20:16 - 06/06/2023

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο» – Όσα δήλωνε τρεις μήνες πριν από τον θάνατό του

Διαφημίσεις

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» καθώς είχε βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα, ενώ κατέληξε από καρδιακή ανακοπή.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν έχω παράπονο. Πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί στα ορφανοτροφεία αλλά κατάφερα στη δουλειά μου τουλάχιστον, να περάσω στην αντίπερα όχθη και να είμαι σχολή για νέους», είχε αναφέρει αρχικά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

Μιλώντας για τη ζωή του το τελευταίο διάστημα, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε εξομολογηθεί για την περιπέτεια με την υγεία του: «Με τη σύζυγό μου μένουμε μαζί και καλά που έγινε αυτό. Τώρα τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου, το παλεύω και έχω προετοιμάσει τα παιδιά. Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο», είχε τονίσει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Φλωρνιώτης είχε παραδεχτεί: «Τα έχω ζήσει όλα σε όλο τους το μεγαλείο, αλλά δεν έδινα σημασία. Έκανα αυτό που θέλω. Παρότρυνα τα παιδιά μου να ασχοληθούν και το πρώτο που τους έλεγα είναι ότι θα τα έχετε καλά με τον κόσμο, θα τον αγαπάτε και θα τον σέβεστε. Οι εταιρείες καλές είναι, αλλά μια εταιρεία μπορεί να σε πάρει, να σου κάνει έναν δίσκο και μετά, να σε στύψει και να σε πετάξει. Αν τα έχεις καλά με τον κόσμο, θα σε αγαπά και θα σε κρατά μέχρι τώρα», δήλωνε τρεις μήνες πριν από τον θάνατό του.

Δες το παρακάτω βίντεο:

tlife.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Χρήστος Τσιακας 06/06/2023 @ 8:26 ΜΜ

    Όταν έμαθα για τον θάνατο του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιωτη το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό ήταν για τα ασφαλή σκευάσματα της ελευθερίας που έφτιαξε ο φιλάνθρωπος κτηνίατρος

  2. Πάει κι ο άρχοντας του Cult. Όντως τον πείραξε το εμβόλιο όπως δήλωσε παλαιότερα!

  3. ΤΟ ΤΡΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ…ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕΣ….

  4. Καλό Παράδεισο να έχει. Τον πείραξε το τρίτο εμβόλιο.. Έτσι απλά..Ο καθένας πια έχει κι ένα γνωστό που ομολογεί ότι τον πείραξε το εμβόλιο.. Μα ούτε και τον ίδιο που υπέστη τη βλάβη απ το σκεύασμα στην υγεία του δεν αφορά..Η Επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά..!! Ότι κάνει ο Θεός.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*