Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:34 - 15/09/2023

Να φτιάξουμε την 1η κοινότητα αυτάρκειας στην Ελλάδα;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα έχω δηλώσει εδώ και καιρό, οσοι είστε αναγνώστες του κατοχικά νέα γνωρίζετε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα νομικό πρόσωπο με την επωνυμία η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει, όπως γνωρίζετε και ότι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία κοινότητα όπου εκεί μέσα οι άνθρωποι θα μπορούν να βρουν καταφύγιο…. Και πλέον μιλάω ανοιχτά και δεν με ενδιαφέρει τίποτα.

Το παρόν άρθρο θα μπει και στο συνδρομητικό και στον ελεύθερο τομέα Ελλάδα, γιατί θέλω να είμαι σίγουρος ότι οι αναγνώστες του κατοχικά νέα θα είναι ενήμεροι της κατάστασης αλλά και του καλέσματος κοινής πορείας.

Παρά το ότι οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι το προσπαθούμε δεν είδα ιδιαίτερες κινήσεις ενδιαφέροντος από κανέναν και έτσι λοιπόν θα θέσω τα πράγματα ως έχουν από την αρχή.

Αυτή την εποχή με όλα όσα ήρθαν τελικά στα οποία δεν πέσαμε σε τίποτα έξω θέλεις ή δεν θέλεις να δημιουργήσεις κοινότητες ανθρώπων με κοινή συνείδηση σε όλη την Ελλάδα;

Θεωρείς ότι μπορεί να γίνει μόνο του επειδή εγώ είμαι μάγος και θα τα καταφέρω;

Μία ακόμα ερώτηση που έχω και μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η εξής.. είναι δυνατόν να έχουμε τόσες χιλιάδες αναγνώστες και να μην υπάρχει έστω ένας μηχανικός που η συνείδηση του είναι ίδια με τη δική μας ώστε να μας πει ότι αναλαμβάνω εγώ τις άδειες;

Προσωπικά δεν δέχομαι με τίποτα να πληρώσουμε πολλές χιλιάδες ευρώ για χαρτιά και αδειες έτσι ώστε να χασουμε π.χ. την δημιουργία δύο καταλυμάτων ακόμα…. Αυτές οι ενέργειες αυτή την εποχή είναι λογικό να κατανοείτε ότι είναι ενέργειες αντί του συστήματος…. Ενέργειες που πολέμουνται από το σύστημα με όλους τους τρόπους απο αποδόμηση και συκοφαντία μέχρι στημένη νομική πίεση και άλλα πολλά….

Πρέπει να κατανοήσετε ότι αυτά τα έργα γίνονται όταν συμμετέχουν όλοι και προσφέρουν όλοι και όχι με το σύστημα της μεζούρας εγώ έδωσα τόσα εσύ έδωσες λιγότερα σε αυτές τις καταστάσεις οι πιο δυνατοί δίνουν ότι μπορούν οι πιο ικανοί το ίδιο, δεν έχει ζυγη η ελευθερία ,δεν μπορείς να χρησιμοποιείς την έννοια αξία του σήμερα σε οτιδήποτε και να το συγκρίνεις με το σκοπό και το στόχο και το αύριο που θα σου προσφέρει αυτό το εγχείρημα.

Γνωρίζετε λοιπόν ότι υπάρχει η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει, γνωρίζετε και τη σελίδα της που είναι…https://ellasphoenix.gr αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς να πει ότι πώς μπορώ να βοηθήσω ρε παιδιά;

Λυπάμαι που δεν είμαι τηλεπερσόνα, που δεν βγάζω τη μουρίτσα μου έξω για να γλύψω κώλους να με αγαπήσει το σύστημα δια προσώπου έτσι ώστε αύριο να κυνηγάω καρεκλίτσες, δεν βγαίνουν οι μελλοντικές μάχες μάνα μου με αυτούς τους σχεδιασμούς, λυπάμαι που δεν φοράω ποδίτσα, λυπάμαι που δεν ακολουθώ κάποιο κόμμα, λυπάμαι που δεν θέλω να τα πάρω από χορηγίες οπλαρχηγών του αύριο….. Για πολλά μπορεί να λυπάμαι αλλά όλα έχουν να κάνουν σε σχέση με την εξέλιξη του οράματος μας και όχι για το ότι μέχρι σήμερα δεν συνειδητοποιήσατε ότι πρέπει να γίνουμε μία γροθιά για να ξεκινήσουμε να κάνουμε πράξη τις αυτονόητες ανάγκες μας

Αν φοβάσαι ότι θα σου φάω το 15άρι ευρώ το μήνα για να σου φτιάξω μονάδες διατροφικές, αν δηλαδή άκουσες τις σειρήνες χωρίς πόλεμο σημαίνει ότι την ιστορία σου δεν την διάβασες σωστά και δεν έβαλες βουλοκέρι στα αυτιά όπως σε συμβούλεψα, αλλά ακόμα και αν αυτό σου συμβαίνει γνωρίζεις ότι σου χω πει έλα να το φτιάξουμε πλέον χωρίς τη συνδρομή…. Όχι το ίδιο ως οφείλαμε, όχι τις βιομηχανικές μοναδες τροφής…. Γιατί θα αργήσουμε να γίνουμε 7.000 άτομα για κάθε μήνα…. Θα αργήσει ο Έλληνας να καταλάβει ότι μπορεί και μόνος του και να αναλάβει την ευθύνη του… Έλα λοιπόν σου είπα να φτιάξουμε Με την ενέργειά μας και με ότι μπορούμε το καταφύγιο…. Βαριέσαι;

Θεωρείς ότι αυτή την εποχή δεν πρέπει να συμβεί και ότι δεν είναι μία συμβουλή ώστε να επενδύσεις το χρόνο σου και την ενέργειά σου η οποία θα σου αποφέρει όσο δεν σου έχει αποφέρει τίποτα άλλο στον κόσμο μέχρι σήμερα;

Πάμε ξανά θα ρωτήσω… Θεωρείτε ότι υπάρχει ανάγκη να δημιουργούνται πλέον καταφύγια ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα με σκοπό τη δημιουργία αυτάρκειας όλων όσων θα σταθούν όρθιοι απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων;

Αν πεις ναι ρε αδερφέ στα έχω ετοιμάσει όλα; Και ο αρχικός χώρος βρέθηκε; Ο σχεδιασμός υπάρχει;Το νομικό πρόσωπο να σε καλύψει υπαρχει…. Τον μηχανικό ψάχνω να βρω μέσα στους χιλιάδες ανάμεσα σας που θα πάρει την απόφαση να πει ας μην πληρωθώ αυτή τη φορά με ζωγραφιστό χαρτάκι.. ας επενδύσω στο μέλλον της οικογένειάς μου και των παιδιών μου για να έχουν την προστασία τους και το φαγητό τους..

Δεν μπορεί να μην είσαι σαν και μας; Δεν μπορεί σε τόσες χιλιάδες αναγνώστες να μην υπάρχουν πέντε μηχανικοί…. Δεν μπορεί να έχει έρθει το σύμπαν όπως σου περιγράφηκε και ακόμα να μην με έχεις πάρει τηλέφωνο να ξεκινήσουμε χτες ρε αδερφέ!!

Ο πρώτος χωρος είναι στο αφράτι Ευβοίας δίπλα στη Χαλκίδα, με το που έρθει ο φίλος μας ο μηχανικός να μας πει ότι αναλαμβάνει τις άδειες μπαίνουμε μέσα, ενημερώνουμε όλους όσους θέλουν αρχικά να έρθουν σε αυτό το χώρο να ξεκινήσουν τη δημιουργία της δικής τους αυτάρκειας και αλλων θεμάτων που μπορούν να δημιουργηθούν μέσα σε ένα δάσος ώστε αυτό να μπορεί να έχει τα οποία εισοδήματα ώστε να αντέχει και να μην βαραίνει το σύνολο της ομάδας κάθε μήνα για το ενοίκιο του…. Μπορεί ένας τέτοιος χώρος πραγματικά να φέρει τα οποία κέρδη θα χρειάζεται για να αποπληρώνει την ύπαρξή του.

Μόλις μάθουμε τους τρόπους τις διαδικασίες τις σωστές κινήσεις στον πρώτο χωρο ξεκινάμε άμεσα σε όλη την Ελλάδα.

Θέλετε να το κάνουμε ή όχι; Έχει ουσία να το κάνουμε ή όχι πιστεύετε; Γιατί εγώ το βλέπω σαν μοναδική λύση αυτή τη στιγμή και τίποτα άλλο.

Περιμένω λοιπόν τον μηχανικό μας, τον αναγνώστη μας με τις ίδιες αντιλήψεις με μας, να μας κάνει την προσφορά του…. Όχι την οικονομική προσφορά, όχι την προσφορά που θα ζητάει χαρτάκια… Το λιθαράκι του το δικό του χέρι που βοηθάει.

Από τους υπόλοιπους περιμένω συμμετοχή στην Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει, το έργο μας αυτό το πρώτο του καταφυγίου θα δείξει σε όλους ότι μπορούμε ώστε να έρθουν μετά τα χιλιάδες μέλη να χρηματοδοτήσουν την δημιουργία βιομηχανικών μονάδων τροφής…. Θες να στο πάω ανάποδα… Ας μην έρθουν Αν εσύ όμως φτιάχνεις με τα χεράκια σου και καλυμμένος νομικά μέσα σε δάσος την δική σου αυτάρκεια τότε εσύ έκανες ότι έπρεπε να κάνεις για την οικογένειά σου.

Εγώ μπορεί να πιστεύω ότι η πράξη θα ξυπνήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες μπορεί να είμαι πολύ ρομαντικός αλλά με αυτή την κίνηση να δημιουργήσουμε μαζί με τα χέρια μας και την ευθύνη μας είτε επηρεάσει άλλους είτε όχι θα είναι η κίνηση που θα κάνει την διαφορά στη ζωή μας για το άμεσο μέλλον.

Άρα θέλω να σε δω να κάνεις συμμετοχη, θέλω να βλέπω τα μέλη να ανεβαίνουν… Δεν θες να συνδράμεις γιατί φοβάσαι ότι στήσαμε κομπίνα όπως σου λένε οι σειρήνες της Νέας τάξης πραγμάτων γιατί έχουν χεστεί μην καταλάβεις τι σου λέω και ενωθεις; Μην συνδράμης Λοιπόν στο σχέδιο φοίνικα… Αλλά θέλω να σαι εκεί να ξέρω ότι την ιδιότητα σου, θέλω αύριο αν χρειαστώ έναν υδραυλικό να φωνάξω το φίλο μου με την κοινή συνείδηση να έρθει στο δάσος μας να μας φτιάξει μία βρύση και να δει τι κάνουν όλοι οι άλλοι που χτίζουν πλέον την ευθύνη τους ,δημιουργούν την αυτάρκεια τους και έτσι ξανακερδίσουν την ελευθερία τους

Δεν θέλω να σας ζαλίσω άλλο, τόσο καιρό δεν έγραφα γιατί ήμουνα συνέχεια στην αναμονή, να δούμε και αυτόν να δούμε και αυτή τη λύση να δούμε και το άλλο να δούμε και εκείνο, από την άλλη είχαμε πει μη μιλάς προς τα έξω γιατί υπάρχουν εχθροί που βλέπουν τι κάνεις και πλησιάζουν να κάνουν κακό κι όλα κι όλα αυτά… Αλλά ήρθε ο κόμπος στο χτένι τώρα δεν με νοιάζει ποιος ακούει έχω γραμμένους στα παπάρια μου όλο τον πολιτισμό της χεστρας… Θα έρθεις να κάνουμε το σωστό;

Stranger



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Να το δω και να μη το πιστέψω!! Ένα τούβλο.. Χα ο καθένας να βάλει χτίζεται ξενώνας.. Τι να σας Stranger..?Απορώ..Απλό είναι όταν ο καθένας προσφέρει αυτό που μπορεί.. Κρίμα που χάνεται χρόνος. Γεια σας Ευχαριστώ πολύ.

  2. Καλησπερα, να ρωτησω γιατι δεν εχω καταλαβει καλα. Υπαρχουν καποιες νομικες διαδικασιες που μπορει να κανει καποιος η’ μια ομαδα ανθρωπων και να φτιαξουν νομιμα κατασκευες μεσα στο δασος καλυβες, σπιτια, αποθηκες κλπ; θελει καποια ειδικη αδεια; εχει καποιο μηνιαιο κοστος; Εχω ακουσει και απο αλλους που μιλανε για κατα τοπους “φαρμες επιβιωσης” αλλα σε απομερα μερη και φυλασομενα απο τις ομαδες για προφανεις λογους…..

    • Κατοχικά Νέα 09/16/2023 @ 12:49 ΠΜ

      Ναι υπαρχουν ειδικες αδειες που μπορουν να της παρουν μονο ειδικα νομικα προσωπα , νομος μητσοτακη για τα δαση για να βολεψει το σοι …, το κοστος αν δεν εχεις να το αγορασεις το ακινητο ειναι το ενοικιο του … τα υπολοιπα οτι κατασκευαζεις πληρωνεις ..αναλογα την τσεπη αναλογες και οι κατασκευες – αδειες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*