Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:35 - 09/06/2023

Δεύτερα 3,5 έτη ανωμαλονεοταξίας….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεύτερα 3,5 έτη ανωμαλονεοταξίας….

Τα πρώτα 3,5 ήταν του ανωμαλοκόρωνου, που έληξαν προσφάτως 5 Μαΐου και την επομένη , στέμφθηκαν αι ενάρξεις των δεύτερων 3,5 ετών στην Αγγλία !

Στα πρώτα 3,5 έτη είδαμε ανθρώπους να αγωνίζονται !

Το έκαναν για το σώμα τους και τα παιδιά τους.

Για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια.

Για την ανθρωπότητα και το μέλλον της.

Για Τον Θεόν και τις ψυχές.

Έναν από αυτά τα 4 ή περισσότερα, πάντοτε Τετραπιθανότητα !

Οι ίδιοι όμως τώρα αγωνίζονται για να μην γ@μάνε τα νέα νήπεια στα σχολεία; Για το χάραγμα; Για την εξαφάνιση του χρήματος;

Όχι όλοι !

Γιατί ;

Επειδή σκέπτονται συμφεροντολογικά !

Στα πρώτα 3,5 έτη ο κόρωνος απειλούσε τους ίδιους άμεσα, την υγεία και τα παιδιά τους εάν είχαν !

Τώρα , επειδή είναι βολευμένοι , και επειδή δεν απειλείται το σώμα δεν ενδιαφέρονται μπορεί και να συμφωνούν !

Τους στέλλει και χρήματα ο διάβολος ή τους κούρασε και θέλουν ηρεμία !

Δεν θα πάρουν μισθόν από Τον Θεόν εάν δεν συνεχίσουν να αγωνίζονται και εάν ο αγώνας τους ενάντια στον κόρωνο ήταν ακραιφνώς σωματοκεντρικός, το είπε άλλωστε: κατά το κρίμα που θα κρίνεις θα κριθείς και κατά το μέτρον που θα μετρήσεις θα μετρηθείς. Εάν κρίνεις και μετράς σωματικά θα κριθείς και μετρηθείς σωματικά, κανένας μισθός ψυχικός, πνευματικός, ουράνιος, ίσως μάλιστα και αντίστροφα, Χρέωση και Υπερχρέωση !

Παρακολουθούμε ότι δεν εξέρχονται χιλιάδες και εκατομμύρια στους δρόμους για να μην γ@μάνε τα παιδιά, να μην χαθεί το χρήμα, να μην έρθει το χάραγμα. Αυτά τα είδαν και τα δοκίμασαν οι νεοταξίτες και συνάμα Ο Θεός !

Ο αγώνας εν καιρώ κόρωνου ήταν σε μεγάλον βαθμόν ιδιοτελής ήτοι ΜΗ ΗΘΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟΣ !

ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 72 ! ! : των πρωτόκολλων των σοφών της σιών δηλαδή της συναγωγής του σατανά με έδρα την Πέργαμον [περί γαμησιού ο λόγος!]  όπως περιγράφει η ΑΠοκΑλΥ ψη, λένε: για να νικήσουμε τους Χριστιανούς πρέπει να τους αφαιρέσουμε από μέσα τους Το Άγιον Πνεύμαν, εδώ γίνεται όργιον βλασφημίας, δεν το κρύβουν !

Δεν τους ενδιαφέρουν και δεν τους ανησυχούν οι άλλοι, διότι ο αρχηγός τους σατανάς τους είπε, αφήστε τους άλλους είναι δικοί μας ! Οι Χριστιανοί όμως φέρουν Προστασία και Ασπίδα !

Για να φύγει Τω Αγίω Πνεύματι παντελώς και να Του Απαγορεύσεις Το Έλεος Του Έστω, ως αμαρτωλός, Αυτόβουλα Του, πρέπει να εγκαταστήσεις την πανπ@ουστιά μέσα στο σώμα και την ψυχή του ανθρώπου, τότε δεν έχει καμμία δουλειά εκεί Τω Αγίω Πνεύματι, διότι η βρώμα είναι αφόρητη !

Και τότε εάλω η πόλη με το όνομα ψυχή τε οχυρόν με το όνομα σώμα !

Αν έχεις άλλη παλαιά έκδοση , ε μπορεί να το εύρεις σε άλλη σελίδα, στο έδειξα και παλαιότερα , !

Το παιχνίδι παίζεται για πτώση των Χριστιανών, οι άλλοι ό,τι και να νομίζουν είναι πεσμένοι ή έγιναν Χριστιανοί εν αγνοία τους ή θα γίνουν, άλλοι οδοί δεν υπάρχουν όσον και να ψάξετε !

Το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο για πολλούς είναι ήδη ξοφλημένοι, επειδή δεν πιστεύουν ούτε έχουν ελπίδα για πίστη ούτε θέλουν ελπίδα πίστης, ούτε υποψιάζονται και οι χείριστοι το απολαμβάνουν χαιρέκακα , = ψυχοπ@ουστιά !

Οι Εβραίοι έχουν μία παροιμία: όταν τα πράγματα δεν πάνε καλύτερα με βεβαιότητα θα πάνε χειρότερα.

Δεν βλέπω καλύτερα δίχως, πόλεμο και είτε έρθει πόλεμος είτε η εφαρμογή του Νόμου της π@ουστιάς, σημαίνει ότι θα πάνε χειρότερα και κατά διαβόλου, αλλά η δεύτερη έκβαση χείριστη της πρώτης !

Άλλο να πεθάνεις και να σε γράψει η Ουράνια Ιστορία ότι πέθανες οικειοθελώς π@ύστης και ψυχο00στής και άλλο να σε γράψει ότι πέθανες άπ@υστός οικειοθελώς !

Έχουμε γίνει ρεζίλι στο Σύμπαν και όχι μόνον, γι’ αυτό μας αποφεύγουν οι συνετοί εξωγήινοι και μας έρχονται οι ανώμαλοι !

Αφού εξέλιξη είναι που έφτασε ο κώλος στον Ουρανόν ο Ουρανός θα ρίξει έναν μέρος της κοιλιάς τους να μας ξεκάνει να ξιβρωμίσει ο τόπος !

Ηθική πτώση είναι να μην μπορείς να καταλάβεις γιατί η π@υστιά είναι η ίδια η ηθική πτώση!

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την ηθική δεν μπορεί να την έχει!

Όποιος δεν μπορεί να έχει την ηθική δεν μπορεί να είναι ηθικός!

Όποιος δεν μπορεί να είναι ηθικός δεν μπορεί να είναι ψυχικός και αξιοπρεπής!

Είναι υιός της απώλειας με τα όλα του και με όλες τες τιμές [τι+μη] που θα τον πηδάει αιώνια ο εκλεκτός του , ο αρχιπ@ύσταρος !

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*