11:59 - 20/11/2023

Ερευνηστε το σημα σας , την μουσικη σας που μπορει να σας θεραπευσει !!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ερευνηστε το σημα σας , την μουσικη σας που μπορει να σας θεραπευσει !!

@stranger471111 #ραδιονικη #θεραπευτικοσημα #θεραπεια #εναλλακτικηθεραπεια #θεραπειαεξαποστασεως #χορδες #αυτοιαση #δονηση #θεραπευτικηδονηση #ενεργοποίηση #αφυπνιση #κβαντικηθεραπεια ♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolaos Gonos

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Καλημέρα σας. Ας αφήσουμε τη λέξη κομπογιανιτισμος. Οι γιατροί που Σεβόμαστε τόσα χρόνια.. Δεν μπορούν να θεραπεύουν προβλήματα πονου π.χ αυχενικα. Και στο λεν κ εξαρχής. Σχετικά με τις δονήσεις σημάτων είναι αντιληπτό. Νομίζω όμως ότι πρέπει να δώσετε συντονισμό. Καθώς όλοι δεν απολαμβάνουν τα ίδια σήματα. Και φυσικά χρειάζεται συνέπεια στη μορφή της θερα πειας υποθέτω. Εάν λειτουργήσει Stranger,! Εάν δεν λειτουργήσει. Μένουμε με τον πόνο μας.. Γιατί από γιατρούς τα χάσαμε τα λεφτά μας..!

  2. Εισαγγελέας 11/21/2023 @ 10:18 ΜΜ

    Όταν κάνεις βίντεο βάλε το κινητό στο αθόρυβο γιατί μας εκνευρίζουν οι δονήσεις του και θα αρρωστήσουμε 🙂 🙂 🙂

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*