Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:02 - 05/11/2023

Γιατί οι κίνδυνοι με την ψηφιακή νοημοσύνη που θα αντιμετωπίσει ο άνθρωπος στο άμεσο μέλλον (κυρίως στο χώρο της εργασίας) μπορεί να είναι καταστροφική.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μετά το τελευταίο άρθρο που ο Έλον Μασκ προειδοποίησε ότι δεν θα υπάρχουν θέσεις εργασίας στο μέλλον και ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι σε θέση να κάνει τα πάντα, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak. Θα προσπαθήσουμε να δούμε σε τι σημείο είναι απειλητική η ψηφιακή νουμοσύνη για τον άνθρωπο.

Καταρχάς, τα λόγια του Έλον Μασκ απηχούν σε πολύ πιο κυνικές δηλώσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν απο ανθρώπους με εξουσία, που όπως έχει αποδειχθεί απο τα έργα τους αλλα και απο τα ίδια τα λεγόμενα τους, δεν θέλουν σίγουρα το καλό μας.

Yuval Noah Harari: «για ποιο λόγο χρειαζόμαστε τους ανθρώπους». Σε ερώτηση για το πώς θα είναι το μέλλον, ο Yuval Noah Harari, κορυφαίος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Κλάους Σβαμπ, απάντησε:

«Το μείζον πολιτικό και οικονομικό ερώτημα του 21ου αιώνα θα είναι “για ποιο λόγο χρειαζόμαστε τους ανθρώπους ή τουλάχιστον γιατί χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους”». και συνέχισε ακόμα πιο κυνικός λέγοντας πως «Επί του παρόντος η καλύτερη εικασία που έχουμε είναι ότι πρέπει να τους κρατήσουμε χαρούμενους με φάρμακα και βιντεοπαιχνίδια».

Θα μας είστε άχρηστοι

O Υuval Noah Harari, έχει μιλήσει για την νέα «άχρηστη τάξη» ανθρώπων που δεν έχουν αξία να προσφέρουν στην κοινωνία και η οποία θα δημιουργηθεί μετά την εφαρμογή του Great Reset, περιγράφοντας ένα πολύ άσχημο μέλλον για δισεκατομμύρια ανθρώπων.

«Από τη μία πλευρά, θα υπάρχει η εμφάνιση μίας νέας αναβαθμισμένης ελίτ αποτελούμενη από υπερ – ανθρώπους, αναβαθμισμένη από την γενετική – μηχανική, και από computer interfaces συνδεδεμένα με τους εγκεφάλους τους

Από την άλλη πλευρά, θα υπάρξει μία νέα τεράστια άχρηστη τάξη! Μία τάξη δίχως στρατιωτική ή οικονομική χρησιμότητα για την ελίτ και ως εκ τούτου δεν έχει καμία πολιτική δύναμη»!

Αυτά είχε δηλώσει ο Harari τον Απρίλιο του 2023:

Μπιλ Γκέιτς: Οι δάσκαλοι θα αντικατασταθούν σύντομα απο την τεχνητή νοημοσύνη

Ο δισεκατομμυριούχος παγκοσμιοποιητής Μπιλ Γκέιτς έκανε μια πρόβλεψη, ότι οι δάσκαλοι στα σχολεία θα αντικατασταθούν σύντομα με ρομπότ Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), τα οποία, όπως λέει, είναι πολύ καλύτερα από τους ανθρώπους.

«Ξέρετε, μπορεί να ακούει την ομιλία και να αναγνωρίζει την ομιλία καλύτερα από τους ανθρώπους. Μπορεί να αναγνωρίσει εικόνες και βίντεο καλύτερα από τους ανθρώπους. Ο τομέας στον οποίο ήταν ουσιαστικά ανίκανος ήταν στην ανάγνωση και τη γραφή. Δεν μπορούσες να πάρεις, ας πούμε, ένα βιβλίο βιολογίας και να το διαβάσεις και να περάσεις τις εξετάσεις AP».

Αν και ακόμα η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι αρκετά καλή για να «διδάξει» την ανθρωπότητα, ο Γκέιτς λέει ότι αυτό δεν είναι μακριά. «Έχουμε αρκετά δείγματα σε αυτόν τον τομέα ώστε να μπορούμε να πούμε ότι η εκπαίδευση μπορεί να γίνει», πρόσθεσε. «Λοιπόν, θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ορόσημο, μπορούμε να συμμετάσουμε σε έναν διάλογο όπου θα βοηθάμε να καταλάβουν τι τους λείπει. Και δεν είμαστε τόσο μακριά».

Οι δημοσιογράφοι θα αντικατασταθούν απο τεχνητή νοημοσύνη
Κάτι που είδαμε ήδη στην ΈΡΤ, οι δημοσιογράφοι θα είναι ένα απο τα πρώτα επαγγέλματα που θα αντικατασταθούν απο την τεχνητή νουμοσύνη.

Παρόλο που οι οργανισμοί μέσων ενημέρωσης χρησιμοποιούν πλήρως την τεχνητή νοημοσύνη, είναι κάτι που ακόμα κρατούσαν μυστικό.

Το Associated Press για παράδειγμα ήταν πρωτοπόρος στην εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στο newsroom του και αναφέρθηκε σε αυτό, στον ιστότοπό του .

Η Washington Post χρησιμοποιεί επίσης τεχνητή νοημοσύνη απο τις εκλογές του 2020 για να παρέχει ενημερώσεις εκστρατείας σε πραγματικό χρόνο στα podcast της.

Το μόντελινγκ θα αντικατασταθεί επίσης απο ψηφιακά τρισδιάστατα μοντέλα

Οι βαθιές απομιμήσεις ρεαλιστικών προσώπων που δημιουργήθηκαν από υπολογιστή υπήρχαν εδώ και καιρό, αλλά συνήθως υπήρχαν μόνο ως δισδιάστατες, επίπεδες εικόνες. Τώρα, έχουν φτάσει στο σημείο τα ψηφιακά μοντέλα να αντικαταστήσουν τα ανθρώπινα.

Μια γερμανική εταιρεία επινόησε ένα σύστημα στο οποίο «ψηφιακοί άνθρωποι» θα ποζάρουν για διαφημίσεις. Η ColorDigital λέει ότι τα StudioAvatars της είναι φωτορεαλιστικά με τρόπο που δεν έχουν ξαναδεί. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες «να δημιουργήσουν τη δική τους εντελώς μοναδική ομάδα ψηφιακών μοντέλων για χρήση στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ».

Τα μοντέλα Digi, τα οποία έχουν ήδη ονόματα όπως Joy, Nina, Noah και Theo, μπορούν να προσαρμοστούν και να εξατομικευτούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις μιας μάρκας.

Παρουσιαστές εκπομπών ριάλιτι

Είναι γνωστό ότι οι τηλεοπτικές εκπομπές διαγωνισμών ριάλιτι είναι από τις πιο φθηνές στην παραγωγή, αλλά αν έχουμε μάθει κάτι για τις επιχειρήσεις, είναι ότι τα στελέχη αναζητούν συνεχώς τρόπους για να εξοικονομήσουν χρήματα.

Το The Circle, ένα πρόγραμμα του Netflix, ξεκίνησε την τάση το 2020. Οι διαγωνιζόμενοι του, που ανταγωνίζονται για να δημιουργήσουν την πιο συμπαθή διαδικτυακή περσόνα ενώ βρίσκονται σε φυσική απομόνωση, λαμβάνουν προτροπές και εργασίες μέσω μιας τηλεόρασης με μεγάλη οθόνη στον χώρο τους.

Το Pressure Cooker, μια άλλη εκπομπή διαγωνισμού μαγειρικής στην οποία ο οικοδεσπότης αντικαθίσταται από έναν εκτυπωτή εισιτηρίων κουζίνας, επιτρέποντας στους διαγωνιζόμενους να λαμβάνουν οδηγίες και ψήφους με τον ίδιο τρόπο που θα έκανε ένας σεφ από τους πελάτες τους.

Το The Button, μια σειρά γνωριμιών στο YouTube που παράγεται από την Cut, το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα εισάγοντας ένα μεγάλο κουμπί ομιλίας που κάνει αστεία και προτρέπει τους συμμετέχοντες στα ραντεβού να κάνουν άβολες ερωτήσεις μεταξύ τους μέχρι να το πατήσει κάποιος, τερματίζοντας την συνάντηση και φέρνοντας άλλον συμμέτοχο.

Οι προβλέψεις δείχνουν ότι στο μέλλον, θέσεις εργασίας όπως ταχυμεταφορείς, αναλυτές επενδύσεων και εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών, ενδέχεται να αντικατασταθούν από τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση και να δημιούργησουν κενές πολλές χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ίσως οι παρουσιαστές ριάλιτι στη βιομηχανία του θεάματος, θα είναι το τελευταίο που θα μας πειράξει.

Οι μηχανές τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούσαν να «ελέγχουν τους ανθρώπους» για να λαμβάνουν αποφάσεις.

Η Maria Britton, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Trade Show Labs, δήλωσε στη The Sun: «Η τεχνολογία διαπερνά όλο και περισσότερο σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας, από το πώς παραμένουμε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους μας, εώς τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκουμε τις τραπεζικές συναλλαγές μέχρι το πώς μαθαίνουμε να εργαζόμαστε.

«Η αυξανόμενη εξάρτησή μας από την τεχνολογία θα μας καταστήσει ανίκανους να παίρνουμε αποφάσεις χωρίς να έχουμε πρόσβαση σε αυτήν.

Είμαστε πλέον τόσο εξαρτημένοι από την τεχνολογία που διαμορφώνει τη συμπεριφορά μας, τόσο σε αφηρημένα θέματα όπως σε πεποιθήσεις και αξίες, αλλα έχει ήδη αντικαταστήσει και την επικοινωνία μας. Το να αγνοήσουμε τη δύναμη της τεχνολογίας στην καθημερινή μας ζωή θα ήταν επικίνδυνο για το μέλλον».

Άλλοι επαγγελματίες της τεχνολογίας, συμφωνούν ότι η τεχνολογία επηρεάζει ήδη τις κρίσεις μας, επαναλαμβάνοντας τις ανησυχίες της Britton.

«Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιούνται ηθικά και ότι η ανάπτυξή τους δεν οδηγεί σε «εκμετάλευση» των ανθρώπινων διαδικασιών λήψης αποφάσεων», δήλωσε ο Greven Carl Manuel από το EmojiSprout.

Πρέπει επίσης να προσέχουμε πώς η τεχνολογία μπορεί να υπαγορεύσει τις ζωές μας —μέσω τεχνολογιών διαδικτυακής επιτήρησης, για παράδειγμα— πρέπει να λάβουμε μέτρα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των πολιτών όταν χρειάζεται».

Η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο παρουσίασε οπλισμένα ρομπότ με την «άδεια να σκοτώνουν»!

Η Dailywire.com αναφέρει: Η πρόταση εξουσιοδοτεί τις αρχές να χρησιμοποιούν τα ρομπότ για «εκπαίδευση και προσομοιώσεις, εγκληματικές συλλήψεις, κρίσιμα περιστατικά, απαιτητικές περιστάσεις, εκτέλεση εντάλματος ή κατά τη διάρκεια αξιολογήσεων ύποπτων συσκευών».

Η αξιωματικός του SFPD Eve Laokwansathitaya είπε στο The Verge ότι το τμήμα είχε ούτως η άλλως πάντα τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί θανατηφόρα βία όταν ένας ύποπτος απειλεί τις ζωές αξιωματικών ή μελών του κοινού και δεν θα πρέπει να μας κάνει έκπληξη.

“Το SFPD δεν έχει ακόμα κάποιο είδος συγκεκριμένου σχεδίου, για το πως θα χρησιμοποιήσει τα ρομπότ σε επικίνδυνες ή αυθόρμητες επιχειρήσεις όπου η ανάγκη για θανατηφόρα δύναμη θα ήταν μια σπάνια και εξαιρετική αλλα απαραίτητη περίσταση”, δήλωσε ο Laokwansathitaya.

Η Ghost Robotics, κατασκευαστής τετράποδων ρομπότ για τον στρατό, συνεργάστηκε με τη SWORD International για να κατασκευάσει ένα μηχανικό σκυλί που είναι ικανό να φέρει ένα τηλεχειριζόμενο τουφέκι στην πλάτη του.

Ο Ταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας Jordan Criss, επικεφαλής της 325ης Μοίρας Ασφαλείας, λέει: «Αυτά τα σκυλιά θα είναι ένα σύνολο ματιών και αυτιών ενώ θα υπολογίζουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων σε στρατηγικές τοποθεσίες. Θα είναι μια τεράστια ενίσχυση για το στρατό μας και θα επιτρέψουν την ευελιξία του προσωπικού μας».

Ο οπλισμός αυτών των ρομπότ προσθέτει μια νέα βαθμίδα ικανότητας για τα μη επανδρωμένα συστήματα καθώς θα μπορούσε να αυξήσει την ευελιξία τους όταν χρησιμοποιούνται σε διαφορετικούς στόχους. Ωστόσο, οι επιπτώσεις της χρήσης αυτών των σκύλων ρομπότ δεν είναι ακόμη γνωστές…

Οι «έξυπνες πόλεις» ή πιο σωστά τα «ανοικτά στρατόπεδα συγκέντρωσης», θα είναι το έναυσμα γιαυτή την δυστοπία.

Πληκτρολογήστε «Δίκτυα έξυπνων πόλεων» στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης και διαβάστε ό,τι εμφανίζεται.

Είναι κάτι περισσότερο από μεγάλες πόλεις. Διαθέτουν τεχνο-ολοκληρωτική υποδομή. Αυτό που είναι ακόμα υπό τον έλεγχό μας είναι τα σπίτια μας και, τελικά, οι ψυχές μας, και αυτό πρέπει να προστατεύσουμε από τα δαιμονικά πνεύματα ελέγχου που έχουν εξαπολυθεί στον κόσμο.

Θα είναι μια εξαιρετικά επεμβατική τεχνολογία – από αναγνώστες πινακίδων κυκλοφορίας έως SMART φώτα και SMART Poles, SMART αυτοκίνητα και SMART γειτονιές, SMART σπίτια και SMART συσκευές – όλα συνδεδεμένα σε 5G και ασύρματα επικοινωνούν μεταξύ τους.

Εάν προσέξετε, θα δείτε εκατοντάδες LED στους δρόμους και αυτοκινητόδρομους και σε πολλές περιπτώσεις είναι εξοπλισμένοι με κάμερες παρακολούθησης και ηχεία για ακρόαση. Επίσης για σταθμοί φόρτισης drones που θα μπορούσαν να οπλιστούν εναντίον πολιτών.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Έχει ήδη επιβεβαιωθεί, ότι οι μεγάλες τράπεζες και εταιρείες πιστωτικών καρτών παρακολουθούν τις αγορές σας και όλες οι μεγαλύτερες τράπεζες πειραματίζονται με μια «εθελοντική» εφαρμογή ανίχνευσης άνθρακα που σας ειδοποιεί για το αποτύπωμα άνθρακα. Αυτό είναι απλώς μια προθέρμανση για να κυκλοφορήσουν το νέο ψηφιακό χρήμα, όταν η παρακολούθηση της παραγωγής άνθρακα δεν εμπίπτει πλέον στην «εθελοντική» λειτουργία.

ΨΗΦΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ

Θυμηθείτε πώς λειτούργησε στο Κολοράντο το καλοκαίρι, όταν άτομα που εγγράφηκαν σε ένα «εθελοντικό» πρόγραμμα παρακολούθησης της θερμοκρασίας έχασαν ξαφνικά κάθε έλεγχο στους θερμοστάτες του σπιτιού τους.

Ο στόχος είναι να χαρτογραφηθούν ψηφιακά όλα τα πράγματα, ζωντανά και μη, ακόμα και κάθε δέντρο και θάμνος στη φύση θα έχει ψηφιακό αναγνωριστικό. Διότι μόλις τα καταλογίσετε και τα χαρτογραφήσετε, τώρα μπορείτε να τα ελέγχετε.

Η υποδομή για ένα αστυνομικό κράτος

Υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο ψηφιακές κάμερες παρακολούθησης συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο παγκοσμίως. Και 50 εκατομμύρια από αυτά βρίσκονται στις ΗΠΑ. Αυτό είναι περισσότερο κατά κεφαλήν από ό,τι έχουν στην Κίνα, σύμφωνα με τον Jabbi μηχανικός που εργάστηκε στη Silicon Valley για 25 χρόνια, συν-εφευρέτης δύο εφαρμογών κάμερας για κινητά τηλέφωνα..

Η διαφορά είναι ότι στην Κίνα οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο και συμμορφώνονται, επειδή γνωρίζουν ότι θα υπάρξουν κυρώσεις για παραβίαση των κανόνων. Ξέρουν ότι είναι σκλάβοι και το δέχονται.

“Στις ΗΠΑ το κάνουν ήδη αυτό (παρακολούθηση)”, λέει ο Jabbi. «Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν μας το έχουν πει ακόμα… Είμαστε ήδη στην αρχή ενός παγκόσμιου σύστηματος επιτήρησης».

Δεν είναι ανθρώπινα μάτια και αυτιά που παρακολουθούν ό,τι κάνουμε, όπως στη ναζιστική Γερμανία ή στην Σοβιετική Ένωση. Όχι, είναι η τεχνητή νοημοσύνη, η AI, που τώρα σε παρακολουθεί σαν τον φύλακα στη φυλακή.

Σε αντίθεση με την Κίνα, όπου οι σκλάβοι γνωρίζουν την τύχη τους στη ζωή, οι περισσότεροι Αμερικανοί εξακολουθούν να αγνοούν τους τοίχους της φυλακής που ανεβαίνουν γύρω τους. Αυτή η φυλακή είναι χτισμένη πάνω στην καταπίεση. Το θηρίο τρέφεται με δεδομένα. Τα δεδομένα σου.

Δεν το βλέπουμε γιατί τα εργαλεία καταπίεσης, τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην Κίνα, παρουσιάζονται διαφορετικά εδώ. Μας είπαν ότι οι κάμερες παρακολούθησης είναι όλες εκεί για να πιάσουν κακούς…

Είναι για την ασφάλειά μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΥΚΟΛΙΑ

Αυτές είναι οι 2 λέξεις που χρησιμοποιούνται πάντα.

Αν ξέρεις ότι δεν είσαι κακός, αλλά απολαμβάνεις την ευκολία, είναι δελεαστικό να πεις στον εαυτό σου: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω». Εάν εξακολουθείτε να έχετε αυτές τις σκέψεις, έχετε μια πολύ αφελή άποψη για το πώς λειτουργούν αυτά τα συστήματα και τι συνεπάγεται στη τελική ατζέντα τους.

Μόλις εγκατασταθεί αυτό το σύστημα, θα έχετε μια ψηφιακή ταυτότητα που θα απαιτείται για ΟΛΑ.

Τελικά, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε καμία κυβέρνηση ή δημόσιες υπηρεσίες, δεν θα μπορείτε να ταξιδέψετε πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη ή στο διαδίκτυο χωρίς ψηφιακή ταυτότητα.

Πιστεύουν ότι μπορούν να ξεφύγουν από αυτό επειδή 5,5 δισεκατομμύρια από τα 7,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους του κόσμου συμμορφώθηκαν ήδη με την πρόβα τζενεράλε, που ήταν το τρύπημα και το αποδέχτηκαν ως διαβατήριο για την είσοδο σε δημόσιους χώρους.

Θα σας ζητηθεί να αποδείξετε την ταυτότητά σας μέσω ενός ψηφιακού προγράμματος που περιέχει τους μοναδικούς βιομετρικούς δείκτες σας, μια εκτύπωση αντίχειρα ή μια σάρωση προσώπου. Τα κινητά τηλέφωνα ήδη μας ζητούν και μας προτρέπουν για αυτές τις πληροφορίες. Οι νέες άδειες οδήγησης θέλουν όλες βιομετρικούς δείκτες.

Το πρόσωπό σας θα συνδεθεί με ένα νέο ψηφιακό νόμισμα CBDC. Χωρίς αυτό, θα κλειδωθείτε έξω από το σύστημα – καμία δουλειά, καμία υγειονομική περίθαλψη, κανένας έλεγχος κοινωνικής ασφάλισης, καμία αγορά ή πώληση, τίποτα. Αυτό είναι το σχέδιο. Και αυτό θέλουν να το πετύχουν το αργότερο μέχρι το 2030. Πιθανότατα θα μας δημιουργήσουν το νέο σύστημα ψηφιακού χρήματος το 2023 και θα καταργήσουν σταδιακά τα μετρητά όλα μαζί λίγα χρόνια μετά.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Pascal Dratzidis 11/05/2023 @ 10:38 ΠΜ

    Όταν διάβασα αυτό το σχόλιο, αναρωτήθηκα : οι τόσες διαφημιστικές εταιρείες που θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή, σε ποιον θα απευθύνονται; Σε ρομπότ; Ρομπότ θα τα φοράνε; που δεν νιώθουν; που δεν εκφράζουν άποψη; που δεν έχουν συναισθήματα; Η όλη αυτή η κατάσταση, είναι ΑΡΡΩΣΤΗΜΈΝΗ ! Είναι αρρωστημενη γιατί μας κυβερνούν αρρωστημενοι άνθρωποι. Και, γιατί εμείς όλοι μας είμαστε πνευματικά άρρωστοι. Ο Πατροκοσμάς δεν μας τα είπε αυτά ; θυμάστε;: θα σας κυβερνούν τα άλαλα και τα μπαλαλα.

  2. Δεν υπάρχει πιο ταπεινωτικο σενάριο για τον Άνθρωπο. Βέβαια μόνοι μας ευτελισαμε τις αξίες μας, Αλλά έχουμε δικαίωμα να τις αλλάξουμε. Σε αυτή την Ατραπό των Σβαμπ Μασκ κλπ. Ο ανθρωπος ως Ανώτερο Ον στον πλανήτη τελειώνει. Οι ηλικίες 30-40 ετών.. Πρέπει να το δουν πιο ξεκάθαρα απ όλους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*