Διαφημίσεις

Dig it Al[l], εάν νομίζεται ότι παίζετε με τον λόγον, ο λόγος παίζει μαζύν μας….βίντεο: αποκάλυψη ο ίδιος ο σατανάς διέταξε το ψοφονόμισμα [πρέπει να γνωρίζετε ότι το βίντεο το ηύρα τυχαία μετά που έγραψα το άρθρον και έψαχνα για εικόνα και ο Νοών Νοεί Τω ! ]]]] 

Digital

Dig it al/Al[l] = σκάψε [υπόσκαψε] Τον Αλ/Θεόν & όλον [Τον Θεόν και ανθρώπους-δούλους Του]

Digit = ψηφία = ψοφία = τα σκαμμένα ήτοι υποσκαμμένα = dig it = σκάψε το = υπόσκαψε το

Tigi = τίγρης [και ιδιοκτήτης]

Tigid = ο ιδιοκτήτης και ποίος είναι ο ίδιος κτήτης; Ο Δημιουργούς των πάντων , αλλά η απάτη η ψοφιακή-ψηφιακή έχει ίδιον κτίστην τον διάβολον

Di Gi Tal = Devil God Tal [Tall=υψ+ηλός και ύψου ήλος] = Διάβολος θεός υψηλός και υψηλοφροσύνης όπως αρχικά και εξέπεσε εκ κρεμνών ουρανών που ούτε καν υποψιαζόταν ότι υπάρχουν και υψηλός ήλος-καρφί, επί των ήλων τον τύπον, κάρφωμα Χριστού επί Σταυρού, Αγίων Του Πρωτομάρτυρων, Νεομάρτυρων, Εσχατομάρτυρων….

Di Gi Talος, γνωρίζετε τον Κρητικόν Ταλόν-Ταλώς = Ταλ_έως του υπερπολυμήχανου Δαίδαλου ; Ο Ταλώς είναι ίσως η αρχαιότερη τεχνητή νοημοσύνη, φύλαττε όλας τας ακτάς της Κρήτης και όσοι την έχετε επισκεφθεί, δεν είναι Πεδιάδα αλλά Πολυοροαγριάφα και Πολυγαιοροφοαγριάδα !!!!

Το Ταλώς εκ του ταλ + έν + τος ! Και εντολήν = Τολή και ΤeLL αντί HeLL και EL = 7 Γ = Επτάγαμμα ! Επτάγονος και Επτάγωνος , Λέσβος [εβδόμη] και ευδομή ή εβδομάς = ευ δομής ομάς

Και ο υιός του έπτασε/έφτασε υψηλά αλλά έπεσε έως ανόητος ριψοκίνδυνος Εωσφόρος-Σαμαέλ ο Ίκαρος και ο φάραγξ της Σαμαριάς εν Κρήτει , χώρα Δαιδάλου και Ικάρου …..

D G Ital = Ital σε αναγραμματισμόν ή ανάγνωση από δεξιά προς αριστερά = Lati , Ιτάλ = Λατί , ο Ίταλος αναφέρεται υιός του παγαπότη [χαχαχαχα] πρόπαππου του υπερπολυμήχανου σε πλεκτάνη και μηχανορραφία συνωμοσίας Οδυσσεύς, του πατέρα της μαφίας ! Αλλά υπήρχε και ο Λατίνος ο αντίπους του πους που είναι όμοιος πους , πους και αντίπους ! πού και αντιπού !…..

Ψηφία = ψ+ηφία = ψ+αφή = ψευδή αφή = ψευδαφή , ψήφος = ψευδαφή , ψοφία = ψευδής αφή , δεν ζη το ψοφίον ούτε το ψηφίον = ψοφ+ίον , ψ+ηφ+ίον ! ψ+οφ+ίον !

Ψηφίον και ψοφίον και ψοφήμιον αναίσθητον εκλειπομένων των αισθήσεων και αυτοσυνείδησης σαρκός , επειδή είναι νεκ+ ρά !

Digital = dig it Al/all Talos = Solat = Sol at = ήλιος ειδωλολατρικός και ποιημένος σε , ο Σαμαελισμός = εις εμου ελ ισμός !

Ψηφιακόν = ψοφιακόν = προψοφισμένον , σώμα, ψυχή , χρήμα ,,

Πού καταλήγει η ψήφος/ψόφος , σου , ; εις την Κάλπη = Καλ[π]η = της «θεάς Κάλι = Κάλη ή μήπως είναι Καλή ; καλή όσον αυτόφωτος και ο ψευδοαυτόφωτος Σαμαέλ που αυτονομάστηκε Εωσφόρος , μάλλον call ill ….. [καλιγώνω-καλλικώνω, τροφή….] ,

Όπως Ιταλ = Λατι έτσι και God = Dog Dig Άννουβις ,

Ετυμολογία Το εξελληνισμένο όνομα Άννα προέρχεται από το εβραϊκό Χάνα, που σημαίνει «εύνοια, χάρη». Σύμφωνα με το λεξικό Βίβλου της Οξφόρδης, το Χάνα σημαίνει «δόξα». Το όνομα Άννα χρησιμοποιείται και ως ανδρικό όνομα σε ορισμένες χώρες.

Άλλον το Χάνα και Χάννα και άλλον το Άννα ή αν να ή ανά = ξανά και άνω εξού και ανάθεση, ανάποδα, ανάταση = άνω τάση ,

Άννουβις δηλαδή ευλογία και εύνοια του βίου ή το βις είναι το beast , = βιαστής = εύνοια του βιαστού , : ?

Ή άνω νου βίος , ή άνω νόησης βίος ή άνω ναυς = εξωγήϊνος [χαχαχα] ό,τι και να είναι , είναι ψεύστης , κυνοπρόσωπος , λυκάνθρωπος θωσάνθρωπος-τσακαλάνθρωπος ή και θωστέρα !

Και αναβίωση ανα βίω ση ! του ειδωλοφασισμού !  ειδωλοκομμουνισμού , ειδωλοκαταδιωξισμού με υπερόπλον τας Τραπεζοκρατίας !

Digital money digital honey = χάνει = το ψηφιακόν/ψοφιακόν χάνει , το ψηφιακόν/ψοφιακόν σε Χαν εί , χαν ει , βασιλεύς ει , χάνι , = μη+χάνει = μηχανή = μάχανη = μάχα νη = μάχας νοία/νούς ,

Oney = ενι

ye no = εε όχι

no ye = δεν είναι καλόν

on ye = αφ’ ετέρου ,

yeno & yone = γένο [γένος] και γόνε [γόνος] ,

one y , = έναν Υ [ψηλον] ένας υψηλός ,

Θυμάστε που σας έλεγα , ότι έπεσε το ψοφοσύνστημα Κτηματολογίου και Πανεπιστημίου Κύπρου , ότι είναι στημένον ; Σημειώστε οι Ελληνοκύπριοι αγαπούν ιδιαίτερα το Κτηματολόγιον επειδή αγαπούν τα κτήματα = χρήμα/μαμωνάς και τα Πανεπιστήμια = τέχνη = χρήμα/μαμωνάς ! Μας είπαν , ότι λόγω της πτώσης τούτης , αντί να τα κάνουν όλα χάρτινα , πρέπει να κάνουμε ηλεκτρονικούς λογαριασμούς , για οποιαδήποτε , συνδιαλλαγή με την Κυβέρνηση , συνάμα το ανακοίνωσε εν μέρει η Ρωσσία , την επηρέασαν επειδή τους πήραν όλους και κανείς μαζύν της [ίσως μόνον η Σερβία αρκετά] , το ψοφογουάν, το ψοφοαμέρικαν, το ψοφοεβροευρωουάν και όλα θα γένουν ουάν = ου αν [ή γου αν ] έναν χρήμα ένας βασιλεύς , Αντίχριστος , !

Πειάστε τα βουνά και τα λαγκάδια μάγγκες και μαγγκκισσες , και ξέρετε πού αλλού , ή θα γένει πόλεμος ή θα γ@μησουν περισσότερους , ψυχές δηλαδή , προσευχηθείτε για παράταση 36 [έτη, αιώνες, χιλιετηρίδες , άπειρα , ! ή δύναμη και σύνεση να αντέξουμ εκτός dig it All] ! ; Al ή συνεννοημένοι , ή όλοι συνεννοημένοι , !

Σήμερα 01/05/2023 , 247 έτη από την “ίδρυση” των σατανοϊλλουμινάντων = 13 και 1+5+2+2+3=13 ξανά…. = 1 θεός σατανάς 3 πρόσωπα Αποκάλυψη-βάτραχοι [κάτι λένε οι Βάτραχοι Ευρηπίδου] = αρχαίος όφις, αντίχριστος, ψευδοπροφύτης…. 13+13=26+62=88, 13+31+13+31=88, batραχοι butραχοι batραχοι ,

Ο Δανιήλ αναφέρει έναν μεταλλικόν-σιδηρένιον θηρίον μη όμοιον με τα άλλα , με σιδηρούς οδόντες , που θυμίζει Ταλώς , ψοφιακόν-ψηφιακόν-ηλεκτρονικόν , που ελέγχει τα πάντα μηχανή ,

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *