Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:23 - 23/05/2023

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

OΧΙ ΣΤΟ ΑΦΜ, ΑΜΚΑ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΙΣΟΒΙΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 . https://rutube.ru/channel/1793013/videos/ ΣΤΟ FB Αναταραχή ΠΕΙΝΑ 2
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Χρήστος Τσιακας 05/23/2023 @ 12:32 ΜΜ

    Πες τα πάτερ το προτεκτοράτο έχει τελειώσει αναμένεται ο διαμελισμός σε πόλεις – κράτη

  2. το λες κι ο ιδιος…ο εξω απ’εδω τον εβγαλε!!!
    .

  3. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥς ΛΕΣ….
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΩΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ(!!!!!)ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ!!!

  4. ΟΝΗΣΙΤΑΛΑΣ 05/23/2023 @ 3:37 ΜΜ

    …οταν πεθανω,χεστε με,τα κολλυβα μου φατε και παλι ξαναχεστε με και παλι ξαναφατε.

  5. ΕΓΙΝΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΟΥΠΟΥΛΑ ΝΟΘΕΙΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΑ…
    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ…ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΛΑ…ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ…

    • Αγνώριστος 05/24/2023 @ 9:22 ΠΜ

      Και όχι μόνο η σινγκιουλαρ αλλά και μέσα στα εκλογικά κέντρα στην επαρχία σε όλα τα εκλογικά κέντρα εφορευτική και λοιποί όλοι βαλμενει από την νομαρχιακή της ΝΔ οργίασαν από τι έχω μαθει

  6. Έχει δίκιο ο Πατέρας Κλεομένης. Η Ελλάδα έχει διαπράξει μια πολύ μεγάλη αμαρτία, που είναι βδέλυγμα για το Θεό. Δυστυχώς αυτοί που ψήφισαν ΝΔ είναι υπόλογοι απέναντι του Θεού, για τα εγκλήματα των παιδοβιαστών, που είναι κυρίαρχη τάση μέσα στη ΝΔ. Κανένας δεν μας έπεισε για το αντίθετο. Ο Λιγνάδης κυκλοφορεί ελεύθερος και Μίχοι υπάρχουν πάρα πολλοί στη ΝΔ. Αυτό είναι βδέλυγμα για το Θεό και θα τιμωρηθούμε. Ήδη εδώ βρίσκεται ο αρχηγός της ΜΟΣΑΝΤ, σε ρόλο Νταγιάν και βέβαια ρυθμίζει τις εκλογές.

  7. Ο εβραιοσιωνισμός θα κάνει το Μητσοτάκη Ζελένσκι και εμείς θα καταντήσουμε σαν τους Εβραίους της Βαβυλώνιας Αιχμαλωσίας. Θα μας στείλουν να πολεμήσουμε στο Ιράν. κατά τη συμφωνία που έκανε ο Μητσοτάκης με τους σιωνιστές και αυτό σημαίνει η παρουσία του αρχηγού της ΜΟΣΑΝΤ και ταυτοχρόνως οι Ρώσοι κατεβαίνοντας θα μας διαλύσουν. Έχουμε προσελκύσει την κατάρα του Θεού και προκαλούμε αρνητική ενέργεια. Θα χτυπηθούμε με το μεγαλύτερο σεισμό και από τον πόλεμο που έρχεται και ο νοών νοείτω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*