Διαφημίσεις

Τον λόγον που επινόησαν αιτία να σκοτώσουν τις γάτες [ότι πάσχουν με κορωνοκοροϊδοϊόν] μας τον λέγει η Αγία Ελένη τον 4ον αιώναν μ.Χ… Συγκλονιστικόν. Έτοιμες πανδημίες με εξαπλωτήρες τους ποντικούς.

Οι γάτες-γαλές ή γαλατερές ή γαλήνιες που μεταφέρθηκαν από την Αγία Ελένη εις την Κύπρον δεν είναι εκατοντάδες αλλά χιλιάδες, σε διάφορα μέρη, όπως ο Άγιος Νικόλαος Ακρωτηρίου Γάτας Λεμεσσού και ο Πύργος Τυλληρίας επαρχίας Λευκωσίας όπου συμμεταφέρθηκαν υπερεπικίνδυνοι φυλακισμένοι από τις φυλακές Ελληνοβυζαντίου εις την νήσον Τήλος διά να δαμάσουν οι σκληροτράχηλοι αυτοί μαζύν με τες γαλές την ερπετοκρατία και οφικρατία εν Κύπρω.

Σε άλλες αναφορές, ψάξετε τες, εκτός του άρθρου παρακάτω, αναφέρεται από Ιστορικούς ότι πλήθυναν τόσον πολύ οι όφις εν Κύπρω λόγω ανομβρίας και έλλειψης θηρευτών κατά των ερπετών, ώστε οι πλείστοι κάτοικοι μετανάστευσαν αναγκαστικά εις τες πέριξ χώρες. Η ζωή δεν ήταν ασφαλή διότι οι όφεις ήσαν παντού και ανά πάσα στιγμή κινδύνευαν οι ζωές των ανθρώπων. Όταν η Αγία Ελένη έφερε τες γαλές τότε οι πλείστοι μετανάστες επέστρεψαν εις την Κύπρον και μαζύν τους καινούργιοι κάτοικοι.

Δεδομένα:

Προστατεύονται οι δηλητηριώδεις όφεις. Μεγάλον πρόστιμον και φυλάκιση.

Επανεντάσσονται σε διάφορα περιβάλλοντα λύκοι, ενώ μπορούσαν να το κάνουν από το 1970 μ.Χ. τουλάχιστον το κάνουν τώρα. Διατί; Από αγάπη διά τα ζώα αυτά; Όχι, διά να είναι εμπόδιον σε όσους θα πάρουν τα βουνά όταν έρθει το χάραγμα, μην τους υποτιμάτε, λογαριάζουν τα πάντα….

Ο εχθρός του όφι σε πληθώρα είναι η γάτα, το απόδειξε το εγχείρημα της Αγίας Ελένης.

Οι άνθρωποι που θα καταφέρουν να μην βάλουν το χάραγμα θα κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από δηλητηριώδεις όφεις, λύκους, αρκούδες και άλλα θηρευτικά εάν εξεφύγουν από τους διώκτες τους αστυνομικούς της ολιστικής σατανοκρατίας που θέλουν να φέρουν και προφυτεύεται.

Θα φέρουν επιδημία διά των ποντικών ίσως και των όφεων κατόπιν, και εάν οι ποντικοί δεν μειώνονται πληθυσμιακά από γάτες και άλλα θηρευτικά αλλά πλείστον εκ της γαλής τότε ευκόλως δύνονται να μεταδώσουν πέρα δώθε επιδημίες δεδομένου ότι δύνανται να εξαπολύουν μολυσμένους εν κρυφώ όπου και όποτε θέλουν, θυμηθείτε την θυσία εις τα Τέμπη Λάρισσας και άλλα, τα εμβόλια και τους κοροϊδοκορωνοϊούς, είναι άνευ ηθικής αναστολής και η κακούργα φαντασία και λογιστική τους οργιάζει σατανικά!

Αφού σκοτώσουν τες γαλές μετά ή συνάμα ή ήδη απαγορεύουν τες φόλες διά ποντικούς και τότε όλα είναι έτοιμα [επιδημίες μπορούν να εξαπλωθούν τεχνηεντώς και μέσω αποδημητικών ή δημητικών πτηνών, άλλων ερπετών, κύνων]…. Διά πανδημίες πολλών ειδών με μεταδότες ποντικούς και άλλα ζώα… Γρήγορη και «αφανής» εξάπλωση….

Η γάτα είναι βρώσιμη και γρήγορα αναπληρούσα με καινούργιες ζωές, το γνωρίζουν ότι ει δυνατόν να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Η γάτα είναι θηρευτής και φέρνει θηράματα εις τους ανθρώπους που αγαπάει, το κάνει η γάτα μου….

Η γάτα είναι ευλογημένη από την Αγία Ελένη και οι σατανιστές μισούν την Αγία Ελένη διότι με την παραίνεση της στήθηκε το Ελληνοβυζάντιον και σώθηκαν οι Χριστιανοί. Οι σατανιστές μισούν την Αίγυπτον που θεωρούσε την γάτα ιερή, ενώ εις την Κύπρον λέμεν: κάττος επτάψυχος, ήτοι ότι δεν αποθαίνει ευκόλως και ότι έχει 7 ζωές. Η γάτα εις την Κύπρον είναι οικόσιτον βάσει ανασκαφών από τον 8000 π.Χ. ήτοι παλαιότερα με αποδείξεις από κάθε άλλον μέρος. Η γάτα εξαφανίστηκε από την Κύπρον τον 4ον αιώναν π.Χ. κάτω από άγνωστες αιτίες, πιθανόν φαγώθηκε από τους κατοίκους ως βρώσιμον είδος. Εις την περιοχήν Αγίου Δομετίου παραμεθώρια των τουρκοκρατούμενων εδαφών η γάτα είναι ακόμη βρώσιμη, εξού και οι Αγιοδομετίτες καλούνται με το παράγκωμα/παρατσούκλι Καττοφάες = Γαλοφαείς = Γατοφάγοι….

 

Όσοι έφαγαν γάτα λένε ότι δεν διαφέρει από κώνυκλον-κουνέλλι, εις την Ρωσσία εις τες αγορές το έναν πόδι του κώνυκλου παραμένει με την γούνα διά να υποδεικνύει ότι δεν είναι γάτα, επειδή φαγώθηκαν κατά τον Β΄ΠΠ και οι Ρώσσοι δεν δυνόντουσαν να εξεχωρίσουν σε γεύση γάτα και κουνέλι.

Η γαλή έχει μυστήριες συχνότητες, τα είπαμε εις το κατωτέρω άρθρον και βεβαίως υπάρχουν έρευνες και μύθοι ή αναφορές που δεν θα επεκταθούμε.

Με την έλλειψη της γάτας ο άνθρωπος που θα θέλει να σώσει την ψυχήν του εκτός συνστήματος χαράγματος θα έχει να αντιμετωπίσει θηρία και όφεις ενώ συνάμα εάν φάγει γάτα θα του λένε έφαγες ζώον υπό εξαφάνιση, ενώ συνάμα ήδη οδεύουν προς απαγόρευση βρώσης παντός είδους ζώου και θηράματος, διά να υπάρχει η αφορμή φυλάκισης και σφαγής των Χριστιανών και άλλων «παραβάτων». Όλα πολύ «ωραία» σατανικά οργανωμένα….

Βεβαίως τα θηρία θα εμποδίζουν και φοβερίζουν και τους διώκτες μας, αλλά ειδικώς διά τους όφεις θα φορούν ειδικές στολές, ενώ θα βαστάνε όπλα προστασίας από τα θηρία. Ήδη απαγορεύτηκε αλιεία με καμάκι εις την Κύπρον και οδεύουμε σε πλήρην απαγόρευση τοροφοσυλλεξίας συμπεριλαμβανομένων καρπών και βοτάνων και ψησίματος, όλα αυτά πολύ οργανωμένα «τυχαία» που εάν τα εξυπνοσκεπτείς είναι όλα εναντίον του Ανθρώπου θέλει να αυτοεπιβιώνει με την μάνα Φύση του!

Δεν αποκλείεται μετά την εξαφάνιση των γάτων να φέρουν άλλες, μεταλλαγμένες, όπως έγινε εις την Κύπρον με την σφαγή των έντοπων καφετιών αιγών με πλούσιον γάλα από το τίποτε με ανακοίνωση ότι είναι άρρωστες ενώ δεν ήταν. Σε μερικές ημέρες σφάκτηκαν από το καθεστώς όλες οι αίγες!

Η Κύπρος έχει δύο είδη γαλής μοναδικά, το έναν είναι η μεγαλόσωμη Αφροδίσια, υπάρχει και έναν άλλον. Υπήρχε μέχρι τα μέσα του 1970 μ.Χ. και μία μεγαλόσωμη πολύ άγρια και επιθετική κατά ανθρώπων και δη παιδιών, την θυμάμαι και έχω εμπειρία, ζούσε σε χωριά και όρη. Πιθανόν να υπάρχουν ελάχιστες καθότι αποφεύγουν τον άνθρωπον και δεν τον συμπαθούν διόλου ώστε να μην εξημερώνονται.

Οι Μυστικές Συχνότητες Ενέργειας της Γάτας. Το έναν από τα δύο συχνά κατοικίδια υπόκυψε σε μικροψήγματα, το άλλον δεν επιδέχεται, θα το σκοτώσουν διά να μην ζηλεύετε όταν θα είσαστε χαραγμένοι όπως ο σκύλλος….

Οι γάτες της Κύπρου που εξαφάνισαν τα ερπετά στη Μονή Άη Νικόλα. Τι ανακάλυψαν οι μυστικές υπηρεσίες

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
3 σχόλια στο “Τον λόγον που επινόησαν αιτία να σκοτώσουν τις γάτες [ότι πάσχουν με κορωνοκοροϊδοϊόν] μας τον λέγει η Αγία Ελένη τον 4ον αιώναν μ.Χ… Συγκλονιστικόν. Έτοιμες πανδημίες με εξαπλωτήρες τους ποντικούς.”
  1. ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ=1778
    ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΠΟΝΤΙΚΩΝ=1778

    Μαλλον ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο…

  2. Κατω τα βρωμοχερα σου απο τες κατσουλες,καραγκιοζοβαμμενη,μαιντανε των βοθροκαναλων,γρια μαγισσα.Ωραιο αρθρο ΠΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *