Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:21 - 11/06/2023

Κυριάκος Μητσοτάκης για Athens Pride 2023: Αγαπήστε και στηρίξτε τα παιδιά σας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το δικό του μήνυμα μέσω TikTok έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την χθεσινή γιορτή του Athens Pride 2023 που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κοτζιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στη στρατηγική της κυβέρνησης για την ισότητα και στις 4 πιο σημαντικές για τον ίδιο δράσεις της. Σημειώνεται, ότι δεν παρευρέθηκε διότι βρισκόταν σε προεκλογική εκστρατεία στην Κατερίνα.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους γονείς ζητώντας τους να κάνουν το αυτονόητο «αγαπήστε και στηρίξτε τα παιδιά σας», είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

«Με αφορμή το Athens Pride ήθελα να πω δύο λόγια για κάποια σχετικά θέματα που φυσικά δεν μας απασχολούν μόνο τον Ιούνιο αλλά και ολόκληρο το χρόνο. Υπάρχουν πολλά ακόμα τα οποία πρέπει να γίνουν για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αν θέλουμε να θεωρούμε ότι ζούμε σε μία σύγχρονη δημοκρατία που όλα τα μέλη της νιώθουν ελεύθερα να είναι πραγματικά ο εαυτός τους. Γι’ αυτό εδώ και 2 χρόνια εφαρμόζουμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική για την ισότητα. Μέχρι τώρα έχουν ολοκληρωθεί ή είναι σε εξέλιξη 20 δράσεις» ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, αρίθμησε την ατζέντα που προώθησε η προηγούμενη κυβέρνησή του για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

«Να σας πω δύο λόγια για 4 τις οποίες θεωρώ από τις πιο σημαντικές.

1. Απαγόρευση των θεραπειών μεταστροφής. Ναι γιατί υπήρχαν οικογένειες που πήγαιναν σε δήθεν ειδικούς για να προσπαθήσουν να κάνουν το παιδί τους στρέιτ.
2. Επιδότηση θέσεων εργασίας για τα διεμφυλικά άτομα που τόσο ταλαιπωρούνται να βρούνε μια θέση στην αγορά εργασίας
3. Κατάργηση της απαγόρευσης αιμοδοσίας για τα ομοφυλόφιλα άτομα και βέβαια
4. Νόμος για την καταπολέμηση του bullying, αυτής της πολύ μεγάλης πληγής
Εντωμεταξύ θα ήθελα να πω κάτι στους γονείς ως πατέρας
Κάντε το αυτονόητο, αγαπήστε και στηρίξτε τα παιδιά σας».

@kyriakosmitsotakis_

Ένα μήνυμα για το Athens Pride 🏳️‍🌈

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

lifo.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ηρακλής 06/11/2023 @ 11:31 ΠΜ

    Κυριάκο …. ξέρεις εσύ ….

  2. Χρήστος Τσιακας 06/11/2023 @ 11:39 ΠΜ

    Ουστ από εδω αντίχριστο σιχαμα κουλα

  3. Spiros Tsiskakis 06/11/2023 @ 1:32 ΜΜ

    Τα μαγαζια με τα Φουστάνια και τις τσάντες θα κάνουν χρυσές δουλειές θα τρίβουν τα κ@λομάγουλά τους φωτιά θα πάρουν τα οπίσθια μέρη ..ΜΠΙΖΝΕΣΣΣΣ….

  4. spiros tsiskakis 06/11/2023 @ 1:45 ΜΜ

    Αμαν θα παμε παραλία και θα βλέπουμε ανδρικά κ@λαράκια με παρεό Set Bikini Floral Τριγωνάκι Brazil Ροζ με εσωτερική δόνηση και Ultra Plus Σερβιέτες με Φτερά για να πετάνε στα σύννεφα οι συννεφούλεςςςςς….

  5. spiros tsiskakis 06/11/2023 @ 2:00 ΜΜ

    πέρα την πλάκα και την αηδία το βιντεάκι έχει στόχευση τον συναισθηματισμο για καλύτερη έκφραση και προσανατολισμό και ιδιαίτερα όταν αυτή συνδυάζει την ευαισθησία με την λογική για να γίνει αποδεκτό το παράλογο ως λογικό.
    ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΖΌΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ… ..
    Καλή τύχη αδελφέ…..

  6. αγνωστος 06/11/2023 @ 2:12 ΜΜ

    και ψηφιστε με ρε παιδια γιατι ναι στο δικαιωμα του φυλου αλλα για να δουλεψεις να ζησεις εχεις καιρο ακομα, τρως εντομα, πας βολτα γυρω απο το σπιτι σου, σε νοσοκομειο οπως και οταν μπαινεις οριζοντιος βγαινεις, επιβιωνεις βρε αδερφε καπως … αμα ειναι απεργια απαγορευεται αμα ειναι για κουνημα/κινημα, οκ ….

  7. Αποστολοπουλος κωστας 06/11/2023 @ 2:13 ΜΜ

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ….ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!!ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΝΟΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ….

  8. Άμα αγαπούσαν τα παιδιά τους για αρχή καθυστερημένα καθάρματα και παλιομασονοι δεν θα είσαστε στη Βουλή αλλά στα μπουντρούμια… Αλλά…

  9. Δε το πιστεύω.. Ότι σοβαρός πρωθυπουργός τέως.. Βγαίνει διαρκώς στο tik tok, Έχει ξεπεράσει τα όρια.. Οσο για αυτά που λέει.. Αχαρακτηριστα. Γειά σας.

  10. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟ@ΣΤΟΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ…..ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ …..

  11. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 06/12/2023 @ 2:32 ΠΜ

    Μ`ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΦΤIΛΙΖΕΣΑΙ KU LEE.

    TΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ,ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ,ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ….
    Ειναι Σουργελο …..έχει γίνει Ξεφτίλα .

    ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΩΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ….
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΛΕΝΕ …..

    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ…
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 301 ΟΜΙΛΟΥΝ…..ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ….
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ……

  12. Μαντης ( traveller 06/12/2023 @ 10:55 ΠΜ

    Ειναι πιθανο μελλον οι ανθρωποι να αγαπανε το ιδιο τους το φυλλο περισσοτερο απο το εταιρο και θα τ αφησουμε να περασει γιατι ετσι εχει γραφτει.
    Αλλα αυτο με του οτι υπαρχουν 800 φυλλα και οι ανθρωποι ειναι ζωα ναι το εχω δει κι αυτο αλλα δεν συμφωνω με αυτο το μελλον. Αν τελικα περασει το μελλον ο κοσμος πεφτει αυτοματα επιπεδο και παιρνει ολους μαζι του.

  13. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 06/12/2023 @ 4:01 ΜΜ

    Απαγόρευση των θεραπειών μεταστροφής ;;;

    ΟΜΩΣ
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΦΥΛΟΥ ,ΝΑΙ ;;;;
    ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ;;;
    Η’ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;

    ΙΣΩΣ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ .
    ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ…
    ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .
    ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ .

    ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΑΪΜΟΥ
    ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*