18:22 - 05/10/2023

Άντρας έπιασε το Λόττο και παρέλαβε τα κέρδη με μάσκα για να μην τον αναγνωρίσουν οι συγγενείς και του ζητάνε δανεικά

Διαφημίσεις

Με τη στολή την οποία χρησιμοποιούσαν οι δολοφόνοι στις κινηματογραφικές ταινίες Scream εμφανίστηκε ένας υπερτυχερός του Λόττο στην Τζαμάικα.

Έχοντας κερδίσει 1,2 εκατ. δολάρια, πήγε μεταμφιεσμένος στα κεντρικά του οργανισμού διοργάνωσης τυχερών παιχνιδιών στην πρωτεύουσα Κίνγκστον.

Όπως είπε, θέλησε να κρύψει την ταυτότητά του, όχι τόσο γιατί φοβόταν μήπως πέσει θύμα απαγωγής ή ληστείας όσο να μην τον αναγνωρίσουν οι συγγενείς και αρχίσουν να του ζητούν…. δανεικά.

«Κοίταξα το κουπόνι που είχα παίξει, διαπίστωσα ότι ήμουν ο νικητής και αμέσως έτρεξα στο μπάνιο μου ουρλιάζοντας: “Κέρδισα! κέρδισα!’”» ανέφερε σε δηλώσεις του. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ήταν… άρρωστος για αρκετές ημέρες.

«Το κεφάλι μου γύριζε επί τρεις ημέρες, επειδή σκεφτόμουν συνεχώς ότι κέρδισα. Ξάπλωνα και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι όλο αυτό είναι αλήθεια. Η κοιλιά μου με πονούσε επί δύο εβδομάδες και μερικές φορές υπέφερα τόσο πολύ που ξεχνούσα ότι έχω κερδίσει» συμπλήρωσε.

Πάντως, στα αμερικανικά ΜΜΕ κυκλοφόρησε το επίθετό του (Κάμπελ), ενώ όπως γνωστοποιήθηκε άφησε να περάσουν 54 ημέρες πριν πάρει την απόφαση να φορέσει τη στολή και να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση.

fresh-news.eu



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Λογικό είναι.ποσοι συγγενείς και φίλοι, που έχεις να τούς δεις χρόνια,θα σε θυμηθούν; Άσε που όλοι θα τούς πιάσει ο πόνος και θα αρχίσουν: Πρέπει να πάω το παιδί μου στην Αγγλία για εγχείρηση αλλιώς το χάνω. Φίλε μου παίρνει το σπίτι η τράπεζα, σώσε με,….Ρε φίλε θυμάσαι τότε στα δύσκολα που σου έδωσα πενήντα ευρώ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*