14:44 - 07/11/2023

Απομένουν εβδομάδες ή και μέρες μέχρι να εμφανιστεί ο Νιμπίρου στον ουρανό.

Διαφημίσεις

Απομένουν εβδομάδες ή και μέρες μέχρι να εμφανιστεί ο Νιμπίρου στον ουρανό.

6 Νοεμβρίου 2023

Το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου 2023, μας λένε ότι μια μαγνητική καταιγίδα κατηγορίας G3 συνέβη στη Γη, προκαλώντας περίεργα σέλας σε όλο τον κόσμο. Το πόσο περίεργα ήταν αποδεικνύεται από φωτογραφίες από την Τουρκία και την Ιταλία – τις νοτιότερες χώρες της Ευρώπης, όπου δεν υπήρχε βόρειο σέλας, ειδικά κόκκινο, από την εποχή της Αρχαίας Ρώμης:

Διάσημοι κοσμοναύτες και αστροναύτες λένε ότι όλα αυτά προκλήθηκαν από μια ηλιακή έκλαμψη, η οποία, αν και κάπως μικρή, αποδείχθηκε μεγάλη:

Οι αδύναμοι, φυσικά, ακούνε αυτή τη σπουδαία εξήγηση, ωστόσο, άνθρωποι που δεν έχουν χάσει την ικανότητα της λογικής σκέψης λογίζονται ανεξάρτητα.

Το 1859, συνέβη ένα φαινόμενο γνωστό ως το συμβάν του Κάρινγκτον – ο Ήλιος χτύπησε τόσο δυνατά που παρατηρήθηκαν βόρεια σέλας ακόμη και στην Κούβα. Η Κούβα βρίσκεται στο γεωγραφικό πλάτος του Μεξικού, στα σύνορα με το οποίο στο Τέξας ήταν κάπως έτσι χθες:

Έτσι, το σέλας ήταν τόσο φωτεινό που ήταν ορατό ακόμα και στο φως της ημέρας. Αν την ίδια στιγμή, αν όχι το γεγονός του Κάρινγκτον, αλλά τουλάχιστον το μισό ή ακόμα και το ένα τέταρτο είχε συμβεί, μια τέτοια μετανάστευση των Aurors θα μπορούσε να εξηγηθεί και να γίνει κατανοητή. Αλλά δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ!

Επομένως, εάν οι στρόφιγγες μεταναστεύουν τόσο πολύ προς τα νότια, ακόμη και γίνονται κόκκινοι, κάτι που υποδηλώνει πολύ βαθύ πέρασμα ακτινοβολίας στην ατμόσφαιρα, μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά με το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη. Αυτό το πεδίο πρακτικά δεν υπάρχει και κανείς δεν ξέρει πραγματικά πώς θα τελειώσει· δεν υπάρχει ιστορική εμπειρία. Ίσως ο πυρήνας του πλανήτη σταματήσει να περιστρέφεται, ίσως αλλάξει πολικότητα και όλοι οι άνθρωποι θα τρελαθούν, μετατρέποντας σε ανόητα ζόμπι.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι συλλογισμοί στο πλαίσιο των γενικά αποδεκτών παραδειγμάτων. Γενικότερα, δεν έχουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα aurors παρατηρήθηκαν το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου. Απλώς μας είπαν αυτό: είναι σαν το βόρειο σέλας, μην τρέμεις. Και πριν από αυτό έδειξαν ένα animation από τη NASA στο οποίο κάτι σκάει λίγο στον Ήλιο. Όμως όλα θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικά.

Πριν από περίπου ένα μήνα, εμφανίστηκε μια ειδοποίηση στους νιμπιρουολογικούς κύκλους ότι σε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες θα συμβεί ένα λεγόμενο «γεγονός φωτισμού», το οποίο θα συνδεόταν με τη θέρμανση της ύλης στο σύστημα Nibiru και στα κελύφη του. Στα τηλεσκόπια της NASA, αυτό το σύστημα μοιάζει τώρα με αυτό:

Παλαιότερη φωτογραφία και βίντεο από τις 30 Οκτωβρίου:

Αυτή η παράξενη ζώνη, η οποία υποτίθεται ότι μοιάζει με έναν πρωτοπλανητικό δίσκο στο προφίλ, πιθανώς να θερμαίνεται σαν κομήτης. Και σε μερικές εβδομάδες θα εμφανιστεί με μια λαμπερή λάμψη που δεν θα κρύβεται πλέον – ολόκληρος ο ουρανός θα γίνει κόκκινος τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και, ακόμη περισσότερο, τη νύχτα.

Οι εμπειρογνώμονες των νιμπιρολόγων είναι, φυσικά, διακεκριμένα παιδιά, αλλά δεν υπάρχουν άλλες πηγές πληροφοριών και η δήλωσή τους για το «γεγονός του φωτισμού» ήταν εν μέρει αληθινή. Επομένως, μπορεί κάλλιστα στα μέσα του μήνα να βιώσουμε το ίδιο «φωτιστικό γεγονός». Ή ακόμα και «τρεις μέρες σκότους», οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις.
thebigtheone

https://korakas-news.gr/2023/11/apomenoyn-evdomades-i-kai-meres-mechri-na-emfanistei-o-nimpiroy-ston-oyrano.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Αφού δεν υπάρχει αυτός ο πλανήτης. Τι ανοησίες γράφονται εδώ; Τα ελληνικά αστεροσκοπεία μας λένε ψέματα δηλαδή; Ότι να ναι το άρθρο.

  2. ΕΛΛΑΝΙΑ 11/10/2023 @ 3:08 ΜΜ

    Υπάρχει ο πλανήτης ηδεξερω κι εγώ τι άλλο είναι.
    Το έχω δει σε όνειρο πριν 15 με30 χρόνια και δε θα είναι κόκκινος. Θα είναι σαν πορτοκάλι κάπως σα του ροδάκινου το χρώμα. Και θα ειναιμεγαλος σε χλμ έκταση. Ας ελπίσουμε η βαρυτική του έλξη να μην επηρεάσει αυτήν της γης γιατί κλαφτα χαραλαμπε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*