08:46 - 27/10/2023

Οπλισθείτε για να σώσετε την χώρα σας και τις οικογένειές σας

Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Υπάρχει στην Ευρώπη μια τάση οι άνθρωποι ν’ αγοράζουν όπλα φοβούμενοι ότι πλησιάζει κάτι κακό. Κάτι αιματηρό. Στις ΗΠΑ, επισήμως, η κατάσταση με τα κυκλοφορούντα όπλα είναι σαφής και αποκαλυπτική με την ακόλουθη φράση. «Τα κυκλοφορούντα νομίμως όπλα είναι περισσότερα από τους κατοίκους». Στην Ευρώπη, τα πρωτεία οπλοκατοχής κατέχουν χώρες – εκπλήξεις, με κυριότερη την «δημοκρατική» και «πλούσια» Ελβετία. Θα δούμε τα στοιχεία παρακάτω.

Αφορμή για να γραφούν τώρα όλ’ αυτά στάθηκε μια δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού της Σλοβενίας – η οποία είναι μια φιλήσυχη και καλόβουλη χώρα – του Janez Janša. Η δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού μέσω του δικτύου Χ, προκάλεσε αίσθηση στους Σλοβένους διότι προήλθε από άνθρωπο ο οποίος διετέλεσε Πρωθυπουργός της χώρας και ως εκ τούτου γνωρίζει πάρα πολλά. Το κόμμα του, το Σλοβενικό Δημοκρατικό Κόμμα, κατέχει το 32% των εδρών του Σλοβενικού Κοινοβουλίου. Ο Janez Janša άρχισε την δήλωση του με την φράση: «Οπλισθείτε νόμιμα».

Στην συνέχεια έγραψε ότι «Όλοι οι «έξυπνοι» κατάλαβαν το κάλεσμα». Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, οι κρατικοί αξιωματούχοι από τον Ιούνιο αγνοούν τις εκκλήσεις του κόμματος του Janez Janša, που ζητά την σύγκληση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για να συζητηθούν μέτρα για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και τη διαχείριση των κινδύνων για την ασφάλεια.

Ο πρώην Πρωθυπουργός έγραψε ότι «κατέστρεψαν (σ.α. οι σημερινοί κυβερνώντες) τον φράχτη και τώρα, πανικόβλητοι επαναφέρουν τον έλεγχο στα σύνορα με τους γείτονές τους, αλλά απλώς εκτρέπουν τη ροή των παράνομων από τους δρόμους στα βαγόνια». Αναφέρθηκε επίσης στον υπουργό Άμυνας Marjan Sarac και είπε ότι διευθύνει το τμήμα του σαν ριάλιτι.

Συνέχισε ο Janša, «Η πίεση της μαζικής παράνομης μετανάστευσης καταστρέφει ριζικά τον υπάρχοντα τρόπο ζωής στην ΕΕ και ενισχύει μαχητικούς, φιλοτρομοκρατικούς πυρήνες στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Οι κάποτε ασφαλείς και επιτυχημένες πόλεις βλέπουν μια άνευ προηγουμένου αύξηση της εγκληματικότητας. Δυστυχώς, αυτό περιλαμβάνει και τη Λιουμπλιάνα. Με την τελευταία εισβολή Παλαιστινίων τρομοκρατών στο Ισραήλ, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά πόσο σημαντικό είναι ο λαός να είναι καλά και νόμιμα οπλισμένος», αναφέρεται στην ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού της Σλοβενίας.

Ο Janez Janša ολοκλήρωσε την ανακοίνωσή του με «τρεις επισημάνσεις που τις καταλαβαίνουν άριστα οι μορφωμένοι: 1. Ότι με μεγάλη πιθανότητα μπορούμε να περιμένουμε αυστηροποίηση της κατάστασης ασφαλείας, 2. ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι σχεδόν ικανή για έγκαιρες αξιολογήσεις, προετοιμασίες και ενέργειες, και 3. Ότι λοιπόν ο καθένας έχει δικαίωμα και καθήκον να κάνει τα πάντα στο πλαίσιο της συνταγματικής τάξης για να προστατεύσει την οικογένεια και την πατρίδα του».

Η είδηση δημοσιεύθηκε με τίτλο: «Ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβενίας, Janez Janša, κάλεσε τους Σλοβένους να οπλιστούν νόμιμα». Όλ’ αυτά έγιναν με αφορμή όταν μια ομάδα φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών προσέβαλε εβραίους και ζήτησε την καταστροφή του Ισραήλ στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας, τη Λιουμπλιάνα.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε ο Janša δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, ακόμα και σε αυτούς που δεν το θέλουν. Σκέφτομαι τους ριζοσπαστικοποιημένους αστέρες των ΜΜΕ που κατά τη διάρκεια του Covid καλούσαν σε παράνομη συμπεριφορά σε καθημερινή βάση και υποστήριζαν αυτούς που το κάνουν και τώρα τρομοκρατούνται όταν κάποιος προειδοποιεί έγκαιρα για κίνδυνο και ζητά νόμιμη συμπεριφορά. Οι έξυπνοι κατάλαβαν το κάλεσμα.

»Οι έξυπνοι και οι υπεύθυνοι θα το φροντίσουν. Οι υπόλοιποι ας εμπιστευτούν τον Golob, τον Poklukar και τον Sarac (ή ακόμα και τη Jenul, τον Kovacheva, τον Muka και τις παρελάσεις υπερηφάνειας) ότι είναι ικανοί να προστατεύσουν τη Σλοβενία, αλλά και αυτούς προσωπικά, σε περίπτωση τρομοκρατικών επιθέσεων».

Σημειωτέον δε ότι ο νυν πρωθυπουργός της Σλοβενίας Golob δήλωσε πρόσφατα ότι, η μόνη λύση στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης είναι η νομιμοποίηση! Παντού γίνονται τα ίδια!

Ο Janša δήλωσε επίσης : «Πιστεύουμε ότι οι Σλοβένοι αστυνομικοί θα προτιμούσαν να αποτρέψουν την παράνομη μετανάστευση παρά να παίξουν το ρόλο των οδηγών ταξί στα κέντρα ασύλου. Ο υπουργός Poklukar δεν είναι ικανός να χτίσει αστυνομικό τμήμα στην Ivanchna Gorica, επομένως οι κάτοικοι της Suho Kraina πρέπει να του δημιουργήσουν μια φρουρά του χωριού». Δίδει δηλαδή μια ιδέα προστασίας των χωριών που δεν έχουν αστυνομικά τμήματα πώς να προστατευθούν!

Στην Ευρώπη η οπλοκατοχή των πολιτών, η νόμιμη οπλοκατοχή, σύμφωνα με στοιχεία παρουσιάζει αυξητική τάση. Τα δημοσιευόμενα στοιχεία είναι σαφή. Τα περισσότερα όπλα στην Ευρώπη, σύμφωνα με την “The Washington Post” τα έχουν οι Φιλανδοί και οι Ελβετοί.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα στην Ελβετία αντιστοιχούν 48,7 όπλα (ανά 100 κατοίκους) και στην Φινλανδία 45,3. Ακολουθεί η Σερβία με 38,7. Κατόπιν από 30,3 έως 31,6 όπλα ανά 100 κατοίκους υπάρχουν στις: Νορβηγία, Σουηδία, Ισλανδία(!!!), Γαλλία, Γερμανία και Αυστρία. Αν εξαιρεθεί η Γαλλία, το συμπέρασμα είναι οφθαλμοφανές. Ακολουθεί το κρατίδιο των Σκοπίων με 24,1 και η Ελλάς με 22,5. Η Τουρκία έχει μόνο 12,5 και η Αλβανία 8,6.

Μεγάλη αυξητική τάση οπλοκατοχής παρουσιάζουν τελευταία οι, Γερμανία, Αυστρία, Σουηδία και Γαλλία. Χώρες οι οποίες δέχονται μεγάλο όγκο μεταναστών.

Μεγαλύτερη σημασία έχουν όμως τα αδήλωτα ή παράνομα όπλα και εκεί επικρατεί χάος. Το απόλυτο χάος. Μόνο οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών θα γνωρίζουν αλλά κι αυτές όχι απόλυτα. Πάντως, σύμφωνα πάντα με επίσημα στοιχεία, τα περισσότερα αδήλωτα όπλα είναι σε Ρωσία και Σερβία, άρα αυτό ίσως θα επεκτείνεται και σε άλλες πρώην ανατολικές χώρες.

Τι συμβαίνει; Όλοι άρχισαν να γίνονται ξαφνικά πολεμοχαρείς; Στην Ελλάδα υπάρχουν παράνομα όπλα; Σίγουρα θα υπάρχουν αλλά που να βρίσκονται; Πόσα όπλα μπήκαν στην χώρα όταν οι αλβανοί λήστεψαν τις αποθήκες όπλων του Χότζα; Άγνωστο. Υπάρχει και ακόμη ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα. Πόσα όπλα έχουν οι «επενδυτές»; Άγνωστο κι αυτό. Ένα όμως είναι σίγουρο. Ότι έχουν όπλα που ίσως τα στρέψουν εναντίον μας.
Ως υποψία προσεχών επικινδύνων καταστάσεων αναφέρω το παρακάτω γεγονός. Στην Θεσσαλονίκη, σε κεντρικότατο σημείο, και σύμφωνα με εκεί διαδόσεις, συνέβη το εξής. «Λιαζόμενος επενδυτής» κατελήφθη προφανώς από επενδυτική μανία και θέλησε να βελτιώσει την οικονομική του κατάσταση διακόπτοντας τον αδρανή επ’ αμοιβή βίο του.

Άρπαξε εν ψυχρώ το κινητό κάποιου νεαρού περιπατητή που βάδιζε στην οδό Εγνατίας, στην Ροτόντα, από τα χέρια του και άρχισε να τρέχει. Μπροστά έτρεχε ο απρόσκλητος αλλογενής και πίσω του ο εντέχνως και συνεχώς εξαντλούμενος ψυχοσωματικά γηγενής. Κάποια στιγμή ο αλλογενής μπήκε σ’ ένα κτήριο από μια μικρή πόρτα σε κτήριο ευρισκόμενο δίπλα στον Ιερό Ναό που βρίσκεται εφαπτόμενος σχεδόν στην Ροτόντα. Ο γηγενής τον ακολούθησε. Κάποια στιγμή, λίγα μέτρα μετά την είσοδο, κάποιος «φύλακας» αλλογενής πάλι, είπε στον γηγενή ότι δεν μπορεί να μπει μέσα. Από τα νεύρα του ο γηγενής του είπε ότι «αυτός που πέρασε τώρα μέσα μου έκλεψε το κινητό» και βίαια πέρασε μέσα σε χώρο στον οποίο είδε χαλάκια και κάποιους γονατιστούς. Αλλά είδε και κάτι άλλο. Όπλα. Αρκετά όπλα. Μετά απ’ αυτό έφυγε τρομαγμένος και διέδωσε το γεγονός.

Αυτό είναι ένα μεμονωμένο γεγονός που φυσικά μπορεί να είναι μόνο διάδοση. Αν όμως, ΑΝ, είναι αλήθεια, τότε τα πράγματα είναι περισσότερο σοβαρά απ’ όσο νομίζουν κάποιοι. Υπάρχει και μαρτυρία και κάποιου Έλληνα, ο οποίος βοηθά και δίνει δουλειά σε ανθρώπους από την Ισλαμική Δημοκρατία του Πακιστάν. Του είπαν όμως οι άνθρωποι αυτοί ότι ο εργοδότης τους είναι καλός άνθρωπος και τους βοηθάει άλλα ΑΝ πάρουν διαταγή να τον σκοτώσουν, θα τον σκοτώσουν. Ας το αγνοήσουμε κι αυτό. Εξ άλλου σε λίγο τα πάντα θα φανερωθούν.

Ας σκεφθούμε τα λόγια του πρώην Πρωθυπουργού της Σλοβενίας, αλλά κυρίως το «γιατί» τα ξεστόμισε: «Οι έξυπνοι και οι υπεύθυνοι ας οπλισθούν νόμιμα για να σώσουν την χώρα και τις οικογένειές τους από την μετανάστευση».

Χρήστος Μαντζιάρης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*