Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:58 - 14/08/2023

Σβαμπ: «Φαντάζεστε έναν κόσμο όπου δεν χρειάζεται να έχετε εκλογές;»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θα γκρεμιζόταν και η τελευταία ψευδαίσθηση των «σοφών λαών» πως είχαν κάποια ψήγματα ελευθερίας επιλογής!

O Klaus Schwab, μιλώντας με τον συνιδρυτή της Google Sergey Brin στην ετήσια συγκέντρωση του WEF στο Davos της Ελβετίας το 2017 μίλησε για τις εκλογές και την ανάπτυξη των τεχνολογιών.

Ο «Mr. Great Reset» με πολύ…ύπουλο τρόπο παραθέτει ένα υποθετικό σενάριο στο οποίο οι εκλογές (η ψευδαίσθηση δηλαδή των κοιμισμένων λαών ότι είναι ελεύθεροι να επιλέγουν τις κυβερνήσεις τους!!) θα ήταν ουσιαστικά…άχρηστες σε έναν κόσμο πολύ υψηλής τεχνολογίας!

Τι δήλωσε επ’ακριβώς:

«Η τεχνολογία τώρα είναι, οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν κυρίως αναλυτική ισχύ. Τώρα μπαίνουμε σε μια προγνωστική δύναμη.

Αλλά δεδομένου ότι το επόμενο βήμα θα μπορούσε να είναι να μπείτε σε προκαθοριστική λειτουργία, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται καν να έχετε εκλογές πια γιατί μπορείτε ήδη να προβλέψετε τι, να προβλέψετε και μετά να πείτε, “Γιατί χρειαζόμαστε τις εκλογές;” ξέρετε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Μπορείτε να φανταστείτε έναν τέτοιο κόσμο;»

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Εγώ φαντάζομαι έναν κόσμο χωρίς εσάς τα παλιοσιχαματα αλλά αυτό μόνο στη φαντασία μπορεί να γίνει δυστυχώς…

  2. φανταζομαι εναν κοσμο χωρις τον σβαμπ και τους λοιπους του παγκοσμιου οικονομικου φορουμ

  3. Ναι,αλλα θα εχουμε καραμπινες και οχι ενοχες του τυπου:Φταιμε και μεις πους ψηφισαμε.Να σου κοβει και λιγο,τελειωμενη γαλοτσα.

  4. Η κακία είναι προνόμιο κάποιων ηλίθιων που πιστεύουν ότι ήρθαν σέ αυτόν τον κόσμο και νομίζουν ότι θα ζήσουν για πάντα….κοπι παστέ.. δίκαια πράματα

  5. Ηρακλής 08/14/2023 @ 6:46 ΜΜ

    Ζβαν φαντάζομαι έναν κόσμο όπου ΕΣΥ και τα τσιράκια σου και οι ομο’ι’δεάτες σου θα σαπίζετε σε σκοτεινά μπουτρούμια για το υπόλοιπο της ζωής σας

  6. MA NAI !!! ! AKOMA OI MAZES KOIMOUNTE !!

  7. WEF UNVEILS ‘NEUROSTRIKE WEAPONS’ THAT CAN ‘CONTROL BRAINS’ OF WORLD LEADERS

    https://www.bitchute.com/video/N42phOWXhN93/

  8. Κοτρωνης 09/04/2023 @ 12:05 ΜΜ

    Εσυκ φανταζεσαι εναν κοσμο οπου η εκουσια σας πανω σε ξενες χωρες δεν θα υπαρχει και δεν θα ηστε τιποτα απολειτως η θα αλλαξετε και πιονια μαζι με τους τροπους εξουσια σας ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*