Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:46 - 03/07/2023

Σύντομα στα πιάτα μας: Φτιάχνουν χοιρινό (σε λίγο και βοδινό) κρέας από φασόλια σόγιας!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο διατροφικός εφιάλτης τώρα αρχίζει
Το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήρια, σύντομα θα προωθηθεί στα πιάτα μας δημιουργώντας εφιαλτικές προσδοκίες για το διατροφικό μας μέλλον, αλλά η τιμή του παραμένει εμπόδιο (ευτυχώς) ακόμα για ευρεία εμπορική χρήση.

Η βρετανική startup Moolec δημιούργησε αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι μια λιγότερο δαπανηρή εναλλακτική, με τη μορφή φυτών σόγιας που παράγουν φασόλια πλούσια σε πρωτεΐνες χοίρου, οι οποίες εν συνεχεία θα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή συνθετικού κρέατος

Αν και οι λεπτομέρειες της τεχνολογίας μοριακής καλλιέργειας της Moolec είναι εμπορικό μυστικό, η εταιρεία δηλώνει ότι έχει προσθέσει γονίδια χοίρου στο γονιδίωμα των κανονικών φυτών σόγιας.

Ως αποτέλεσμα, το ένα τέταρτο των πρωτεϊνών στα φασόλια “Piggy Sooy” αυτών των φυτών είναι πρωτεΐνες χοίρου – 26,6%, για την ακρίβεια. Η σάρκα της σόγιας έχει ακόμη και ένα ροζ χρώμα που παραπέμπει σε κρέας χοιρινού.

«Κάθε πρωτεΐνη επιλέγεται για να προσθέτει αξία όσον αφορά τη στοχευμένη λειτουργικότητα, όπως η γεύση, η υφή και οι θρεπτικές αξίες», αναφέρει η εταιρεία στον ιστότοπό της.

“Μέσω συμβατικών γεωργικών πρακτικών η καλλιέργειά τους”

Οι αγρότες θα εκτρέφουν τα φυτά μέσω συμβατικών γεωργικών πρακτικών. Μόλις τα φασόλια υποβληθούν σε επεξεργασία –και πάλι, μέσω συμβατικών τεχνικών– οι πρωτεΐνες τους θα μεταφερθούν σε υποκατάστατα κρέατος και άλλα προϊόντα.

Φυτά μπιζελιού που παράγουν πρωτεΐνες βοείου κρέατος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται επίσης στα σκαριά!

Όπως συμβαίνει με το χοιρινό που καλλιεργείται στο εργαστήριο, αυτό που επιδιώκεται είναι η εμπορική υιοθέτηση των γενετικά τροποποιημένων φασολιών ώστε να καταφέρουν τελικά να εξαλείψουν την εκτροφή και τη σφαγή των χοίρων, καθώς το κρέας δεν θεωρείται πλεόν “βιώσικη” και “ηθική” τροφή…

«Η Moolec έχει αναπτύξει μια μοναδική, επιτυχημένη και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πλατφόρμα για την έκφραση πρωτεϊνών υψηλής αξίας στους σπόρους οικονομικά σημαντικών καλλιεργειών όπως η σόγια», λέει ο επικεφαλής επιστημονικός διευθυντής της εταιρείας, Amit Dhingra. «Αυτό το επίτευγμα ανοίγει ένα προηγούμενο για ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα που επιδιώκει να επιτύχει υψηλά επίπεδα έκφρασης πρωτεΐνης στους σπόρους μέσω της μοριακής καλλιέργειας».

Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για την Ανθρωπότητα καθώς οι εξτρεμιστικοί διεθνείς κύκλοι που επί της ουσίας ελέγχουν τον πλανήτη (τουλάχιστον στην Δύση) θέλουν να επιβάλουν στους ανθρώπους την βρώση του λεγόμενου «συνθετικού κρέατος» που έχει δημιουργηθεί στο εργαστήριο και ήδη 90 εταιρείες το «καλλιεργούν».

Μία εξέλιξη που μέχρι τώρα υπήρχε ως προοπτική μόνο σε ταινίες του κινηματογράφου, αλλά τελικά επρόκειτο για προδιαγεγραμμένες εξελίξεις που έπρεπε με κάποιο τρόπο να προαναγγελθούν για να τις αποδεχτούν πιο εύκολα τα κοινωνικά στρώματα.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Θα πρέπει να χαίρονται οι Vegan, που τόσο καιρό ως μόδα και άποψη, προσπαθούν να αποφύγουν το κρέας, το τυρί για αποτοξίνωση του σώματος. Δεν μπορώ να πιστέψω πόση διαστροφή στο μυαλό μπορεί ν αντέξει αυτός ο κόσμος..Οσοι έχουν μικρές δικές τους φάρμες και προνόησαν… Προνόησαν. Για τους υπόλοιπους.. Δε θέλω να το σκέφτομαι. Γειά σας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*