15:47 - 27/05/2023

Της ξέφυγε;;; Παγώνη: «O covid δεν ήταν τίποτα!! Έρχεται θανατηφόρα πανδημία»

Διαφημίσεις

Τότε προς τι όλος αυτός ο πανικός 3 χρόνια με τους εγκλεισμούς και τα εμβόλια;;;;
Έχοντας τεστάρει πλέον τον βαθμό αδράνειας των λαών, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και διάφοροι “ειδικοί” άρχισαν να “παπαγαλίζουν” τον…διαβόητο κίνδυνο να ξεσπάσει μία νέα, ακόμα πιο θανατηφόρα πανδημία.

Αρκεί μόνο να θυμίσουμε τη λίστα με τις πιθανές πανδημίες που έχει ετοιμάσει ο ΠΟΥ, προειδοποιώντας την ανθρωπότητα για το αναπόφευκτο.

Στο ίδιο μήκος κύματος ίσως η πιο γνωστή εν Ελλάδι κορωνοειδικός, που επί τρία χρόνια δεν λείπει από κανένα τηλεοπτικό πάνελ, Ματίνα Παγώνη, έκρουσε το καμπανάκι για τη “νέα πανδημία”.

Ταυτόχρονα ομολόγησε -με το χαμόγελο στο στόμα!!- πως ο covid «δεν ήταν τίποτα», χαρακτηρίζοντάς τον ως «ήπια κατάσταση»!!!

«Θα προέρχεται από ζώα όπως η προηγούμενη».

Λόγια που προφανώς δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την φρενίτιδα που επικράτησε στην χώρα μας κατά την προηγούμενη τριετία με τα περιοριστικά μέτρα και την κατατρομοκράτηση του κόσμου.

Ακούστε τι δήλωσε:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!

  2. Χρήστος Τσιακας 05/27/2023 @ 5:27 ΜΜ

    Βρωμο – γριά

  3. Αφού κανείς δε ξέρει πότε έρχεται, τότε πώς ξέρει ακριβώς ο ΠΟΥ πότε θα έρθει; Άρα είναι προγραμματισμένη μας λέει με λίγα λόγια. Για αυτό μην τυχόν και ψηφίσει κανείς Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ, διότι θα είναι η καταστροφή μας τα επόμενα χρόνια. Μόνο η Ελληνική Λύση πήρε την πιο λογική θέση κι ήταν ενάντια σε κάθε υποχρεωτικό εμβολιασμό. Στο επόμενο επίπεδο θα επιβάλουν υποχρεωτικότητες, καραντίνες και στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως ορίζει ο ΠΟΥ. Μόνο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα αντισταθεί στην τρέλα.

  4. δεν μας νοιαζει τι λεει ο καθε τσιπαρισμενος ε το πολυ πολυ να πεθανουμε 😀 τρόμος σπερνει

  5. einai se paniko kai oi politikoi …kai aytoi …kati parakseno paizei …

  6. ki omws einai se paniko kai oi politikoi …kai aytoi …kati parakseno paizei …

  7. Μαντης ( traveller 05/27/2023 @ 10:16 ΜΜ

    Υπαρχουν 2 σχετικα πιθανα μελλοντα για αυτο το ζητημα. Εγω δεν σκοπευω να σταματησω κανενα απο αυτα εχουν το οκ να περασουν. Με την προυποθεση οτι αυτη την φορα θα ειναι κατι αλιθηνο.

  8. ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ο Βελόπουλος ψήφισε ΝΑΙ και ΠΑΡΟΝ στο νομοσχέδιο που πέρασαν νύχτα το Μάρτιο του 2020 την δεύτερη εβδομάδα του πρώτου λοκντάουν για την υποχρεωτικότητα.
    Αν δεν θυμάσαι, εμείς δεν ξεχνάμε.

  9. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 05/27/2023 @ 11:27 ΜΜ

    Αυτό είναι το πιο σημαντικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε φέτος.
    Εκατομμύρια σκοτώθηκαν με τον Covid-19 για κέρδος.

    Υ.Γ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ……….«Κλείστε τα αυτιά ΣΑΣ στις σειρήνες »

  10. (WHO) PLANS TO DECLARE PANDEMICS, ENFORCE TOTAL LOCKDOWNS, FORCE VACCINATE AND CONTROL US ALL

    https://www.bitchute.com/video/jcwM05CyRqZ9/

  11. Ειναι γεγονος οτι το 19 το αντιμετωπισαμε εκ του ασφαλους. Εδω ειχε βγει ενα δημοσιευμα στην αρχη και καλα απο πρακτορα των κινεζων οτι ηταν ιος για διαφωνουντες που βγηκε εκτος ελεγχου. Αλλα μετα ειπαμε οτι ηταν κατι πολυ απλο. Δεν δοκιμαστηκαμε τι πιστη εχουμε. Μασκουλα, εξοδοχαρτο και αυτο ηταν ολο. Τωρα που καναμε την βδομαδα προσαρμογης παμε για κανονικες εξετασεις. Και αν πιστευεις και τοτε εχεις ωρα αναχωρησης. Παλι απλο γινεται το θεμα, απλα δεν εχεις την ψευδ/ση του ελεγχου.

  12. Ποσα πειρες Παγώνη αλλα τα τελευταία σου χρήματα
    Αντε μετα ψεματα καλε γιατι δεν την κρεμάει το σύστημα τωρα με το ενα ποδη στον ταφο ειναι
    Σηγα με τα ψέματα τους ψευτικες πανδιμιες και θανατικα εμβολια στομ λαό

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*