ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τραγωδία στην Χαλκίδα: Νεκρός ντελιβεράς με συμπτώματα θερμοπληξίας – Έπαθε απανωτά εγκεφαλικά

· Κατοχικά Νέα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Χαλκίδα από τον ξαφνικό θάνατο ντελιβερά – πιθανότατα από θερμοπληξία. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας eviaonline, ο άτυχος 43χρονος πήγε κανονικά στην εργασία του. Γυρνώντας στο σπίτι του στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, δήλωσε στην μητέρα του ότι έχει υψηλή θερμοκρασία και πονοκέφαλο.

Αμέσως επικοινώνησαν με γιατρό ο οποίος τους συνέστησε κρύες κομπρέσες στο μέτωπο. Η κατάσταση όμως χειροτέρευε από ώρα σε ώρα και έτσι οι δικοί του τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με πυρετικούς σπασμούς.

Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς έπαθε απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια τα οποία τον οδήγησαν στον θάνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος, τα δύο αδέλφια του και οι γονείς του είναι απαρηγόρητοι, καθώς όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα εργατικό και καλοσυνάτο παιδί, με όρεξη για ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον του ήταν απόλυτα υγιής και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, θα ρίξουν οι νεκροψία – νεκροτομή.

enikos.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κυψέλη: Η μητέρα αρνείται ότι σκότωσε το βρέφος που βρέθηκε κατεψυγμένο σε βαλίτσαΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Η μητέρα αρνείται ότι σκότωσε το βρέφος που βρέθηκε κατεψυγμένο σε βαλίτσα

Νέα μήνυση στελέχους της ΕΥΠ για Predator: Ζητείται έρευνα για κατασκοπεία και απειλή της εθνικής ασφάλειαςΕΛΛΑΔΑ

Νέα μήνυση στελέχους της ΕΥΠ για Predator: Ζητείται έρευνα για κατασκοπεία και απειλή της εθνικής ασφάλειας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο εισαγγελέας ζητά την ενοχή και των 22 κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσειςΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο εισαγγελέας ζητά την ενοχή και των 22 κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις

2 απαντήσεις στο “Τραγωδία στην Χαλκίδα: Νεκρός ντελιβεράς με συμπτώματα θερμοπληξίας – Έπαθε απανωτά εγκεφαλικά”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά