10:14 - 15/04/2023

Ιαπωνία: Πέταξαν καπνογόνο κατά του πρωθυπουργού Κισίντα -Συνελήφθη ο δράστης

Διαφημίσεις

Άρον άρον απομάκρυναν οι σωματοφύλακές του τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Φουμίο Κισίντα έπειτα από μικρή έκρηξη, καθώς ετοιμαζόταν να εκφωνήσει ομιλία σε αλιευτικό λιμάνι στο δυτικό τμήμα του αρχιπελάγους, μεταδίδουν ιαπωνικά ΜΜΕ.

Αρκετά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, μετέδωσαν ότι αυτοσχέδιος μηχανισμός, κατά τα φαινόμενα «καπνογόνο», εκσφενδονίσθηκε από άνδρα εναντίον του Κισίντα κι ακούστηκε κρότος, αλλά κατά τα πρώτα στοιχεία δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ούτε αναφέρθηκαν υλικές ζημιές, ενώ ο πρωθυπουργός είναι σώος και αβλαβής.

Συνελήφθη ο άνδρας που πέταξε το καπνογόνο κατά του Κισίντα
Ο άνδρας ο οποίος εκσφενδόνισε το αντικείμενο προς την κατεύθυνση του πρωθυπουργού Κισίντα συνελήφθη επιτόπου στο ψαράδικο λιμάνι Σαϊκαζάκι, στη νομαρχία Ουακαγιάμα, όπου επρόκειτο να εκφωνήσει ομιλία ο κ. Κισίντα, σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επίσημη επιβεβαίωση του συμβάντος από τις αρχές. Η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει.

Το NHK μετέδωσε πλάνα στα οποία αστυνομικοί εικονίζονται να καθηλώνουν άνδρα στο έδαφος και να τον συλλαμβάνουν καθώς πλήθος συγκεντρωμένων διαλύεται.

Οι ιαπωνικές αρχές ενίσχυσαν τα μέτρα ασφαλείας μετά τη δολοφονία τον περασμένο Ιούλιο του πρώην πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε, που έπεσε νεκρός από τα πυρά άνδρα με αυτοσχέδιο όπλο εν μέσω προεκλογικής ομιλίας του.

Το συμβάν καταγράφθηκε ενώ η Ιαπωνία φιλοξενεί αυτό το σαββατοκύριακο υπουργικές συνόδους της G7 στο βόρειο και στο κεντρικό τμήμα της χώρας. Η σύνοδος των ηγετών των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά κρατών του κόσμου είναι εξάλλου προγραμματισμένο να γίνει τον Μάιο στη Χιροσίμα.

Πηγή: iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*