14:41 - 13/05/2023

Έδειραν 52χρονο μέχρι θανάτου επειδή τάιζε αδέσποτα

Διαφημίσεις

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη, γύρω στις 9 σήμερα το πρωί, Σάββατο 13 Μαΐου.

Ένας 52χρονος έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη ύστερα από ξυλοδαρμό από δύο άτομα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Νεάπολης γύρω στις 9 σήμερα το πρωί, Σάββατο 13 Μαΐου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα και οι δύο δράστες φέρεται να είχαν έντονο καβγά. Οι δύο άνδρες χτύπησαν άγρια τον 52χρονο με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το θύμα διατηρούσε γραφείο τελετών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, και εκεί φρόντιζε τα αδέσποτα της γειτονιάς. Σύμφωνα με τον ιστότοπο voria.gr, οι αρχές εξετάζουν το σενάριο η διένεξη να ξεκίνησε όταν το θύμα βγήκε απ’ το γραφείο για να ταΐσει τα αδέσποτα ζώα, κάτι το οποίο συνήθιζε.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως τα δύο αδέλφια φέρεται ότι επιτέθηκαν στο θύμα με κλωτσιές και μπουνιές, έξω από το γραφείο τελετών που διατηρεί τον τελευταίο χρόνο στη συμβολή των οδών Μαδύτου και Αγαθουπόλεως.

Οι δύο δράστες το πρωί είχαν πάει αρχικά έξω από το γραφείο τελετών και χτυπούσαν τις τζαμαρίες, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στη γειτονιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, το οποίο επικαλείται μαρτυρίες γειτόνων, δράστες είναι δύο Αρμένιοι ηλικίας 40 και 42 ετών που κατοικούν σε κοντινή πολυκατοικία στην ίδια γειτονιά της Νεάπολης, στην οποία ο 52χρονος διατηρούσε την επιχείρησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί.

Στο μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας που είδε τους δύο δράστες πριν επιτεθούν στον 52χρονο, ανέφερε ότι οι δύο Αρμένιοι ήταν νωρίτερα έξω από το μαγαζί, χτυπούσαν τα τζάμια, έβριζαν και φώναζαν στον 52χρονο να βγει έξω.

Από την πλευρά τους οι γείτονες, περιγράφουν τον 52χρονο ως έναν ήσυχο άνθρωπο.

Τέλος, σύμφωνα με τον ιστότοπο thestival.gr αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως «Οι δράστες έβριζαν έξω από το μαγαζί. Έπεσε ο ιδιοκτήτης πάνω στο τζάμι του μαγαζιού, όμως δεν φαινόταν ότι έχει πάθει κάτι τρομερό. Βριζόντουσαν άσχημα και έτσι ξεκίνησε το ξύλο. Οι δύο άντρες τον χτυπούσαν με τα χέρια άλλα όχι για πολλή ώρα. Να κράτησε το πολύ για ένα λεπτό. Το θύμα έπεσε στο τζάμι και μετά σηκώθηκε, έπιασε το κεφάλι του και μετά μπήκε μέσα στο μαγαζί. Ήρθε η μητέρα των δύο αδελφών για να τους σταματήσει και μετά αυτοί έφυγαν. Δεν έχουμε καταλάβει όμως πως ξεκίνησαν όλα».



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 15-20 χρονακια – θαχουν παρεα το ενα το αλλο . συγχαρητηρια στους γωνεις.

  2. αγνωστος 05/13/2023 @ 7:39 ΜΜ

    χωρις ελεος λεμε στα δυο σκατοπαιδα ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*