Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:39 - 14/10/2023

To «Ισραήλ» που θα μας λύσει το Τζυπριακό, επένδυσε 110 μικροουρανοξύστες σε κατεχόμενα [για όσους δεν γνωρίζουν] Τρίκωμα-Γαστρία, δες τη συνέχεια σ’ ενδιαφέρει άμεσα….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

To «Ισραήλ» που θα μας λύσει το Τζυπριακό, επένδυσε 110 μικροουρανοξύστες σε κατεχόμενα [για όσους δεν γνωρίζουν] Τρίκωμα-Γαστρία, δες τη συνέχεια σ’ ενδιαφέρει άμεσα….

To «Ισραήλ» που θα μας λύσει το Τζυπριακό, επένδυσε 110 μικροουρανοξύστες σε κατεχόμενα [για όσους δεν γνωρίζουν] Τρίκωμα-Γαστρία όπως κάνει & στη Παλαιστίνη. Επένδυσε μέσω δόλιων επιτοκίων από Πρωταρά ως Πάφο. Επί+ένδυσης = προβατοφόρος λύκος, αγγλιστί in+veast+ment = in veast = beast = βιαστής, ούτε τη γλώσσα μας γνωρίζουμε. Πληρωμένοι στρατιωτικοί τα όπλα στους επενδυτές λαθρό, ξελαθρό, παραλαθρό, εβραίους, μαύρους, άραβες, ρώσσους, ουκρανούς, μασόνους, εβροππέους που ανάδειξαν χεόν/θεόν τον pushτη κ@λο. Όταν θα μας σφάζουν τούρκοι δεν θα γίνω φονιάς για τες περιουσίες των επενδυτών, χαχαχα, ΤΙ+ΜΗΣ ενέκεν, δηλών απλήρωτος Πατριώτης & Τριαδικού Θεού Πατριώτης, έρχεται ΝΕ ΜΕ ISIS εκ Θεού άφεση & σατανά δικαίωμα….

Αφού τα αμέρικαν αεροπλανοφόρα ήσαν καθ’ οδόν άρα γνώριζαν την στημένη επίθεση της στημένης προδοτικής Χαμάς κατά Παλαιστηνιακού Λαού με ψευδαισιήσεις συνάμα & εννοείται εντός των προδοτών και εξαπατημένοι πατριώτες τους, πολλά αεροπλάνα με εβραίους ήσαν έτοιμα κατεβάζοντας πλήθος επενδυτών στα αεροδρόμια της Κύπρου.

Πρώτη τους μέριμνα να αγοράσουν περιουσίες αφού είναι όλες στα σφυριά των μασονικών επενδυτικών εταιρειών που τα μεταβίβασαν οι μασονικές τράπεζες που τα πήραν όλα μετά από έναν υπομονετικό πολυπαίγνιον μερικών δεκαετιών παγιδανάπτυξης επιτοκίων, κρίσεων, παρακρίσεων, εξαπατήσεων, πλανήσεων, αποπλανήσεων & όλα συμπίπτουν με την ώρα που οι επενδυτές σε διάφορα χρονικά πλαίσια είναι σε διάθεση εξαγοράς ολόκληρης χώρας, πρώην Ελληνικής!

Η μόνη περιοχή που δεν είχαν αγοράσει πολλά ακίνητα οι οβραιοί ήταν η Πάφος & τώρα εξαπολύθηκαν εκεί. Το έργον επαναλήφθηκε, όταν κάποτε πήγαν στην Παλαιστίνη οι οβραιοί τους ερώτησαν οι Παλαιστήνιοι Φιλισταίοι [Φίλοι των Ιστίων καραβιών] Ελληνογενείς νησιώτες & κυρίως Κυπραίοι & Κρητικοί τι γυρεύουν εκεί & οι οβραιοί τους απάντησαν ήρθαμε προσωρινά μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος στην Εβρόππα, μας κυνηγάει ο Χίτλερ [δήθεν, από ροθλύκων γόνος σατανοσιωνιστής]. Εντάξει τους, είπαν, έκτοτε εισίν προσωρινά & αλλά ασπούμε ότι κάποτε κατοικούσαν εκεί, θέλουν να εξαφανίσουν τους Παλαιστήνιους και να αρπάξουν το 90% της Μέσης Ανατολής όπως δήλωσε ο κιναιδίσταρους Ερρίκος Καλι(θεότητα οργιάζουσας σατανοθεότητας Ινδίας)κατρζιαροκκίσσινκερ [ο αρχιτέκτονας της καταστροφής της Κύπρου 1960-1974 μ.Χ. που όλη πολυκομματική & επιχειρηματική μαζοναρία Κύπρου & Ελλάδος του προσκυνεί τα γλούτια] σε ζωντανή μετάδοση έτος 2014 μ.Χ. από το χρημα+τιστήριον Νέας Υόρκης [με σύμβολον το 666 απέξω] & ο Σαττανιάχου βαστάει επί χάρτας….. Καμμία ομοιότητα με την σύμπτωση…..

Πριν άγουν προς Παλαιστίνη οι τότε οβραιοί στο Β΄ΠΠ έμειναν ολίγον εις τον λιμέναν της νυν κατεχόμενη Αμμόχωστον. Έκτοτε ψιθυρίζετο ότι κράτος τους το «Ζαβοϊσραήλ» όχι το κανονικό θα κάνει την Κύπρον, εντούτοις, όπως είπα σε πολλά άρθρα αυτό αλήθευε & συνάμα ψεύδετο, καθότι ήθελαν κράτος εις τους Αγίους Τόπους και προέκταση την Κύπρον όπερ και έγινε έως τες εσχατιές της Μέσης Ανατολής που θα διεξαχθή στημένα ο Γ΄ΠΠ ώστε να πέσουν όλα & όλοι και να επέλθει το χάραγμα Αντιχριστοπωλημενοσατανοπωλείτη…..

Ασπούμε ότι τους χωρούσαν οι Αγίοι Τόποι, αυτοί τα θέλουν όλα και βεβαίως, οι υπόλοιποι άραβες ματαίωναν επιθέσεις κατά «Ισραήλ» επειδή είχαν όμηρους & τείχος τους Παλαιστήνιους και «αγαθοεργείς» πράξεις παραχώρησης ύδατος, ρεύματος και άλλων χρειώδη, άρα τεχνηεντώς «φάνηκαν» και καλοί, αλλά τα φαινόμενα εξαπατούν, γνωστή παροιμία από Αστροφυσική έως Πωλειτική & σας εξαπατούν σε όλα τούτα…..

Έχουν δύο τρόπους μόνον εξόντωσης, ή με την εξόντωση της Ηθικής Συνείδησης και Πατριωτικής Συνείδησης ή με εξόντωση βιολογική. Όποιος δεν εξοντωθεί με προπαγάνδα εξοντώνεται με σφαγή όπως τώρα σε Παλαιστίνη & αλλού και όσα μέρη ακολουθήσουν. Όσοι επιβιώσουν μετά την σφαγή ως Ανυπότακτοι ή υποταγμένοι της προπαγάνδας, πάλαι θα εξαφανιστούν διά της φυσικής εξόντωσης, αφού οι υπηρέτες τους θα είναι μεταλλαγμένα ανθρωποειδές που επειδή έχουμε την λέξη Μετάνοια που ουσιαστικά σημαίνει νοία/νους επιστρεφόμενος εις την Ηθική ή και επιστροφή μετά εις τον σώφρων νου, έκαναν την αντίστοιχη προπαγανδιστική λέξη μετάνθρωπος, είτε μετά το τέλος της ανθρώπινης υπόστασης σου και των μέλλοντων εκγόνων & με αυτόν δηλώνουν ότι οι ίδιοι δεν ήσαν, δεν είναι & δεν θα είναι ποτέ άνθρωποι αλλά υιοί & θυγατέρες Διαβόλου όπως τους είπε Ο Χριστός, ερευνάτε τας Γραφάς, ούτε Γράμμα ενσφαλμένον βάσει συνεχών εξελίξεων….. Μην δράτε ως Μαλαθάνες δράτε ως υιοί & θυγατέρες Τριαδικού Θεού…..

Όταν δύο θα συναντιούνταν σε γαμήλια δεξίωση, ο μεν εκκίνησε όχημαν μία ώρα πριν και ο άλλος οκτώ ώρες πριν, ομοίως και τα αεροπλανοφόρα του «Ισραήλ» με σημαία βαβυλώνος αμέρικας εκκίνησαν προς την Παλαιστίνη, πριν αρχίσει ο στημένος «αιφνιδιασμός» των «Ισραηλινών» που σκηνοθέτησαν κινηματογραφικώς οι ίδιοι & συ πιστεύεις μέχρι και τους εξωγήινους δαίμονες τους που κατεβάζουν με την μαγεία της Σολομωνικής & με ολογράμματα και κατασκευασμένα διαστημόπλοια που έχουν κινηματογραφηθεί σε παρέλαση της Νέας Υόρκης από την δεκαετία του 1950 μ.Χ., κατά τ’ άλλα είσαι ερευνητής και πανέξυπνος δίχως να έχεις ελέγξει σε βιβλία, άρθρα, αφηγήσεις, μαγνητοσκοπίσεις, τουλάχιστον 100.000 διαφορετικές πληροφορίες, ναι τουλάχιστον !

Λοιπόν, ως Πατριώτης που αφιέρωσα αμισθί & συνάμα με πολλαπλές ζημίες & υπερζημίες προσωπικές & ψυχικές, Τιμής Ένεκεν δεν θα πολεμήσω διά να υπερασπίσω τες περιουσίες των λύκων επενδυτών, που ασχέτως της έκβασης του πολέμου θα είμαι πρόσφυγας, μετανάστης, πτωχός και δευτεροπολίτης εις την χώραν & ο πόλεμος θα γίνει διά να εξουδετερωθούν οι έντοποι Ελληνοκύπριοι & Μωεμαθανοκύπριοι. Άλλωστε και οι Μωαμεθανοί της Κύπρου βιώνουν δράματα από επενδυτές και κουβαλητούς λαθρό, παραλαθρό, ξελαθρό, εισαγώμενους Μωαμεθανούς από όλη την Αφρική, Καύκασον, Μέση Ανατολή & η πληθώρα των Μωαμεθανών Κυπραίων εξενητεύτηκε προ δεκαετιών και συνεχίζει να το κάνει…..

Πατριώτης είναι όστις δεν πολεμάει διά τα ιδιαίτερα συμφέροντα άλλων και δη απατριωτικών συμφερόντων, σε αντίθετη περίπτωση είσαι και Μαλαθάνας & αδικαιολόγητος φονέας. Εάν δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις έχεις έναν άλλοθι Μαλαθάνα, άμα το συνειδητοποιήσεις, δεν μπορείς να έχεις συγχώρεση. Το να πολεμήσει επιλεκτικώς διά την οικογένεια και Συμπάτριδους είναι άλλον θέμα σε μικρές μάχες, το να σπεύσεις εις το μέτωπον να σκοτωθείς διά να σου επιβάλουν ύστερα είτε «νικήσεις» είτε ηττηθείς [είναι το ίδιον] Καρτοπωλείτισσα & Χάραγμα, ε είσαι πολύ Μαλαθάνας της ρήσης των πρωτόκολλων των σατανοσοφών της σατανοσιών: θα οδηγούμε τους λαούς από πλάνη σε πλάνη. Ώσπου να τους εξαφανίσουν, εξουδετερώσουν, κουράσουν και καταβάλουν, επειδή δεν γνωρίζουν & συνάμα δεν τους αφήνουν να δράσουν σε σωστές άμυνες και ο καθείς ιδιώτης = idiot όπως ονόμασε ο Άγγλος Γλωσσολόγος τον ηλίθιον = ιδιώτην, όχι συνενωμένον ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΙΣΤΑΜΕΘΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΠΙΠΤΩΜΕΝ ή Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ…..

Δεν ανήκω σε καμμία εταιρεία με το όνομα κράτος ή άλλως πώς διά να με διατάσσει τι να κάνω. Ανήκω εις Τον Τριαδικόν Θεόν που μου χάρισε την Συνείδηση μου……

Οι Του Τριαδικού Θεού με Τον Τριαδικόν Θεόν και οι των διαβόλων με τες εκατομμύρια μορφές, επενδύσεις, συμφέροντα με τους διαβόλους. Θυμάστε που σας το είπα σε ανύποπτον χρόνον κατ’ επανάληψη, ότι θα συμβεί, πέρασαν τα έτη ήρθαν οι ΚΑΪΡΟΙ…..

Ειρωνεία της Γλώσσας τα Γαστριά είναι παραφθορά από τα Καστριά επειδή δύο μικρόλοφοι στο χωρίον αυτόν φαίνονται ως κάστρα & τω όντι η αύρα έφερε να κτιστούν κάστρα μικροουρανοξύστες. Η Τρικωμίτισσα γη, μαζύν με την Σαλαμίνα/Άγιοι Σέργιος & Βάκχος, Μπογάζι, τα Γαστρία ενώθηκαν & έγιναν Εξακώμισσα και συνεχίζουν με την ειρωνεία της Γλώσσας οπου τα παρά μέσα χωριά ονομάζονταν προ 1974 μ.Χ. Ηνωμένες Πολιτείες/Πωλειτείες ήτοι Σπαθαρικόν, Άης Γιώρκης Σπαθαρικού, Αρναΐν, και κάποια άλλα πέριξ ως προέκταση & όντως έγιναν Ηνωμένες Πωλειτείες Επενδυτών οι περιοχές αυτές & όχι μόνον. Το Τρίκωμον είναι η κωμόπολις του αείμνηστου «μοναδικού» «προδότη» της Κύπρου όπως αποφάνθηκεν εντεύθεν & εντεύθεν η μασοναρία ήτοι του Γεώργιου Γρίβα Διγενή, τυχαία ανάγνωσα το άρθρον ενός άλλου Γρίβα διά τα τραγικά «κατοθρώματα» του σατανοδιονυσιασμού εις τον Ελληνισμόν, όνομα που συνδέεται με τραγωδίες. Τα καταστήματα & οικία Γρίβα Διγενή εις Τρίκωμον τώρα γραφεία του υιού Ραούλφ Ντεκτάς του Σερντάντ Ντεκτάς πρώτου ανηψιού όπως λένε της θυγατέρας του Γλαύκου Κληρήδη Καίτης…..

Ιδέστε τες φωτογραφίες και εξάξετε συμπεράσματα διατί οι Πωλειτικοί & υποπωλετικοί τους με μισούν όταν λέγω τες εξόφθαλμες αλήθειες! Πατριώτης σημαίνει υπηρέτης της Αλήθειας όχι συμφερόντων που διασπούνται σε επί μέρους δόλιες εργασίες εκ κομμάτων και άλλων τυραννικών κέντρων εξουσίας και καταστροφής ψυχών.

Σώστε με πλαστικοποίηση το άρθρον διά να θυμάστε εις τους αιώνες ότι η Κύπρος είναι Ελληνική ή «Ελληνική»…….

Σου ανοίγω τα ομμάτια διότι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ είναι η ψυχή σου, ούτε η «Πατρίδα», ούτε το κόμμα, ούτε οι ψευδαισθήσεις σου. Με το να παραμείνεις ειδωλολάτρης, προσωπολάτρης, κομματολάτρης, ψευδαισθησιολάτρης και να έχεις ευκαιρία να νικήσεις δεν θα την αντιληφθείς, δεν θα την αρπάξεις δεν θα την εκμεταλλευτείς, δεν θα μπορείς να ευκρίνεις & ευδιακρίνεις σωστά…… Σε οδηγούν από χαντάκι χαμένων σε χαντάκι χαμένων ώσπου να χαντακωθεί & η ψυχή σου! Βεβαίως είμαι εξεχωριστός αρθρογράφος, κάνε υπερβατικόν πολυδιαλογισμόν με θέμα τες φωτογραφίες ανάπτυξης Τρικώμου, Γαστριά, Μπογάζι, Βοκολίδα, Σαλαμίνα, Άγιοι Σέργιος & Βάκχος, με τους χαζζαρίτες της συναγωγής του σατανά Αποκάλυψη κεφ. 3 & τον Γεώργιον Γρίβαν Διγενήν που ειρωνεία της Γλώττης αναπάλιν Δι+Γενής = δύο γένη διαχωρισμός ή καταγωγή……

Εις το Τρίκωμον κατοίκησαν οι Μωαμεθανοκύπριοι της Σκάλας [Λάρνακας] εξού και καλείται Ισκελέ. Εις τα τούρκικα προστείθετε το φωνήεν ιώτα σε προσωνύμια, όπως Σμύρνη σε Ισμύρν, «εις την Πόλιν = Ινσταμπούλ» κ.α.

Όταν γνωρίζεις πολλές πληροφορίες δι’ άλλους & άλλα που δεν είναι χρήσιμες ή δεν μπορείς ή δεν επιδιώκεις να εκμεταλλευτείς, καταντούν εναντίον σου οιωνοί αιχμής…..

Ο μισθωτός Πατριώτης τον συμφέρει να τα βλέπει αλλιώς….. Βασικά τα βλέπει όπως και ο μισθωτός Προδότης!……

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 10/14/2023 @ 1:32 ΜΜ

    Μη τα λες αυτά, έχεις φαντασιοπληξία και ηλιθιότητα, λέει το 80% των (βλαμμένων) νεοελλήνων. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και άρχισαν κάποιοι που μέχρι χθες χλεύαζαν, λοιδορούσαν και αποδομούσαν, να αρχίζουν να ψυχανεμίζονται ότι κάτι έρχεται. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

  2. ΠάνοςΓέριμου 10/14/2023 @ 6:54 ΜΜ

    ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, πάντοτε αργά κατανοούν οι ανόητοι, και χλευάζουν την αγάπη μας, τα λέμε έστω για εκείνους τους ολίγους και τους αξιοπρεπείς που θέλουν να γνωρίζουν την αλήθεια & για να μείνει τινή προζύμη, εάν μείνει, Ο Θεός μαζύν μας φίλε!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*