μη+λον, τροφή διά την ευφυΐα σου]

Τα σύμβολα 1 ή Ι σημαίνουν τον αριθμόν 6 εις την εβραϊκή γραμματοσειρά, ενώστε μεταξύ τους τρία Ι = Δ = τρίγωνον = 666 ! Αντιλαμβάνεστε διατί εις την τηλεσειράν Luci Fer = Φως φόρος ή Φως φέρων ή Φωτός Φαραώ [φέρω έως = φάρω εκ του φάρος έως = φαραέως = φαραώ] ο διάβολος βαστάει το προαναφερόμενον κέρμα & το περιφέρει αιωρούμενον με ευστάθειαν εις τον αέραν !

Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος δήθεν αντίθετες αλλά όμοιες μας λέγει ο ψεύστης,, όπως & εις το I [κόμμα & κόμμα ως παράταξη πωλειτική], pet goat V [πεντάλφα, πεντάγωνον, άστρα όλων των σημαίων & σφετερισμός Δημιουργίας Θεού αφού η πεντάλφα εμφανίζεται ως άστρα, άνθη κ.τ.λ. εις την Φύση]…. Η πλάνη του Αντίχριστου θα είναι ότι ψεύστης, ψεύτικος και κακός & Ο Χριστός & ο μπαφομέθης διάβολος τράγος…. Και ω της πλάνης αφού είναι προφυτευμένον ότι θα φαίνεται καλός & θα παρασύρει με καλά έργα πολλούς, που θα είναι οι σαγήνες διά να αλιεύσει τες ψυχές των ανυποψίαστων…. Εξού & την τηλεσειρά αυτή να μην την βλέπουν αδαείς & ανυποψίαστοι καθότι θα τους καταγοητεύσει με την σαγήνη των παλαί ποτέ «καμακιών» τες γκόμενες ! Ίδια γοητείας, αποπλάνησης, ύπνωσης & πλύσης εγκεφάλου κολακείας Συνταγή ! ΠΡΟΣ ΟΧΗ & ΠΡΟ ΣΟΧΗ…. = ΠΡΟΣ ΟΧΙ [ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ]….. Προστατέψετε τους αγαπημένους & φίλους σας !

Ο Λουσιφέρως ή Λουκιφέρως ή Λυκοφέρως [εξού και λυκοφώς, Λύκειον σχολείον Αριστοτέλη & μέσης εκπαιδεύσεως συγχρόνως] από το λυξ οπού σημαίνει τον έχων υαλίζοντα ομμάτια & βλέπων εν νυχθί όπως το ζώον λύκος [εξού & αγγλικά loux, lux, luxury, η λάμπα λουξ κ.α.], έταξε φως κτιστόν & τούτον θα φέρει ! Όπως σας είπα δεν μπορούμε να νικήσουμε τα φως, όταν αυτόν τείνει εναντίον μας με χαράγματα, λέιζερ & άλλα μασκαραλίκια εναντίον μας όπως QR, ισότοπες επισημάνεις & άλλα χαράγματα, σφραγίδες και φωτοπυροβολήσεις που αναπτύσσουν σε εργαστήρια & επιτάχυνση σωματιδίων όπως εις την Κέρνη/Σέρν Ελβετίας [Ελ+βέτο = φωτός βέτο, τροφή διά σκέψη]. Όλα αυτά μπορούμε να τα αρνηθούμε & να γίνουμε Πρωτόγονοι Σπαρτιάτες Ιησού Χριστού ώσπου να λείψει η μπόρα δοκιμασία ! Ο Εωσφόρος εξ’ αρχής είχε το σχέδιον του βασιζόμενος εις την ομηρεία μας διά του ηλεκτρονίου = ηλ+εκ+τρον [τρία] =φως εκ+τροχιασμένον τρισδιάστατα ή και με τρία, ο οποίος εκμεταλλεύεται & σφετερίζεται ως ληστής, αφού είναι Δημιουργία Θεού. Ο Λυξ έχει Λείξης ημερομηνία….

[SIN AND SINNER, SIN NERAND & ΣΥΝΑΝΤΑ….]

Εις το αριστερόν βραχίωνα του ο Αντίχριστος με τα ώτα/αυτιά σατανοθεού Σεθ/Άννουβι έχει αστερισμόν σε σχήμα υλακτίωνος = ουρλιάζωντος λύκου επειδή αυτός είναι ο λύκος που αναφέρουν τα σατανικά πρωτόκολλα της σιών που θα μουντάρει τα αμνά & που μας έχει προειδοποιήσει ο πρόπαππος ο Αίσωπος ότι προσπάθησε να πείσει τα πρόβατα να απωλύσουν τους κύνες/σκύλλους που τα πρόσεχαν ως ενοχλητικούς διά την φιλία τους & που επέτυχε σήμερον με πολλούς τρόπους, ασπούμε η εταιρεία Σούκος που κάνει ίσως τα καλύτερα ELF [χαμηλής συχνότητας κύματα] όπλα δι’ αλλαγήν διάθεση του αντίπαλου στρατιώτη από άγριος σε μετανοημένον αρνάκι πτώχευσε με την συνεργείαν του μαζονικού ελλαδικού ήτοι Ελληνοκατοχικού Κράτους & ο Ταϋπ Ερτογάν πανηγυρίζει, αλλά είδη πώλησε μερικά τέτοια αυτοκίνητα οχήματα εις την Σαουδική Αραβία που είναι σύμμαχος του ΝΑΤΟ & έχουν αυτοί τώρα την τεχνολογία, ώστε όπως πάντοτε με σφετερισμόν πονηρόν να φαίνονται οι «Εβραίοι» ευφυέστεροι από τους Έλληνες, όπως εξ’ ανέκαθεν !……

Λοιπόν, τον Νουν σας διότι η Ελλάς θα νικήσει με άλλον τρόπον, αντίστροφον, θα νικήσει το ίδιον το κακόν τελεσίδικως με Μάρτυρες & Ομολογητές, Ιστορία που θα παραμείνει γραμμένη εις την Βασιλείαν των Ουρανών, όχι όπως τες άλλες Ιστορίες με ημερομηνία λήξεως χαχαχαχα ! Εμπρός Έλληνες !!!!

Εδώ ένας άλλος Λούσιφερως σε τηλεταινεία με σύμβολα αστρολογίας, ταρώ, καμπάλλας [καβάλλας = καβαλλίκευσης και καμβά σχήμα τελεσίδικη σατανοζωγραφία] https://geekculture.co/sdcc-2022-the-sandman-trailer-hell-lucifer-and-escaped-nightmares/

[μαύρος κόραξ του σκότους με τον μαυροκόρακα του, αλήθεια διατί είναι πρίγκηπας του σκότους όπως αναφέρει και εις την τηλεταινεία Lucifer & όχι βασιλέας; Επειδή πανταχού παρών & βασιλεύς Ο Άκτιστος Τριαδικός Θεός, εξού & καλείται & ο καταβάς εις Άδην….]

Ο βαθομέθης μπαφομέτης τράγος Πανάς διάβολος έχει δύο δάκτυλα να δείχνουν προς τα άνω & δύο προς τα κάτω, συμβολίζοντας όπως είναι η Κόλλαση άνω έτσι με τα ηλεκτρονικά ηλεκτρόνια θα την κάνω & κάτω, ώστε όταν έλεγα ότι ο λόγος που όστις δεχθεί το χάραγμα δεν θα μπορεί να σωθεί επειδή θα έρθει σε Καταραμένη Κοινωνία [αντί+στοιχη με Την Θεία Κοινωνία που κόψατε επειδή συνεχώς αμαρτάνετε είτε νυμφευμένοι είτε αναγκαστικά ανύμφευτοι αφού δεν λαμβάνετε την άδεια εξ΄’’’ Ιερέων να Μεταλάβετε], αφού με το υπερφωτοδεσμομηχανικόν [υπερκβαντομηχανικόν] διαδίκτυον θα ενώσει & ενωποιήσει ψυχή τε και σώματι με αίμα και σώμα Αντίχριστου & δεν θα παραμείνει ίχνος Ελέους Άκτιστου Αγίου Πνεύματος εις τους κοινονούντες [κοινόν σατανά & σατανοκοπαδών & σατανόπληκτων] σε ψυχή, σώμα & αίμα χαραγμένου με τον άρτον & οίνον Διόνυσου διαβόλου !……. Ο λόγος που είναι δύο δάκτυλα άνω & δύο άνω είναι επειδή κάθε δάκτυλον συμβολίζει ως γραμμή τον αριθμόν 6 εις τα εβραϊκά ως Ι ή 1 = 1111 ή ΙΙΙΙ = 6666 = οι στίχοι του Κορανίου, δηλοί θα γίνουν Κορανιστές, να διατί αυτά παρουσιάζονται εις το I, pet goat III & V & αποκαλύπτεται πλέον αβίαστα & εξεκάθαρα ότι το κερασάκι του Ταλμούδ είναι το Κοράνι & ο ψευδοπροφύτης η επανενσάρκωση του δαίμονος του Μωάμεθ !…… Άλλωστε Αλλέχ ήτοι αρχικώς εις τα αραβικά & τώρα σε Σομαλέζικα, Κουρδικά & άλλες γλώσσες = Αλλάχ & Άλλεχ έχει λεξάριθμον 666 όπως & αντίστροφα Χελλά ή Hella = Hell+a ! Θυμάστε που σας έλεγα ότι η δαιμονισμένη Ουκρανέζα σε εξορκισμόν εις τον Άγιον Γεράσιμον Κεφαλονιάς μου είπε I make the English όταν ερώτησα το ζεύγος που την συνόδευε ψιθυριστά & εξ’ αποστάσεως που δεν ακούει κανονικός άνθρωπος ! Ιδού τα αποτελέσματα ! Η Ουκρανέζα δαιμονισμένη δείκλησε/κοίταξε προς εμένα με μίσος, οργή & σατανικόν ύφος και ωμιλούσε με βρυχηθμούς, αυτά το σωτήριον έτος 2010 τον Αύγουστον…..

Αυτά σε απόλυτη συνάρτηση με τα κατωτέρω μην τα χάσετε ώστε να είσαστε ενημερωμένοι:

Το Ι, Pet goat V, η υπερτεχνολογία των εξωγήινων από το 1970 & οι 40 ψυχονευρωτικές αρρώστειες, τις έχουν προφυτεύσει διά να μετακαταστρέψουν

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*