13:56 - 02/07/2023

4 ομάδες εκατομμύρια Εξεγερθέντες στην Γαλλία: α] εναντίον της αστυνομίας β] εναντίον των «νόμων» για ανωμαλοποίηση των παιδιών στα σχολεία γ] μωαμεθανοί, άθεοι, ξένοι δ] υπέρ της σατανικής τάξης πραγμάτων ήτοι ανώμαλοι που υπερασπίζουν την ανωμαλοποίηση….

Διαφημίσεις

4 ομάδες εκατομμύρια Εξεγερθέντες στην Γαλλία: α] εναντίον της αστυνομίας β] εναντίον των «νόμων» για ανωμαλοποίηση των παιδιών στα σχολεία γ] μωαμεθανοί, άθεοι, ξένοι δ] υπέρ της σατανικής τάξης πραγμάτων ήτοι ανώμαλοι που υπερασπίζουν την ανωμαλοποίηση….

Δεν θα κάτσω να φέρω ένα κάρο αποδείξεις, διαβάστε τι γράφουν στον ξένο τύπο, σε χώρες που δεν ελέγχονται από την συναγωγή του σατανά. Όπως η Ρουμανία…..

Επειδή κατέβηκαν όλοι στους δρόμους σε διάφορες πόλεις, περιοχές και δρόμους της Γαλλίας, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, παρουσιάζουν ενωμένον πλήθος που δεν ισχύει και το παρουσιάζουν όπως θέλουν.

Το 50% τουλάχιστον των Γάλλων εξοργίζεται με την προοπτική π@υστοποίησης άμεσα και έμμεσα των παιδιών από τα μαζωνικά σχολεία της χώρας !

Αυτοί ήτοι ανωμαλόφιλοι και μωαμεθανοί καίνε την ουσιαστική Γαλλία που είναι οι βιβλιοθήκες τους, ώστε στο μέλλον να μείνει ορφανή και είναι μία επιταγή ότι νέα βιβλιοθήκη είναι το διαδίκτυον και η τεχνητή λοβοτομημένη ανοημοσύνη τους !

Συνάμα αυτοί της σαρίας, χαίρονται και τρίβουν τα χέρια επειδή: α] έπεσε ο Χριστιανισμός στην Γαλλία β] πέφτει το γαλλικό πνεύμα και εξαφανίζεται η ευφυΐα του που γράφει στα βιβλία του γ] ανωμαλοποιούνται ήτοι π@υστεύουν τα Γαλλάκια και από μία χώρα π@υστηδων τι να περιμένει στο μέλλον, άρα τε, γνωρίζουν ότι η μωαμεθανοποίηση Γαλλίας και Ευρώπης είναι κοντά, όπου θα σκοτώσουν π@υστηδες και όσους δεν προσηλυτιστούν εις τον μωαμεθανισμό και θα παραμείνουν μόνοι τους, αυτά με τις «ευλογίες» του μαζωνισμού αφού την θρησκεία αυτή την έκαναν οι σατανοσιωνιστές και έχουμε εξηγήσει σε άλλα άρθρα ότι αυτή η σατανική θρησκεία αντιπροσωπεύει τις πεποιθήσεις της αίρεσης του σιωνισμού…..

Η Γαλλία ανακοινώνει μεγάλα όπλα που είναι το τέλος της, θα σκοτώσει άλλους Ευρωπαίους, και συνάμα ο πολιτισμός της χάνεται και αυτή κρατάει μανιέρα οίησης προοδευμένης τεχνολογίας , χαχαχαχα. Οι αιρετικοί σιωνιστές τα έγραψαν αυτά με χαρά και περιπαίξιμο στα πρωτόκολλα των σοφών της σατανικής σιών, και όπως τα έγραψαν τα κάνουν.

Η Ευρώπη χαλιέται και φθίνει σιγά σιγά και αυτό θα παλλάρει με υπεραύξηση, τώρα πότε στην Ουκρανία, πότε στην Ρωσσία, πότε στην Γαλλία, πότε στην Πολωνία, Λευκός να μην μείνει που λένε κ’ οι σιωνιστές !

Γνωρίζετε ότι πριν αναδειχθεί η ελληνική Περσία κυριαρχούσε η ελληνική Τροία; Και τους Αχαιούς περικύκλωσαν και εξανάγκασαν σε φυγήν δίχως λάφυρα και δίχως γενική γενοκτονία των Τρώων, οι Έλληνες Χετταίοι; Όσον αγνοείτε αυτήν την Ιστορία και ότι είναι εμφύλιοι πόλεμοι δεν θα αντιληφθείτε ποτέ διατί έγιναν όλα όσα έγιναν όπως έγιναν….

Εάν θέλεις να κατανοήσεις την Ιστορία προσπάθησε να εμβαθύνεις ποίοι κανόνιζαν την σχεδόν ίση καταμέριση μετάλλων για την κατασκευή ασπίδων και σπαθιών στην αρχαιότητα. Πού είναι τα ορυχεία και γιατί αναπάντεχα είχαν όλοι ή έστω σχεδόν όλοι πρόσβαση. Υπήρχε τότε ένας παγκόσμιος οργανισμός ίσης διανομής και πρόσβασης προς όλους;

Εάν αυτό δεν το λένε ή δεν το ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι και αρχαιοερευνητές, τότε τίποτε δεν αποκάλυψαν αλλά με όσα λένε περαιτέρω κρύβουν και σκοταδίζουν.

Η πρώτη σκέψη είναι ότι υπήρχαν μαύροι εμπόροι, ισχύει, αλλά υπήρχαν και μαύροι βασιλείς, που μπορούσαν να τους εξουδετερώσουν εν πολλοίς.

Θα σου θέσω μία άλλη σκέψη. Ο εχθρικός γειτονικός λαός ήταν ταυτόχρονα τείχος που εμπόδιζε την προέλαση ενός εχθρού από μακρύτερα μέρη και που σε πολλές περιπτώσεις η δύναμη του ήταν απροσμέτρητη, έτσι η άμυνα του κοντινού εχθρού ήταν άμυνα κατά του μακρυνού εχθρού. Με αυτό ανοίγουν χιλιάδες προοπτικές ανοχής, αφού οι πολλοί εχθροί ήσαν άμεσα ή έμμεσα και συνστρατιώτες. Διάβολος είχε κανονίσει όλα να γίνονται με τρόπον ώστε όλοι να τον εξυπηρετούν.

Ακόμη και στην έρημο υπήρχαν μικροί λαοί και βασίλεια με πρόσβαση σε πρώτες ύλες πολέμου που τα ορυχεία ή η σύναξη τους ήταν πολύ μακρυά και δεν υπήρχε η δυνατότητα να ταξειδεύσουν οι ίδιοι ασφαλείς για να συλλέξουν….

Τώρα, η Ευρώπη είναι όλη εξοπλισμένη, αυτός ο εξοπλισμός θα καταστρέψει την Ευρώπη, κάπως έτσι ισχύει και για τις άλλες Ηπείρους.

Εάν εις τα πέριξ σου έχεις ή υπάρχουν 100 μάγκες τους δίδεις άμεσα και έμμεσα χωρίς να σε πάρουν είδηση 100 μάγκικα μαχαίρια διά να κάνουν 100 μάγκικους φόνους και έτσι εσύ ο μη μάγκας γίνεσαι κυρίαρχος επάνω εις το παρελθόν των μαγκών, που καταμάγκωσαν εις την άμυαλη ανδρεία τους !

Το τέλος των βιβλιοθηκών και η ταυτόχρονη μαλθακοανωμαλοποίση, είναι η αρχή της ήττας και της εξαφάνισης. Πως μπορούν ασπούμε οι ανωμαλοφιληδονοπαρμένοι μαστούρηδες να τα βάλουν με τους ξαναμμένους της σαρίας και τους αποφασισμένους της σιών που έχουν και το χρήμα μές στο χρήμα ! Και που νέες βιβλιοθήκες είναι οι τεχνητές ανοημοσύνες και παραχαράξεις τους ! όλα σ’ ένα κόσμο που φθίνει, επειδή δεν στάθηκε στα πόδια που του έδωσε με Ισορροπία Ο Χριστιανισμός  και ο όμοιος εμπνευσμένος φιλοσοφισμός των ολίγων Ελλήνων που ύψωσαν το ελληνικό πνεύμα εις την αλήθεια….

Από την ώρα που οι αμαθείς και πολέμιοι της Αλήθειας απαξίωσαν το Κράμα Ελληνοχριστιανισμός άμεσα και έμμεσα άρχισε η Μεγίστη Κατιούσα !

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΟΝΗΣΙΤΑΛΑΣ 07/02/2023 @ 4:35 ΜΜ

    ΑLLONS ENFEEANTS DE LA PATRIE…

  2. ΕΔΩ ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

  3. Δε μας αγγίζει ο γήινος χρόνος. Στην αστρική διάσταση που ζούμε έχουμε δημιουργήσει μια συλλογική πραγματικότητα για μας. Ταξιδεύουμε στο συμπαντικό ολόγραμμα και φτιάχνουμε καλλιέργειες από “όντα υψηλής νόησης” όπως ο άνθρωπος με σκοπό στο τέλος να θερίσουμε τον κάθε πλανήτη. Στο ηλιακό σύστημα φτιάξαμε τέσσερις πλανήτες με “ανθρώπινες καλλιέργειες”. Αφροδίτη, Άρης, Γη-1 και Γη-2. Η δεύτερη Γη βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον ήλιο και δεν είναι ορατή. Κάψαμε ήδη δύο πλανήτες, Αφροδίτη κι Άρη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*