Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:55 - 06/11/2023

Τὸ Μαντεῖον τῶν Δελφῶν Ἀδελφῶν ξανὰ χρησμοδότησε!….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τὸ Μαντεῖον τῶν Δελφῶν Ἀδελφῶν ξανὰ χρησμοδότησε!….

Ἂν κάνετε παιδιὰ θὰ τὰ σφραγίσουν & χαράξουν & ἀφανίσουν πολλαπλῶς, ἂν δὲν κάνετε παιδιὰ θὰ ἐξαφανειστεῖτε!

Ἤξεις ἀφήξεις παραφήξεις….

Θὰ ζήσουν κάποιοι 100 ἔτη νὰ περάσουν αἱ μπόραι τῶν 3,5 ἐτῶν γιὰ νὰ τεκνοποιήσουν μετά;…..

Ἐλπίδα σημαίνει νὰ ἀναβάλλεται ξανὰ & ξανὰ ἐς ἀεὶ ἡ ἀναπόφευκτη ἧττα…..

Ἢ τὸ Πρόγραμμα, εἶναι ἄλλον….. !

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Γεια σας κ. Παναγιώτη. Γέλασα από καρδιάς ξανά. Τώρα δηλ. Ένας Σοφρων άνθρωπος γύρω στα 50,σε τι μπορεί να ελπίζει;
    Το ευτυχές Σενάριο θα είναι να προσφύγει στο βάθος των Δασών, στη θαλπωρή της Ψυχής του. Και να ελπίζει ότι θα ζήσει ως τα 80..οπου δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο, και ίσως με χαρά Αντικρυσει την Ανακαίνιση του Σύμπαντος Κόσμου. Η, το Πρόγραμμα είναι Άλλον!! Σας χαιρετώ. Εγκαρδιως. (μη χάνουμε την ελπίδα μας… Χα!)

  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ 11/06/2023 @ 8:55 ΜΜ

    Πάνο, γεια χαρά.
    Για το μαντείο των Δελφών.. δεν έχω να πω, τίποτα.

    Όσο για την ελπίδα όπου κρατιέται είς την ΠΊΘΟ της ΠΑΝΔΏΡΑΣ,
    κυριολεκτικά δεν υπάρχει φόβος ούτε για αστείο!
    Διότι ελπίδα,τόσο η έννοια ως λέξη, πνεύμα και ετυμολογία.. εμπεριέχει όλη την αλήθεια!
    Με λίγα λόγια κομμάτι κομμάτι συνθέτουμε ξανά την ολότητα της ύπαρξης μας.
    Η ελπίδα.. πάντα είναι το κίνητρο, για μήν χαθεί η οδός.

  3. ΠάνοςΓέριμου 11/06/2023 @ 10:22 ΜΜ

    TSAI μου, σε αυτόν το άλλον πρόγραμμα, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, που δεν τολμώ να ειπώ διότι θα προξενήσω σκάνδαλα και φαντάστου ότι ήδη έχω προξενήσει σκάνδαλα, τι σοβαρό είναι αυτό! Ίσως να είσαι από τα ολίγα άτομα που δεν θα σκανδαλιστείς ή μάλλον θα συγκρατηθείς διότι υπάρχει περίπτωση να μην συνταρακτείς, εμένα με συνταράσσουν κάθε φορά που τες σκέπτομαι. Αν τες πώ τώρα ίσως να είμαι σχήμα λόγου “προφήτης” χαχαχα, αλλά είναι πολύ σκληρές και αποκαλύπτεται έναν σχέδιον πολυσχιδή που μόνον άνθρωποι που ξεπέρασαν υπεροβολικά την γήινη εθνικότητα μπορούν να αντέξουν. Σκέπτομαι να το σύρω κάποια ημέρα, αλλά θέλω να είσαι παρούσα να το σχολιάσεις! Σημείωσε ότι κάποιες διαπιστώσεις από το 2010 δεν τες έλεγαν επειδή οι Έλληνες ήσαν σε παραλύρημα “Ελ”, μετά τες είπα & κάποιοι ακόμη δεν προσγειώθηκαν, ούτε βέβαια ποτέ απογειώθηκαν, φαντάζονταν. Οι λεπτομέρειες που αναφέρομαι ώρες ώρες με λογαριασμόν λογικής φαίνονται ότι αν δεν είναι μέρος του τελικού σχεδίου του προγράμματος τότε το όλον προγραμμα φαίνεται αναξιόπιστον ή άλλως πως, εικαστικά πάντοτε…. Από την άλλη είναι όλον το μεδούλι του Ηρωισμού σε Πνευματικό Επίπεδο και παρότι σε γήινο επίπεδον θα γίνονταν δεκτές οι ίδιες λεπτομέρειες ως πρόγραμμα, σε Πνευματικόν θα σκανδαλίσει σφόδρα πιστούς & άπιστους…. Βασικά οι λεπτομέρειες αυτές δεν χαλούν το πρόγραμμα το ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟ+ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ…. Ξέρω ότι εάν σου δώκω 2 με 3 κλειδιά εσύ θα τες καταλάβεις μάλλον…. Ο Θεός μαζύν σου!

  4. ΠάνοςΓέριμου 11/06/2023 @ 10:31 ΜΜ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ χαίρε επίσης, είμαστε στο ίδιον Πνεύμα, περιττόν να σου πώ περισσότερα εκτός εάν το κάνω για να αναγνώσουν άλλοι, λοιπόν όσα έγραψα στην ΤΣΑΙ ανωτέρω ισχύουν απολύτως και δι’ εσένα! Ο Θεός μαζύν σου!….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*